Binnaz Abla

ben yeni üye oldum siteyi de bilmiorum inşallah yazdıklarım görünür

tamam görünmüş arkadaşlar bende falkoliğim resmen herhangi birşey olduğu da yok baktırıp duruyorum.bi kaç gündür de telveye sardım saçma sapan falcılarla iyice beynim bulandı .bi kaç kişi iyi gibi.nesibeyi özledim ben bi de

Taha'yı merak edenler vardı.. Şu an sistemde.. Melekciğimin falı gelmiş ondan girdim, gördüm :) bi dinliyim geliyorum yorumlarımı yapmaya :)

Melekciğimin falını dinledim geldim :) bir sürü bir sürü nokta atışı vardı falda, bi de tabi ki benim bayıldığım enerjisi ve bıcır bıcırlığı :) dinlenmiş belli, bu tatil yaramış O'na :) verdiği zaman 3 falında da tutarlıydı ki bu tutarlılık benim için önemli.. Kısacası gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :)

bu arada kirazenin de falı gelmiş onun yorumu az sonra :)

Canim sende falsepetindekiler nasil online görünüyor bende hicbirisi online degil?
Fal baktirmayacagim ama site cok sorunlu sen yazinca merak ettim

kızlar kırazee nasıl dunya tatlısı sesı ıcımı rahatlattı resmen onceden baktıran arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorumm =))

Canim sende falsepetindekiler nasil online görünüyor bende hicbirisi online degil?
Fal baktirmayacagim ama site cok sorunlu sen yazinca merak ettim

Walla bilemedim canım, bende bikaç kişi online görünüyor şu an.. Melek meşgul.. Telden giriyosan belki o yüzden öyle oluyordur.

kızlar kırazee nasıl dunya tatlısı sesı ıcımı rahatlattı resmen onceden baktıran arkadaşlar yorumlarınızı beklıyorumm =))

:)) önceden demişsin ama hem önceden, hem de taze taze baktırmış biri olarak atladım olaya hemen :)) enerjisini çok sevdim ben Kiraze'nin.. O kadar ki tellwede hayatta başkasına baktırmam da aramam da :) benim kahve adresim belli oldu, Kiraze :)

yine çok sıcacıktı (bu 3 oldu :) ), yine bi sürü şeyler söylemiş, yine tutarlıydı :)

bu vesileyle Cansuma bir kez daha teşekkürü bir borç bilirim çünkü Kiraze için kanıma giren O oldu :)

Walla bilemedim canım, bende bikaç kişi online görünüyor şu an.. Melek meşgul.. Telden giriyosan belki o yüzden öyle oluyordur.

Yok canim pc den giriyorum siteye ve hepsi offline durumda ve giriste yapamiyorum ztn en son tahaya baktirmistim okuyum diyorum site acilmadigindan okuyamiyorum :))
Melege keske ulasabilsem ona söylemem gereken bazi seyler var ama sanirim onun faceyi yokmus :/

Allah Allaahh anlamadım ben bu işten bişey :S falsepetinin hotmail hesabına attın mı mail bu durumla ilgili?

Melek'in facei var canım, ben daha bugün konuştum ordan biliyorum :)

Kızlaaaar nesibe iyi gözülüyor ona baktıracağım sanırım ama tarotu mu daha iyi bakıyor yoksa kahveyi mi ? Yardım ederseniz sevinirim :))

arkadaslar bende fal baktırmak ıstıyorum nasıl yapıyosunuz?anlatırmısınız banada esımle ayrılma karırı alıyorum cok bocalama donemım?

MUTLULUKTAN HAVALARA UÇUCAM KIZLARRRRRRRRR KKOŞUNNNN
BEYZAM SANADA BURDAN HABER VERMEK İSTEDİM
CANLARRR BENİM DİLEĞİM SONUNDA KABUL OLDUUUUU O KADAR MUTLUYUMKİ RABBİM HEPİNİZİN DUALRINI KABUL ETSİN HEP AMA HEP DUACINIMIZ Şimdi benim muradım gercekleştigine göre gelelim kimin fallları cıkmışşşş başlıyorum
kiraze,kahinvanga,saraylihanım,meral,tornisha,yagmur bunlar kesinlkle bu ayyy dediler ve olduuuu unuttgm varsa ekliycem ama kim bunların zıttı dedi asla cıkmayan kim var diye sorarsan taha ve nurdanus bu 2si cıkmayan digerleride zaten bu ayı vermyenler mutllktan kafayı yicemmmmmmmmm

canimmmmm cok sevindim inan kendiminki kabul olmus kadar...allah bozmasin masallah diyelimmmmm:

heyyyoooooo süüüppppeeeeeerrrrrrr nasıl sevindim anlatamammm :))) hadi gözümüz aydın olsunnn :)) detayları özelden bekliyorum kendine gelinceee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…