Binnaz Abla

bence de git o zaman bitanem

kim o kadin canim? nerde ?

Bugun. Benımde. Cok fal baktırasım var hepınızee gunaydın.greycim selam arkadasımm..kadıkoy aslı için yorumlar nasıl? Daha dogrusu en son ne karara vardık iyimi? Kotumı? İdare eder? :)!?

galiba işin sırrı sevmemek ama devamlı "sana git diyemem ama kal demek de gelmiyor içimden" gibi davranmak
Selam kizlar :) hosgeldiniz bu arada,cok uzuldum banlenmenize...benim bu konudaki teorim soyle, bir cok sevip bir hic sevmiyor gibi davranip adami maymun etmek..hep hic sevmiyor gibi davranirsaniz adamda hicbir mutluluk hissi uyandirmazsiniz,o da baglanmaz daha bastan..surekli ayni tavir icinde olmayarak devamli tetikte olmasina sebep vermek..hem aldatmayacaginiz guvenini vermek ama bir yandanda ne zaman ne yapacaginizi kestiremeyecegi bir rahatsizlik icine sokmak..bazen zirt pirt arayip simartmak,tam simarip havaya girince kayba karismak vb :)

mesela ufak bir taktik,adamdan uzun sure ses cikmamis bir durumda,kendiniz mesaj atip sicak konusma baslatin,tam konusmanin ortasinda (yazisma diyeyim) pardon ben trafikteyim ama simdi acildi gibi birsey soyleyip yok olun mesela..hem nerde oldugunuzu dusunecektir hemde niye yok oldugunuzu..ayrica sizi unutmussa o an,kafasinada girmis olursunuz

yalniz bu dediklerimi yaparken cok dikkatli olmak gerek,fazla dengesiz hatun gorunumu de,bu hatun manyak diyip kacmasina sebep olabilir..pek fazla buyuk dengesizlikler degil de,kendimi su an iyi hissetmiyorum,disari cikmak istemiyorum tarzinda geri cevirmeler olabilir

Bugun. Benımde. Cok fal baktırasım var hepınızee gunaydın.greycim selam arkadasımm..kadıkoy aslı için yorumlar nasıl? Daha dogrusu en son ne karara vardık iyimi? Kotumı? İdare eder? :)!?
Aslinin su ana kadar falinin ciktigi Polyanna var sanirim..anda ve gecmiste begenilmisti cogunlukca,ki bende de tarifleri,su anki durumumu bilmesi,soyledigi harfler falan hepsi cok iyiydi.Gelecek cok net yakin tarih vermediginden simdilik bir yorum yapamayavagim,cikti cikmadi diye..yalniz Meryemin falina baktim az once,1 vade sonra dedigi sey 1 hafta sonra gerceklesmis,ustelik kendisi 1 ay gibi soylemis falda,ama soru cevabinda 1 vade var olmasina demis.Tam 1 hafta sonrasinda olmus

Çok doğru söyledin..kedilerini bişey zanmetlerine izin vermemek gerekiyor ..erkeklerin özgüvenleri çok yüksek oluyor nedense.sanki bulunmaz hint kumaşılar..böyle olmalarını arada bir hisseettirmek lazım oluyor..

sizde baya tecrübe varmış. peki hayırı cevap olarak kabul etmeyen, siz evet diyene kadar gına getirten erkeklere karşı bir taktiğiniz var mı

Seni seviyorum selena ) hosgeldin

kızlaar, geçen gün gittiğim partiden bi oğlan msj atmış faceden bugün urminaa senden hoşlandım, görüşmemizin yolu var mı demiş.. profilini inceledim. kendi profilinde iz yok ama etkietlendiği kızların profillerine girdim, biriyle çıkıyomuş .. pislikler.. hepsi aynı malın laciverti

Ilginc ya cidden

Sevgilisine söylerdim ben olsam Allah'ın malları ya -_-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…