Binnaz Abla

Canım ya umarım başka bir falcının ikinci hesabı değildir o ben çok işkillendim

ben orda daha önce hiç fal baktırmadım valla.cümleleri falan kiminle benziyor ki? bana nisana kadar süre verdi.ki daha önce baktırdıklarımda da aynı süreler vardı.

ben orda daha önce hiç fal baktırmadım valla.cümleleri falan kiminle benziyor ki? bana nisana kadar süre verdi.ki daha önce baktırdıklarımda da aynı süreler vardı.

Ya o Buyuk muamma aylin olduğu duşunuluyor ama bence başka biri çunku aylin e Meryem den çok sonra atmıştım birde ben hiç ama hiç ayrıntı vermedim ikisine de.

Canım ya umarım başka bir falcının ikinci hesabı değildir o ben çok işkillendim
Ben keinlikle aylin diyorum ısrarla :) cümleleri bile aynıydı, aynı şeyleri söylediler biri tarot biri kahve :) aylimdeki bilgiler meryemden çıktı :))

Ya o Buyuk muamma aylin olduğu duşunuluyor ama bence başka biri çunku aylin e Meryem den çok sonra atmıştım birde ben hiç ama hiç ayrıntı vermedim ikisine de.
Ben de hiç ayrıntı verdim ki soruyu bile iki kelimeyle sordum.o kadar hayatımı detaylı olarak söyleyeceğini düşünmüyordum ki sallamasyon olamaz.ben ilk defa baktırdım o sitedede.bilmiyorum yaw:S

Ben de hiç ayrıntı verdim ki soruyu bile iki kelimeyle sordum.o kadar hayatımı detaylı olarak söyleyeceğini düşünmüyordum ki sallamasyon olamaz.ben ilk defa baktırdım o sitedede.bilmiyorum yaw:S
Canım ben de ayline detay verdim meryeme hiç vermedim ama cümleler copy past cümlelerdi. aynı şeyleri sürelerine kadar aynı verdiler. hatta atartatart da baktırdı ve iyi de bu aylin alduk resmen :))

Ben keinlikle aylin diyorum ısrarla :) cümleleri bile aynıydı, aynı şeyleri söylediler biri tarot biri kahve :) aylimdeki bilgiler meryemden çıktı :))

Ya cümleleri benziyor bencede ama ben meryem e aylin e atmadan 2 ay önce attım ve meryem aylinden daha çok nokta atışı yaptı
Bence binnazdan biri o

Canım ben de ayline detay verdim meryeme hiç vermedim ama cümleler copy past cümlelerdi. aynı şeyleri sürelerine kadar aynı verdiler. hatta atartatart da baktırdı ve iyi de bu aylin alduk resmen :))
Ben Ayline de fal baktırmadım işte sorun orda olabilir de bilmiyorum arkadaşım ilk defa bi sitede fal baktırdı bakalım ona ne diyecek onun cevabı gelsin ona göre anlarız :)

Ya cümleleri benziyor bencede ama ben meryem e aylin e atmadan 2 ay önce attım ve meryem aylinden daha çok nokta atışı yaptı
Bence binnazdan biri o
Binnazdan birinde o kapasite çıkmaz bitanem. cümleler nasıl birebir aynı oluyor? aylinde bana mesela tarot baktığında söylediği şeyler sla o kartlardan çıkmazdı nokta atışları yaptı. 1-2 ay sonra meryeme attım ve ayrıntı hiç vermedim, önüme aylinin falı geldi, meryeme kahve atmıştım. ama birebir aynıydı :/

fallar cıktı mı peki patladımı aynı kişide olsalar burası daha önemli

Kızlar Meryemin ücreti artacak burdan bunu anlıyoruz. :)

evet ah prenses nezip eşyalarımı düzecek diyor
ne istediğinide bi bilse,
sonrada ben kimle evleneceğim diyor
yaa buna sanki her taraf koca.

verdiği tarihler yakın sayılır bakalım cıkacak mı ben bi gideyim de bizim eskisinin yanına.cıkarsa meryem diye diye seçimlere bile sokarım hatunu

Meryem arti ecem ya bi ciksin var ya gunde uc ogun burda meryem cokyasaa ecem sultan oleeey falan diye tezahurat dolu yazilar aticam artik rapor eden edene beni hahahah

geçmiş olsun canım
amin inşallah bu duaların seni bu sıkıntıdan kurtaracak bir geçti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…