Binnaz Abla

aynen canım ya inşallah biran önce çıkar yada buluruz

Ben ecem'den sonra naazz'a kahve attım çok beğendim. bir alternatif daha. işte denye deneye kendimce en azından ileride belli başlı atacaklarımı belirleyecem böylece
ecem e de atöadım canım bde kahve atamam ya yaknda içtgm yok ama dersenz yaparım kahvemı ıyı tarot mu s

kafamdaki derın ama tarot öu katına mı bılemedım ya katınaya guvenmyrum ben kartlara bak yorumla hisse gerek yok aşk falında aşkla ilgili şeyler illaki tutar ztn
ben derine hem katina hem kahve baktırım ikisinde de kimsenin bilmediği şeyleri söyledi. yani şu daha iyi diyemiyorum kendi adıma ikisinde de iyidi ama kartlardan artık uzak duruyorum kahve atıyorum baktıracaksam birilerine canım

nedense bazı falcıların isimleri numaralı hiç gerek yokken neden sayılandırıyorlar anlamam
aralarında şifremi yoksa

ask3 çok pahalı görünüyor, gerçekten eder mi o fiyata ?
ya ben karakter analizinde kimsenn bılmedıgı bır yorum yapmıştı ve ben ayakta alkışlamıştm o kızı ama 15 tl tarot attm mart sonuna kdr zaman verdı ben başarılı bulmştm ama bı kısı vardı adnı hatrlamyrum 2 senedır burdym hıc duymadm onun falının cıktgnı dedı

gece gece kahve içmesemmde katina atsam olmaz mı ya çok etkiler mi kız artk paramda kaalmadı falda atamayacagım

Dogru dedın canım bugun cok daha ıyıyım sadece duadan sonra kafam çok dagınık oluyo
yiğitin kuzeni kim? uzunboylu, esmer, zayıf bir çocukmu, yanında bir tek onu görmüştüm.
evet o canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…