- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Taha'nın bana söyledikleri genelde çıktı ama şöyle mesela 5 gün içinde arayacak dedi 2 hafta içinde aradı.
Çıkmayan şeylerde oldu ama en azından planda vardı fakat gerçekleşmedi ama genele vurursak dedikleri genelde tutarlı.
bu taha hangi istede kızlarrr
Insss dedklriii ckmazzzzzz bnaaa
hangi sitedeki o
nolduu neyin var?bende bugun baktirdim 3 tane(
:) canim ben Nesibe icin sormustum zaten (alttaki mesajina cevapti bu :) )
22 gun gectigine gore cok buyuk bir ihtimalle bakar :)
erkek arkadaşımın eskı sevgılısı kız heralde bılmıyorum zannedıyo bı takıp pesınde hep bı yerlerden bnımkıde oncedem be hıc kıskanc bı ınsan degıldımsagıolsun manyak ettı sımdı benı o zamanlar benı kıskandırmak ıcın bahsetmıstı salak sacma kıskanmıycagım bı tıp ama benımkının beynını yedım sınırlendım bıde resmen aklına soktum cocugun bgn bılgısayarında gecmışe gıttım bı ay once kızı armaış cok sınırlıyım su anda ve ne yapıcagımı bılmmıyorum resmen aklına soktum allahın pacozunu halımıze kızıyorum bazen resmen bu erkek mılletı kendımıze guvenımızı alıp goturuyo
melek hangı sıtede sen onu sevıyosun galıba enerjın tutmuş :) acelyaya bı daha baktıryım dedım ama bana cok olumsuz konuştu ve bı dedıgı bı dedıgını tutmayan arladşlar var pnesıbede ortada yok fal alem acılmıyo puanım vardı rezzana baktırırdım off puffff =)))
ben de yaptım oyle bisey zamanında. Simdi pismanım ama neye yarar.Ne yasıyorsan sen sen ol,ona belli etme. Aklına sokmak degilse de ne gerek var huzurunuzu kacıracaksın? Sorma.
Aman Allahimmmmm beyzaa sana inanmiyorummmmmm
Çok seviyorum hem dee :)) fal sepetinde O. açelyaya ilk baktırdığınla sonraki baktırdığın arasında az bir süre vardı diye hatırlıyorum, yanılıyorsam düzelt lütfen.. Çok sık baktırınca kartlar saçmalıyor, bu Açelya'nın suçu değil :)
Şu kadar fal baktırdım favorim 3 tane :) Nesibem, Melekciğim ve Açelyacığım :)
Ay yok beyzos biliyorum Nesibe icin sorduğunu:)) dun da kahve baktırdım, ara mı versem bunalımıydı o:)
evet bıtanem benım az bı zaman vardı hatta bu ara cok tarot baktırmadın ınsallah demıstı ama arkaşdaımda ılk falıyla ıkıncı falı tutarsız cıktı burdada okudum bı ac tane oyle yorum ama ıyı yorumlarda vardı denemeye deger tabıkı
Canım ben de 2 kez baktırdım, ilk falıyla tutmayan sadece zamandı, o da 1 hafta geçmeden baktırdığım için oldu biliyorum o yüzden takılmadım :) limitimin yenilenmesini bekliyorum Açelya'ya 3. Kez gitmek için :)
o zaman keısn denıyorum ama onlıne gormedım bıde fal alemde puanım var o yuzden rezzana baktırmak ıstıyorum ama sıte acılmıyo sızdede oylemı garıp yanı falcılar falan gozukmuyo :S
hıc sorma onceden kıskandırmak ıcın yaptıgı bısey takıntı halını aldı kızda ekleyınce merak ettı heralde 3 senedır cıkıyoruz cok onceden olan bısey kız ben ona kızıyorum ztn bana o kadr uzun sure once olan bıseyı anlatmasına ve aklıma takmama o kadr kıskanctırkı benı sıka sıka resmen kendıme guvenım kalmadı onu gectım bgn gordugum o ınternet gecmısı araması bıle sınırlerımı bozmaya yettı ne dıcekkı bana aklıma sen soktun dıcek cok sınırlıyım ve guvenemıyuurm su andafalcıalrda fırarda rezzan ablamda yok ortada sıte bı garıp nesbede yok bınnaz ablada baktırmak ıstemıyorum kımseye
ben yeni üye oldum siteyi de bilmiorum inşallah yazdıklarım görünürnolduu neyin var?bende bugun baktirdim 3 tane(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?