Binnaz Abla

Kizlar ciddi anlamda merak ettim, bu meryemin bu adam seni sevmiyor unutmus hayatinda baska biri var vs dedigi birisi var mi acaba aramizda simdi yada daha once farketmez

Kizlar ciddi anlamda merak ettim, bu meryemin bu adam seni sevmiyor unutmus hayatinda baska biri var vs dedigi birisi var mi acaba aramizda simdi yada daha once farketmez

Bana bu adamdan sana hayir gelmez demisti.

Bir de hayatindan simdilik memnun, her sey guzel gidiyor ama durumlari degisecek, pisman olacak gibi bir cumle kurmustu.

kızlaaar kızlar, tamam diyelim ki o şu bu değil bilmemkim değil (falcıların adını bilerek yazmıyorum, benim iddiamdır sonuçta) ama kesinlikle o 2li 3lü durumlarda bişey var.. benim aşk dışındaki bir konumu meryeme danışmştım. sonra sonucu belli olunca da bilgilendirmiştim soru-cvp kısmında. sonra ben hiiiiiç o konuyu sormamama rağmen alakasız bir şekilde başka bir falcı pat diye o spesifik cümleyi kurmuştu hem de astroloji falında

oha diyorum yuh diyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…