- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Canım ya umarım başka bir falcının ikinci hesabı değildir o ben çok işkillendim
ben orda daha önce hiç fal baktırmadım valla.cümleleri falan kiminle benziyor ki? bana nisana kadar süre verdi.ki daha önce baktırdıklarımda da aynı süreler vardı.
Ben keinlikle aylin diyorum ısrarla :) cümleleri bile aynıydı, aynı şeyleri söylediler biri tarot biri kahve :) aylimdeki bilgiler meryemden çıktı :))Canım ya umarım başka bir falcının ikinci hesabı değildir o ben çok işkillendim
Ben de hiç ayrıntı verdim ki soruyu bile iki kelimeyle sordum.o kadar hayatımı detaylı olarak söyleyeceğini düşünmüyordum ki sallamasyon olamaz.ben ilk defa baktırdım o sitedede.bilmiyorum yaw:SYa o Buyuk muamma aylin olduğu duşunuluyor ama bence başka biri çunku aylin e Meryem den çok sonra atmıştım birde ben hiç ama hiç ayrıntı vermedim ikisine de.
Canım ben de ayline detay verdim meryeme hiç vermedim ama cümleler copy past cümlelerdi. aynı şeyleri sürelerine kadar aynı verdiler. hatta atartatart da baktırdı ve iyi de bu aylin alduk resmen :))Ben de hiç ayrıntı verdim ki soruyu bile iki kelimeyle sordum.o kadar hayatımı detaylı olarak söyleyeceğini düşünmüyordum ki sallamasyon olamaz.ben ilk defa baktırdım o sitedede.bilmiyorum yaw:S
Ben keinlikle aylin diyorum ısrarla :) cümleleri bile aynıydı, aynı şeyleri söylediler biri tarot biri kahve :) aylimdeki bilgiler meryemden çıktı :))
Ben Ayline de fal baktırmadım işte sorun ordaCanım ben de ayline detay verdim meryeme hiç vermedim ama cümleler copy past cümlelerdi. aynı şeyleri sürelerine kadar aynı verdiler. hatta atartatart da baktırdı ve iyi de bu aylin alduk resmen :))
Binnazdan birinde o kapasite çıkmaz bitanem. cümleler nasıl birebir aynı oluyor? aylinde bana mesela tarot baktığında söylediği şeyler sla o kartlardan çıkmazdı nokta atışları yaptı. 1-2 ay sonra meryeme attım ve ayrıntı hiç vermedim, önüme aylinin falı geldi, meryeme kahve atmıştım. ama birebir aynıydı :/Ya cümleleri benziyor bencede ama ben meryem e aylin e atmadan 2 ay önce attım ve meryem aylinden daha çok nokta atışı yaptı
Bence binnazdan biri o
fallar cıktı mı peki patladımı aynı kişide olsalar burası daha önemliBinnazdan birinde o kapasite çıkmaz bitanem. cümleler nasıl birebir aynı oluyor? aylinde bana mesela tarot baktığında söylediği şeyler sla o kartlardan çıkmazdı nokta atışları yaptı. 1-2 ay sonra meryeme attım ve ayrıntı hiç vermedim, önüme aylinin falı geldi, meryeme kahve atmıştım. ama birebir aynıydı :/
Zaman dolmadı henüz :)fallar cıktı mı peki patladımı aynı kişide olsalar burası daha önemli
yorumları alayım?Meryem sok etkisi yaratti bende su an
Çatlatmasana Marpleim anlat nedir şok edenMeryem sok etkisi yaratti bende su an
evet ah prenses nezip eşyalarımı düzecek diyorYahu prenses bile aşama kaydetmiş biz halen daha bekleyelim
prenses34
ne demek istedinizi anlamadım?yani ben neziplen evlenecekmiyim?yoksa hayatıma başka birimi giricek?yada nezip benim istediğim gibi olcakda evini eşyalarını daha iyi bir işde çalışıp para durumlarını ayarlayabilcekmi?Ailesi hakkımda ne düşünüyor?beni beğendilermi?aramızdaki yaş farkını söledim annesine sanki bu durum hoşuna gitmedi gibi düşünüyorum.belkide yanılıyorumdur.Sonuçdaben kimle evlencem?
Valla ailesiyle bile tanışmış :))) biz yerimizde sayıyoruz :)evet ah prenses nezip eşyalarımı düzecek diyor
ne istediğinide bi bilse,
sonrada ben kimle evleneceğim diyor
yaa buna sanki her taraf koca.
verdiği tarihler yakın sayılır bakalım cıkacak mı ben bi gideyim de bizim eskisinin yanına.cıkarsa meryem diye diye seçimlere bile sokarım hatunu
geçmiş olsun canımkızlar maşallah dyrek yazıyorum dun bılıyorsunuz cok kotydum dun gece 1000den fazla hz yunusun duasını okudum allahıma bın sukur suan cok daha ıyıyım Rabbıme sıgınıyorum ve beım olanlar ıcın mılyonzkez sukredıyorumcanım arkdaşlarm sızede cok cok dua edyrum hepımıze yanı
Mevcut durumda cok ozel seyler bilmis baya sasirdim cnm hissi var benceÇatlatmasana Marpleim anlat nedir şok eden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?