- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
naazz a attın mı sen hiç?çektimm valla hayatımm cok bunaldım beklemekten
kızlaaar kızlar, tamam diyelim ki o şu bu değil bilmemkim değil (falcıların adını bilerek yazmıyorum, benim iddiamdır sonuçta) ama kesinlikle o 2li 3lü durumlarda bişey var.. benim aşk dışındaki bir konumu meryeme danışmştım. sonra sonucu belli olunca da bilgilendirmiştim soru-cvp kısmında. sonra ben hiiiiiç o konuyu sormamama rağmen alakasız bir şekilde başka bir falcı pat diye o spesifik cümleyi kurmuştu hem de astroloji falında
oha diyorum yuh diyorum!!!
hayr canım telwede seruven selena ask 3naazz a attın mı sen hiç?
Ben ecem'den sonra naazz'a kahve attım çok beğendim. bir alternatif daha. işte denye deneye kendimce en azından ileride belli başlı atacaklarımı belirleyecem böylecehayr canım telwede seruven selena ask 3
ask3 çok pahalı görünüyor, gerçekten eder mi o fiyata ?hayr canım telwede seruven selena ask 3
ecem e de atöadım canım bde kahve atamam ya yaknda içtgm yok ama dersenz yaparım kahvemı ıyı tarot mu sBen ecem'den sonra naazz'a kahve attım çok beğendim. bir alternatif daha. işte denye deneye kendimce en azından ileride belli başlı atacaklarımı belirleyecem böylece
ben derine hem katina hem kahve baktırım ikisinde de kimsenin bilmediği şeyleri söyledi. yani şu daha iyi diyemiyorum kendi adıma ikisinde de iyidi ama kartlardan artık uzak duruyorum kahve atıyorum baktıracaksam birilerine canımkafamdaki derın ama tarot öu katına mı bılemedım ya katınaya guvenmyrum ben kartlara bak yorumla hisse gerek yok aşk falında aşkla ilgili şeyler illaki tutar ztn
nedense bazı falcıların isimleri numaralı hiç gerek yokken neden sayılandırıyorlar anlamamkızlaaar kızlar, tamam diyelim ki o şu bu değil bilmemkim değil (falcıların adını bilerek yazmıyorum, benim iddiamdır sonuçta) ama kesinlikle o 2li 3lü durumlarda bişey var.. benim aşk dışındaki bir konumu meryeme danışmştım. sonra sonucu belli olunca da bilgilendirmiştim soru-cvp kısmında. sonra ben hiiiiiç o konuyu sormamama rağmen alakasız bir şekilde başka bir falcı pat diye o spesifik cümleyi kurmuştu hem de astroloji falında
oha diyorum yuh diyorum!!!
ya ben karakter analizinde kimsenn bılmedıgı bır yorum yapmıştı ve ben ayakta alkışlamıştm o kızı ama 15 tl tarot attm mart sonuna kdr zaman verdı ben başarılı bulmştm ama bı kısı vardı adnı hatrlamyrum 2 senedır burdym hıc duymadm onun falının cıktgnı dedıask3 çok pahalı görünüyor, gerçekten eder mi o fiyata ?
Ben ecem'e aşk sonucu attım diğer fal türlerini atmadım.ecem e de atöadım canım bde kahve atamam ya yaknda içtgm yok ama dersenz yaparım kahvemı ıyı tarot mu s
gece gece kahve içmesemmde katina atsam olmaz mı ya çok etkiler mi kız artk paramda kaalmadı falda atamayacagımben derine hem katina hem kahve baktırım ikisinde de kimsenin bilmediği şeyleri söyledi. yani şu daha iyi diyemiyorum kendi adıma ikisinde de iyidi ama kartlardan artık uzak duruyorum kahve atıyorum baktıracaksam birilerine canım
Dogru dedın canım bugun cok daha ıyıyım sadece duadan sonra kafam çok dagınık oluyosen kendini verdikce şeytanlar dolaşıyo olabilirmi,yani seni kurtarak şey dua ama şeytan engellemek isteyebilir,
sen yine ağla ama devam et sen pes etme sana engel olmak isteyen pes etsin,yaa bende niye böle bi şey dedim bilmiyorum.
evet o canımyiğitin kuzeni kim? uzunboylu, esmer, zayıf bir çocukmu, yanında bir tek onu görmüştüm.
ecem mi dersin derin mi canımBen ecem'e aşk sonucu attım diğer fal türlerini atmadım.
İkisini de beğendim hatta en son naazz'a baktırdım onu da çok beğendim. bu üçü de bildi vanımecem mi dersin derin mi canım
ask3 çok pahalı görünüyor, gerçekten eder mi o fiyata ?
kızlar bişe diycemde bana kızmayın,tamamıecem mi dersin derin mi canım
ahahah hayatımmm simdi kafam hepten karıştı:))) gnahı benım bynuma da en çok hangisi bildi bana an lazımİkisini de beğendim hatta en son naazz'a baktırdım onu da çok beğendim. bu üçü de bildi vanım
ayy tuh ya begendıgım falcı da gittiMissCherryBlopost: 39293998 .!.:Ben kahve baktirdiydim, olumune sallamis :) Pembe tablocu, geciniz derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?