- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Meryem zaten burada adı geçen biriydi yani yeni meşhur olmadı ama işte bu hatun kim ?yine bir falcıyı meşhır ettik ya
Meryem zaten burada adı geçen biriydi yani yeni meşhur olmadı ama işte bu hatun kim ?
Kizlar ciddi anlamda merak ettim, bu meryemin bu adam seni sevmiyor unutmus hayatinda baska biri var vs dedigi birisi var mi acaba aramizda simdi yada daha once farketmez
birden megulde ya o yüzden dedim bari çıkaydı oyle meşhur edeydimama bana çıkması mucize
KİM BU EROL EGEMEN oldu bizim durum
Meryem le aylin aynı kişi değil bence ikisine de baktirdim meryemin dedigi çıktı aylin patladı
sürekli bu muhabbet dönüyor aylin Meryem fama ikili üçlü kombinasyonları
Meryem Aylin degil, bana bambaska seyler soylemisler.
hoşbulduk bebeeeeemmm
binnazmı binnaz abla sitesinin sahibimihadi onları ikiside binnaz biri bence benim her b.ko anlattığım biri de kim acep ya
binnazmı binnaz abla sitesinin sahibimi
ah pardon bi binnaz daha vardıyaabinnazmı binnaz abla sitesinin sahibimi
tamam canım başka binnaz yok değilmiyok canım binnazdan biri yazacaktım
Selena haftasonu bakabilir falına. hafta içi sanırım yoğun oluyo kendi işleriyle uğraşıyoya kızlar 3 gecedır aynı mevzu hala selena da falım ılerlemedı bana falcı tavsye edın cekeecem ondan
çektimm valla hayatımm cok bunaldım beklemektenSelena haftasonu bakabilir falına. hafta içi sanırım yoğun oluyo kendi işleriyle uğraşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?