Binnaz Abla

ahahah hayatımmm simdi kafam hepten karıştı:))) gnahı benım bynuma da en çok hangisi bildi bana an lazım
işin garibi üçü de bildi ama naazz kahveye su destekli bakıyor. ecem'e aşk için atacaksan sanırım aşk sonucu atanlar genelde memnun kalanlar, derin için ikisini attım yani anda ikisinde de tuttu. derine soru sınrı da yok. faldan sonra bi arkadaşa 20 dakika da cafe de bakmış. içinden sen karar ver kuzum içinden kim geliyosa

derin istnbldamı hayatım hangi cafe acep. d. D. d ıcımden derin geciyor ya ne belym merak edyrum o kadını

derin istnbldamı hayatım hangi cafe acep. d. D. d ıcımden derin geciyor ya ne belym merak edyrum o kadını
Bilmiyorum ki, online oldukları için kim nereden hatta kim kim belli değil. rastgele deniyoruz işte bitanem. en azından ileride bir çoğunu eleyip herkes kendine kim uyuyosa onlarla devam eder ben en azından o mantıkla çoğunu deniyorum

ya tam atıcam elim br yere degdı yazdıklarımda gıtı kustum oynamıyrum(enerjmde gitmştr demı ya kartlarımda cok guzeldı uf

ya tam atıcam elim br yere degdı yazdıklarımda gıtı kustum oynamıyrum(enerjmde gitmştr demı ya kartlarımda cok guzeldı uf
yok yaa benim kartlar berbattı ama o hisleriyle bakıyo onu anladım ve doğru tespit etti durumu. pencere açarmısınız de attıktan sonra ve eklemek istediğin varsa söylersin. bazen ben birine fal atarken unuttuğum bişey varsa rica ediyorum

pencere açmak ne demek canıö. attm bu arada inş pembecı degidır dobra dobra desın ya nyeyse bu kadına ınandım bırden.1.srdym bu arada falı da yokmuş

pencere açmak ne demek canıö. attm bu arada inş pembecı degidır dobra dobra desın ya nyeyse bu kadına ınandım bırden.1.srdym bu arada falı da yokmuş
senin fallarım sayfası var ya fallarını gördüğün işte oraya falcı pencere açıyo ve mesaj şeklinde söylemek istediklerini yazıyosun kuzum. baktıran arkadaşlar da oldu ve şok olduklarımızda oldu ama pembesine rastlamadım açıkçası. gerçi bana genel olarak pembeci denk gelmedi hep olumluyu da olumsuzu da üstelik doğru olarak söylediler. benimki nasıl bir nerjiyse artıkın ben de çözemedim

ne güzel canım ya :) ben pembecılere aervwt harcadım y pişmanımmm bu arada derıne son falımdı cunku tlfn faturamı kapattırdımm sgryda ufaktN bırakıyrumm paaracıklarım bana kalcak inşallah

ne güzel canım ya :) ben pembecılere aervwt harcadım y pişmanımmm bu arada derıne son falımdı cunku tlfn faturamı kapattırdımm sgryda ufaktN bırakıyrumm paaracıklarım bana kalcak inşallah
İnşallah kuzum. ben de sn olarak naazz'a attım ve artık daha da baktırmanın anlamı gerçekten kalmadı benim için. Benim artık beklemem lazım hepsi aynı şeyi söylüyo anlamsız oluyo. bi gelişme olduktan sonra baktırmak benim için daha mantıklı

ay inşallah ya kadın resmen adam seni unutmuş şuan çok mutlu yakında da evlencek falan dedi hala aklıma geldikçe bi sinir oluyorum

Canim ben meryemi begendim ama bana soyledigi seyler de cikmaz yani. Bana bu adamla yeniden bi iliski dedi. Ne iliskisi yahu. Adam 3 ay sonra gidiyor. Mezun oluyor. Mis gibi meslegi var anasi begenir bi tane evlenir gider onlarda boyle. Yani tamam tutturdugu cok sey vardi ama benim falim da imkansiz canim yani. Bu arada, bana da cook olumsuz fal atan oldu. Sana olumsuz fallarin cikmamasi icin bi ipucu veriyim mi, amaan sen ne bilirsin be de ve fali unut gitsin cidden bak ben oyle yapiyorum asiri olumsuz fallara bilmiyorum artik kendimi mi kandiriyorum ama bence dogrusu bu. Pembislere ve kapkaralara yav he he diyip geciyoruz yani :))

ay allah bilir ne alaka diyorum ben de hoşuma gitmeyen bişey olunca ahahah ya biz duymak istediklerimizi duymak için fal atıyoruz galiba tutturması önemli değil

kesinlikle katılıyorum canım ama benm yuzleşmem gereken bir falcı daha var bana ayrılacaksınız dyen o kadn 8 ay snra tekrar o kadma gdcem blrsam eger olmedyse falan

kesinlikle katılıyorum canım ama benm yuzleşmem gereken bir falcı daha var bana ayrılacaksınız dyen o kadn 8 ay snra tekrar o kadma gdcem blrsam eger olmedyse falan
İnşalah bulursun kuzum. cafe falcısıysa bazen pat diye yer değiştiriyolar sonra da bul bulabilirsen

İnşalah bulursun kuzum. cafe falcısıysa bazen pat diye yer değiştiriyolar sonra da bul bulabilirsen
bu kadının kocasının cafesıydı canım.. ama pat pat pat yuzume yardırdı ınanmadım ben hersy okdr yolundaydı ki.. ama kadn tuttrdu ayrılcaksnz dye ve 2 hafta snra ani bi şeklde ayrıldık. ugyrszmu artk bılemıcem.ama gdip yuzleşmezsem içimde kalcak valla. dobra kadındı ynede dusun falı cıktı buna ragmen gtmek ısyemyrum muşterisnn kesılcegnı bıle bıle fal bakıyo heralde. s kı o donem ben nesıbeyede fal atmıştm gayet pembişdi ne ayrılma ne bsey. s

ay allah bilir ne alaka diyorum ben de hoşuma gitmeyen bişey olunca ahahah ya biz duymak istediklerimizi duymak için fal atıyoruz galiba tutturması önemli değil

Canim olumsuzu soylemenin de bi uslubu var ama. Adam gibi soylemeyi basarana sapka cikariyoruz burdan tabi ama yani kiyidindan kosesinden yine de bi inanmiyorum ya bananeeeee of en cok beni seviyo en cok beni istiyo ne anlar onlaar (DELİRDİ)

Canim bul mutlaka, nedense icimden sana cok guzel seyler soyleyecek gibi hissettim. Ben durumun lehine duzelebilecegini duzelmese bile, hayatinda cok cok cok kisa bi zaman icerisinde cok guzel seylerin olacagini dusunuyorum. Cunku daha dibe inemeyecegimizi dusundugumuz anlarda, yukari cikmaya basliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…