Binnaz Abla

gelen son dakika bilgilerine göre arkadaşım ilk defa net üzerinden fal attı ve meryem on sıfır atışlarıyla önde kızlar seçimlerde partileri devre dışı bırakacak ve fiyatlarındaki ucuslar altın fiyatlarından fazla olacak doları bile yer yerinden arttıracak vaziyette

yorumları alayım?
Anda super cok ozel konu var onu bilmis zaman olarak kisa bir zaman vermis bir haberlesme ile ilgili ayline de baktirmia biri olarak ikisi apayri fallar bende.cevremde olan bir bayanin kotu niyetini de soylemis varmi yokmu bilinmez ama icimde biraz kusku o kisiyle ilgili vardi

Ya hepimiz fal atarsak surumden kazanir bence artmasin ya fiyati

Ya hepimiz fal atarsak surumden kazanir bence artmasin ya fiyati
şöyle durum var.herkesin falını okudum az çok.hani cümleler aynı değil ve herkesin durumlarıyla iligli bilgiler vermiş.ayrı ayrı..aynı yer alan noktalar kız noktası her giden maşallah hayatına bir insan almıs bız de neyse terbiyemi bozmucam bekleyelim öylece

meryem nerde canım

bende selmayla umutun yazılı fallarının aynısı geldi banada buna ne dersin.ya bunları tarşmakla bitecek konular değil aslında boşverin bence

Civi civiyi soker derler ya beyefendiler de civiyi civiyle sokneye calisiyor cekici vuracan kafalarina asil civiyi ne sokermis anliycaklar ama neyse

evet yaa insanlara aslında ücretsiz danışmanlık yapılıyor burada

bende oyle düşünüyorum ama yine olmuyor yani tamamen haklısın ama hadi Aylin Meryem ama Meryem nasıl bildi ben Aylin e hiç atmadan? Tamam aylin meryem bence de ama ortaya bir 3. kişi çıkıyor :)
off çok karıştı

Şimdi sen ayline atmadın ya atsaydın aynı şeyi görecektin ha tabi aylinin de fama olma ihtimali var. kısaca kimin kim olduğu belli değil

kesinlikle canım ve ben gördüklerinede eminim ama söylemiyorlar işte, direk gaybı allah bilir bana gelecek sorma diyor[/QUOTE]
benimde bazen uyayacağım zaman gözüm kapalıyken tanımadığım insan yüzleri görüyorum,uzaktan başlıyor yakınlaşa yakınlaşa gözümün en yakınına geliyor bütün yüz hatlarını görüyorum sonrada yayıla yayıla kayboluyor,bazen bu insanları gerçekte zaman içerisinde yüzlerini gördüğümde onları daha önce gördüğümü zannediyorum,kendi kendime hiç korkmuyorum,merakta ediyorum aslında bu kişiyi ileriki hayetimde ne zaman göreceğim diyorum,
kızlar böyle bir durumum var benimde şükürler olsun diyeyeyimde allahım beni korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…