- 23 Ağustos 2012
- 52.023
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.430
- 898
Nerdeki meryem??
ay anlamadım ben şimdi ne şarkısı noluyorne demiş
kızz nokta atısı falan hiç yok mu ne demiş tam ayYa var ya bu fal ciksin, bu meryeme ne dualar edicem allah bilir yanifalin sonunda bu sarkiyi armagan etmis ben dogmadan ortaya ciktigini da belirtmis
Bana dediklerinden cikanlar oldu, hem de zamaniyla.
ben yapmaya başladımBana çıksa 7 düvele reklamını yaparım Haydi Meryemmmm
kızz nokta atısı falan hiç yok mu ne demiş tam ay
Kizlar durun kurban olayim meryemin fiyatini artirmayinMeryoş faturama az kaldi artirma please ( ARTİRDİ)
Denemek farz oldu :)
Bu arada ben ekimde baktırmıştum meryem e 4 vakit verdi şubat sonuna çıkmazsa bana patlayacak demektir benim ki biraz imkansız kızlar
o kısmı tam kopyalayıp yapıştırsana kuzum.Ya soyle ben tamamen kartlara bagli kalmiyorum kalsam zaten ne var sen de yazar anlamlarini falina bakarsin ddmis. Yani bana bu kizla sevdigin cocugn gundelik paylasmlari var ciddi bi iliskileri yok demis. Yani ne biliyim oyle oha bunu nasil bildi dedigim bisey yok ama zaten nerden bilebilirim ki cidden seviyor mu o kizi sevniyor mu yada kalbinde miyim hala. Ama asla bos bi fal degil ondan eminim.
Bu arada ben ekimde baktırmıştum meryem e 4 vakit verdi şubat sonuna çıkmazsa bana patlayacak demektir benim ki biraz imkansız kızlar
o kısmı tam kopyalayıp yapıştırsana kuzum.
olur at bakayımDirek fali atayim mi canim ozelden
vakte takilmaa bu isler belli olmaz, olur mu olur :)
verdiği tarihler yakın sayılır bakalım cıkacak mı ben bi gideyim de bizim eskisinin yanına.cıkarsa meryem diye diye seçimlere bile sokarım hatunuAma cidden ben katina atmıştım ve bildiği şeyleri kartta görmek imkansızzz
verdiği tarihler yakın sayılır bakalım cıkacak mı ben bi gideyim de bizim eskisinin yanına.cıkarsa meryem diye diye seçimlere bile sokarım hatunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?