Ben acık bir şekilde burdan detay vermedik aylin le dili çok benzer çoğunluk aylin diyor ama bence bin azdan biri olabilir
malesef ya adı da yok 25e bakıydu sankı artmamışssa gecen yıldan bu yanatamam kuzum kadının adını da mı bilmiyorsun? bana yakın oralarda birkaç kişiden daha duydum.ne kadara bakıyor?
Acaba kim ama binnazdan. Kizlar ya ben bakiyorum da binnazdaki falcilarin turkceleri falan cok duzgun cumleleri ozenli ne bileyim yani usluplari istisnasiz cok guzel yazili fal atanlarin. Yani bu meryemi hic birinin yerine koyamadim cok ucariydi yazisi. Belki seslilerden biri olabilir bilmiyorum.
Bilmiyorum canım ama o sorudan nasıl benim geçmişi pat diye tutturdu yani falda bilinecek detaylar değildi o yüzden çok işkillendim
Benim geçmişimi bilmesi mümkün değildi o kadar ayrıntıyı ki ilk defa biri bu kadar net söyledi..bilmiyorum benim de kafam karışmaya başladı.Bilmiyorum canım ama o sorudan nasıl benim geçmişi pat diye tutturdu yani falda bilinecek detaylar değildi o yüzden çok işkillendim
Gecmisini kime sorunda anlattiysan odur o zaman canim muhtemelen
Bunu meryem mi yaptı?ilk falımda aylinin söylediklerini söylemişti benim ayline verdiğim detaylarla birlikte
hayırlı olsun diyim ne diyim canımBenimki yepyeni bir tür, "şiir falı" bakacağım. Sahaflardan topladığım ilk baskılı, elden ele dolaşmış nice aşk acısı içinde saklı şiir kitaplarımla karşınızda olacağım. Şiir falı "ENERJİ İŞİ" dir, bir de bana "EL VERDİ" anneannem, o da bakardı şiir falına. Yani bu işte "15 YILLIK TECRÜBEMLE" varım.
ilk falımda aylinin söylediklerini söylemişti benim ayline verdiğim detaylarla birlikte
Canim ne cikiyor o sekilde cok merak ettim
Istesem de atamam canim zaten babam artik evlatliktan reddedecek[/Q
alemsin canım yaaCanim ne cikiyor o sekilde cok merak ettim
Istesem de atamam canim zaten babam artik evlatliktan reddedecek
yakında kazak söküğü gibi sökülür her şey,ilk izlenimler her zaman doğrudurBen acık bir şekilde burdan detay vermedik aylin le dili çok benzer çoğunluk aylin diyor ama bence binazdan biri olabilir
alemsin canım yaa
canım yazıya dökmekle dile dökmenin arasında çok fark vardır,yazılıda anlatmakta zorlanabilir,oradan oraya atlar,ama konuşmak daha akıcı yerinde olur,bu yüzdende benzetemezsiniz,Acaba kim ama binnazdan. Kizlar ya ben bakiyorum da binnazdaki falcilarin turkceleri falan cok duzgun cumleleri ozenli ne bileyim yani usluplari istisnasiz cok guzel yazili fal atanlarin. Yani bu meryemi hic birinin yerine koyamadim cok ucariydi yazisi. Belki seslilerden biri olabilir bilmiyorum.
canım yazıya dökmekle dile dökmenin arasında çok fark vardır,yazılıda anlatmakta zorlanabilir,oradan oraya atlar,ama konuşmak daha akıcı yerinde olur,bu yüzdende benzetemezsiniz,
bunu anlamanın en basit yolu kelimelerde mutlaka sıradışı,sadece ikisinin ortak bir tarafı yakalanırsa bulunur
canım var tabi öyle fallarda ben ne bilimYaaa yok mu oyle fallar ooff sazanlik mi yaptim
ah evet aynen olabilir,ben bunlara sadece birer fal baktırdım,baktım hiç tarzım değil bida atmadım,benim daha çok aklı başında konuşması dinlenecek kişiler tercihimdir,ben falın dışında bir şeyler buluyorum bu falcılarda,Zaten aylinse de famaysa da beni pek baglamiycak ayline bi yil once durm cok farkliyken fal atmistim famaya da hic atmadim. Sadece binnazdan biriyse beni tanima ihtimali var ama zaten bana da oyle sok olacagim yuh bunu nerden biliyor diyecegim bisey soylemedi canim. Ecem yan komsum bile olabilir o ayri hahah
ah evet aynen olabilir,ben bunlara sadece birer fal baktırdım,baktım hiç tarzım değil bida atmadım,benim daha çok aklı başında konuşması dinlenecek kişiler tercihimdir,ben falın dışında bir şeyler buluyorum bu falcılarda,
yani beni teselli edecek gibi diyebilirim.
Gecmisini kime sorunda anlattiysan odur o zaman canim muhtemelen
evet baktırdım arada fal atarım,rezzana kesiraya bennaya arada bilgeye iyi gününü yakalalarsam döktürür,Cok enteresan ya, meryem bana o kdr tatli konusmus ki :) yani falindan umutsuzum ama ben mantikli akla yatacak cumleler buldum falinda. Rezzan ablaya baktirdin mi canim? Ben onun fallarini cok kayda deger buluyorum bu teselli tavsiye konularinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?