Bence inan görüyorlardırda işlerine gelmiyor...hoşalrına gidiyordur kadınlardan ilgi görmek..selena80 ders ver bize lütfenPeki sevgiliye yapışan adeta kanını emen ''Sadece arkadaşım yaa'' dediği kızları ne yapmalıyız? Hayır biz kadınlar biliyoruz onların niyetini ama adamlar göremiyor
bence de işlerine geliyordurBence inan görüyorlardırda işlerine gelmiyor...hoşalrına gidiyordur kadınlardan ilgi görmek..
ya kızlar 3 gecedır aynı mevzu hala selena da falım ılerlemedı bana falcı tavsye edın cekeecem ondan
Gormek istemedigi surece gormez aslinda goruyor ama egosuna iyi geldigin icin ve alternatif olarak yaninda tutuyor soyle bir hataya dusmemek lazim kiz cadi erkek masum kedi ,kiz onu avlamaya calisiyor arkadas ayagina bizimki hic anlamiyor yok boyle bir dunya bal gibi erkek bilior ve bundan hoslaniyorselena80 ders ver bize lütfenPeki sevgiliye yapışan adeta kanını emen ''Sadece arkadaşım yaa'' dediği kızları ne yapmalıyız? Hayır biz kadınlar biliyoruz onların niyetini ama adamlar göremiyor
Bence inan görüyorlardırda işlerine gelmiyor...hoşalrına gidiyordur kadınlardan ilgi görmek..
CANIM BENİM HAKLISIN..Ben kendi çıkarımlarımdan yola çıkarak diyorumki erkeklere güvenmeyin,erkeklerin en zayıf olduğu konu kadınlardır..tabiiki seveceğiz hoşlanacaz, bu çok doğal bir sürec..ama asla çok güvenip kendimizide yollarında paspas etmeyecez..Aynen öyle ama başka bir adam bize ilgli gösterdiğinde oooovvv. aptal herifler ya
Ayy nerde ya. Falını atayım isterseniz bana yakışklı bir pilot görmüştü ben beytepeye giden araç bulamıyorum daha hahaha ama tek bir şey çıktı o da biriyle kavga edeceğim evi yerinden oynattım resmen şimdi duruldu ortalık
Tarot değil de su atın bence suda daha iyiymiş
Sormayın öyle bir anlattı ki bir kaç gün '' Bu adamın benimle ne işi var?'' diyip komplekse girdim oturduğum yerdeAhahahah pilot muya bu kadinin cok degisik bi hayal dunyasi var vallahi kitap yazsa alir okurum yani acaba astronot falan gordugu var mi
Denenmiş,ispatlanmıs canım 4s kuralıErkeklere acımayacaksınnnn...yaşasın kötülük..bak ozaman nasıl kıymetli oluyosun..
Sizce yıldıznameye en iyi kim bakıyo?? Hiç baktıran var mı kızlaaar bi el atın.en detaylı zamanlı döküm yıldıznamede çıkıyomuşş
para var huzur yok bu memlekettee:)))ecem 23 kocaman bır hayalkırıklıgı oldu kahve falında. Uc soru sormuştum,sorularla alakalı ben gormuyorum,hıssetmıyorum,emın degılım dışında herhangı bırsey soylememıs. Ayrıca onun dışında da hıcbırsey soylememıs. Iyı ya da kotu bırsey soylese anlayacağım da belırsız belırsız yorumlar. Bır de begenmedım dıye kızmış kendısı. Hasta hasta falıma bakmış. Sankı ben hasta ettım ya da o fal ıcın para almadı. Insanlar cıdden enteresan. Para verıp fal baktırayım dıyorum daha cok sınır oluyorum:)
Beceremıyorsan ya da uygun degılsen bakma oyle degıl mı? Sankı kendısıne zorla baktırdım. Arkadasına rıca mınnet fal bakan ınsan tıplemesı gıbı soylendı durdu.para var huzur yok bu memlekettee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?