- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
bi gün evlendiğini okursak hiç şaşmayalımValla ailesiyle bile tanışmış :))) biz yerimizde sayıyoruz :)
Var var orası kesin ama işte o his aylinin mi meryemin mi o muammayı çözemiyorumMevcut durumda cok ozel seyler bilmis baya sasirdim cnm hissi var bence
Anda super cok ozel konu var onu bilmis zaman olarak kisa bir zaman vermis bir haberlesme ile ilgili ayline de baktirmia biri olarak ikisi apayri fallar bende.cevremde olan bir bayanin kotu niyetini de soylemis varmi yokmu bilinmez ama icimde biraz kusku o kisiyle ilgili vardiyorumları alayım?
inşallah hayırlı olur rüyan canımyok hayatım hatırlamıyorum kartı da zaten thalix için çekiyordum gerçekten kendim için değil
gelen son dakika bilgilerine göre arkadaşım ilk defa net üzerinden fal attı ve meryem on sıfır atışlarıyla önde kızlar seçimlerde partileri devre dışı bırakacak ve fiyatlarındaki ucuslar altın fiyatlarından fazla olacak doları bile yer yerinden arttıracak vaziyette
şöyle durum var.herkesin falını okudum az çok.hani cümleler aynı değil ve herkesin durumlarıyla iligli bilgiler vermiş.ayrı ayrı..aynı yer alan noktalar kız noktası her giden maşallah hayatına bir insan almıs bız de neyse terbiyemi bozmucam bekleyelim öyleceYa hepimiz fal atarsak surumden kazanir bence artmasin ya fiyati
meryem nerde canımgelen son dakika bilgilerine göre arkadaşım ilk defa net üzerinden fal attı ve meryem on sıfır atışlarıyla önde kızlar seçimlerde partileri devre dışı bırakacak ve fiyatlarındaki ucuslar altın fiyatlarından fazla olacak doları bile yer yerinden arttıracak vaziyette
hem falcıları kötülemeyin diyorsun,sen şimdi falcıyı kötülüyorsun,umut umut dağıtıyor diyorsun nasıl olacak şimdi bu iş.aynı şekilde . ayrıca umutta sadece umut dağıtıyor . :) :) :)
çooooook sagol btanemmmmgeçmiş olsun canım
amin inşallah bu duaların seni bu sıkıntıdan kurtaracak bir geçti bile
fal alem canımmeryem nerde canım
bende selmayla umutun yazılı fallarının aynısı geldi banada buna ne dersin.ya bunları tarşmakla bitecek konular değil aslında boşverin benceevet yanlış anlamışım . valla bilmiyorum bana çok pembe pembe çizmişti. çok borcumuz vardı . iş durumu ile ilgili baktırdım . şöyle olacak , böyle olacak diye sonuç olumsuz oldu. yalnız selma nın dediklerini yalnız birebir yaşadım.
tuh bende tellwenn kredisi varfal alem canım
şöyle durum var.herkesin falını okudum az çok.hani cümleler aynı değil ve herkesin durumlarıyla iligli bilgiler vermiş.ayrı ayrı..aynı yer alan noktalar kız noktası her giden maşallah hayatına bir insan almıs bız de neyse terbiyemi bozmucam bekleyelim öylece
evet yaa insanlara aslında ücretsiz danışmanlık yapılıyor buradasürekli birilerinin gelip (ki bu kişiler falcılar, okurlar veya falcıların fanatikleri olabiliyor.. ) bizim paylaşımlarımızı ve düşüncelerimizi özgürce ifade etmemizi engellemeye - susturmaya çalışmasından ve bunu gerek aşağılayarak gerek irrite edici gerekse didaktik bir dini veya sosyal dille yapmalarından bıktım..
insanların mal ve hizmet aldıkları her ürün için beğenme-beğenmeme ve hatta şikayet etme hakları vardır. sırf bu özgürlük için kurumlar veya kar amacı gütmeyen kuruluşlar kurulmuştur, kurulmalıdır da! ve hatta tüketicileri haklarını aramaları konusunda bilinçlendirmek için onlarca kamu spotu, binlerce tl.lik harcamalar yapılır. demokrasinin temel gereklerinden biri.
bu bilgileri çok da farklı bir "hizmet alımı" alanı olmayan fal konusuna aktarırsak: bizler yani forum yazarları, bence, burada, adeta bir avuç "danışman" olarak çalışmaktayız. isteyen gelir, okur, "danışır", istemeyen de okumaz, gelmez ve danışmaz..! eğer çok sevdiğiniz, memnun olduğunuz falcılar varsa, sizler de belirtme- övme hakkına sahipsiniz keza biz artık hangi falcının ne kadar iyi olduğunu aşağı-yukarı tespit etmiş durumdayız..
Binnazdan birinde o kapasite çıkmaz bitanem. cümleler nasıl birebir aynı oluyor? aylinde bana mesela tarot baktığında söylediği şeyler sla o kartlardan çıkmazdı nokta atışları yaptı. 1-2 ay sonra meryeme attım ve ayrıntı hiç vermedim, önüme aylinin falı geldi, meryeme kahve atmıştım. ama birebir aynıydı :/
Şimdi sen ayline atmadın ya atsaydın aynı şeyi görecektinbende oyle düşünüyorum ama yine olmuyor yani tamamen haklısın ama hadi Aylin Meryem ama Meryem nasıl bildi ben Aylin e hiç atmada. Tamam aylin meryem bence de ama ortaya bir 3. kişi çıkıyor :)
off çok karıştı
fama... falcısema ve bilgehatun... çok benzer tadda falcılar..bende oyle düşünüyorum ama yine olmuyor yani tamamen haklısın ama hadi Aylin Meryem ama Meryem nasıl bildi ben Aylin e hiç atmada. Tamam aylin meryem bence de ama ortaya bir 3. kişi çıkıyor :)
off çok karıştı
Şimdi sen ayline atmadın ya atsaydın aynı şeyi görecektinha tabi aylinin de fama olma ihtimali var. kısaca kimin kim olduğu belli değil
kesinlikle canım ve ben gördüklerinede eminim ama söylemiyorlar işte, direk gaybı allah bilir bana gelecek sorma diyor[/QUOTE]canım asıl kalp gözü ve duru görüsü açık olanlara gelecekten kesitler gösteriliyor. böyle şahıslar genelde mürşidlere bağlı oluyor ya da deli ye yakın arafta yaşayan insanlar oluyor. söyledikleri çıkıyor Allahın bir lütfu olarak.öyle insanlarda herkesin
önüne çıkmıyor malesef. ve çıksada işi fala dökmemek için görse de senden saklıyor herşeyi anlatmıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?