- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
bence de git o zaman bitanembu kadının kocasının cafesıydı canım.. ama pat pat pat yuzume yardırdı ınanmadım ben hersy okdr yolundaydı ki.. ama kadn tuttrdu ayrılcaksnz dye ve 2 hafta snra ani bi şeklde ayrıldık. ugyrszmu artk bılemıcem.ama gdip yuzleşmezsem içimde kalcak valla. dobra kadındı ynede dusun falı cıktı buna ragmen gtmek ısyemyrum muşterisnn kesılcegnı bıle bıle fal bakıyo heralde. s kı o donem ben nesıbeyede fal atmıştm gayet pembişdi ne ayrılma ne bsey. s
bu kadının kocasının cafesıydı canım.. ama pat pat pat yuzume yardırdı ınanmadım ben hersy okdr yolundaydı ki.. ama kadn tuttrdu ayrılcaksnz dye ve 2 hafta snra ani bi şeklde ayrıldık. ugyrszmu artk bılemıcem.ama gdip yuzleşmezsem içimde kalcak valla. dobra kadındı ynede dusun falı cıktı buna ragmen gtmek ısyemyrum muşterisnn kesılcegnı bıle bıle fal bakıyo heralde. s kı o donem ben nesıbeyede fal atmıştm gayet pembişdi ne ayrılma ne bsey. s
Selam kizlar :) hosgeldiniz bu arada,cok uzuldum banlenmenize...benim bu konudaki teorim soyle, bir cok sevip bir hic sevmiyor gibi davranip adami maymun etmek..hep hic sevmiyor gibi davranirsaniz adamda hicbir mutluluk hissi uyandirmazsiniz,o da baglanmaz daha bastan..surekli ayni tavir icinde olmayarak devamli tetikte olmasina sebep vermek..hem aldatmayacaginiz guvenini vermek ama bir yandanda ne zaman ne yapacaginizi kestiremeyecegi bir rahatsizlik icine sokmak..bazen zirt pirt arayip simartmak,tam simarip havaya girince kayba karismak vb :)galiba işin sırrı sevmemek ama devamlı "sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden" gibi davranmak
canim sana tuttumu hic emine?cok dalga gecmeyin kadinla o kadin bos bi kadin degil söyleyim. dikkat edin
Aslinin su ana kadar falinin ciktigi Polyanna var sanirim..anda ve gecmiste begenilmisti cogunlukca,ki bende de tarifleri,su anki durumumu bilmesi,soyledigi harfler falan hepsi cok iyiydi.Gelecek cok net yakin tarih vermediginden simdilik bir yorum yapamayavagim,cikti cikmadi diye..yalniz Meryemin falina baktim az once,1 vade sonra dedigi sey 1 hafta sonra gerceklesmis,ustelik kendisi 1 ay gibi soylemis falda,ama soru cevabinda 1 vade var olmasina demis.Tam 1 hafta sonrasinda olmusBugun. Benımde. Cok fal baktırasım var hepınızee gunaydın.greycim selam arkadasımm..kadıkoy aslı için yorumlar nasıl? Daha dogrusu en son ne karara vardık iyimi? Kotumı? İdare eder? :)!?
Çok doğru söyledin..kedilerini bişey zanmetlerine izin vermemek gerekiyor ..erkeklerin özgüvenleri çok yüksek oluyor nedense.sanki bulunmaz hint kumaşılar..böyle olmalarını arada bir hisseettirmek lazım oluyor..yalniz bu dediklerimi yaparken cok dikkatli olmak gerek,fazla dengesiz hatun gorunumu de,bu hatun manyak diyip kacmasina sebep olabilir..pek fazla buyuk dengesizlikler degil de,kendimi su an iyi hissetmiyorum,disari cikmak istemiyorum tarzinda geri cevirmeler olabilir
tünaydınnnn......Biraz geç oldu ama günaydın kızlar
Henuz bisiy yok canim birkac falim var beklemede patlarsada daha fal mal yok sıkıldim artik baktirmak bile istemiyorumselena80 .!.:canim sana tuttumu hic emine?
yalniz bu dediklerimi yaparken cok dikkatli olmak gerek,fazla dengesiz hatun gorunumu de,bu hatun manyak diyip kacmasina sebep olabilir..pek fazla buyuk dengesizlikler degil de,kendimi su an iyi hissetmiyorum,disari cikmak istemiyorum tarzinda geri cevirmeler olabilir
Seni seviyorum selenamesela ufak bir taktik,adamdan uzun sure ses cikmamis bir durumda,kendiniz mesaj atip sicak konusma baslatin,tam konusmanin ortasinda (yazisma diyeyim) pardon ben trafikteyim ama simdi acildi gibi birsey soyleyip yok olun mesela..hem nerde oldugunuzu dusunecektir hemde niye yok oldugunuzu..ayrica sizi unutmussa o an,kafasinada girmis olursunuz
Ilginc ya ciddenkızlaar, geçen gün gittiğim partiden bi oğlan msj atmış faceden bugün urminaa senden hoşlandım, görüşmemizin yolu var mı demiş.. profilini inceledim. kendi profilinde iz yok ama etkietlendiği kızların profillerine girdim, biriyle çıkıyomuş.. pislikler.. hepsi aynı malın laciverti
Trafik cezami bildi yacanim sana tuttumu hic emine?
kızlaar, geçen gün gittiğim partiden bi oğlan msj atmış faceden bugün urminaa senden hoşlandım, görüşmemizin yolu var mı demiş.. profilini inceledim. kendi profilinde iz yok ama etkietlendiği kızların profillerine girdim, biriyle çıkıyomuş.. pislikler.. hepsi aynı malın laciverti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?