Binnaz Abla

Ben acık bir şekilde burdan detay vermedik aylin le dili çok benzer çoğunluk aylin diyor ama bence bin azdan biri olabilir

Acaba kim ama binnazdan. Kizlar ya ben bakiyorum da binnazdaki falcilarin turkceleri falan cok duzgun cumleleri ozenli ne bileyim yani usluplari istisnasiz cok guzel yazili fal atanlarin. Yani bu meryemi hic birinin yerine koyamadim cok ucariydi yazisi. Belki seslilerden biri olabilir bilmiyorum.

Bilmiyorum canım ama o sorudan nasıl benim geçmişi pat diye tutturdu yani falda bilinecek detaylar değildi o yüzden çok işkillendim

Bilmiyorum canım ama o sorudan nasıl benim geçmişi pat diye tutturdu yani falda bilinecek detaylar değildi o yüzden çok işkillendim
Benim geçmişimi bilmesi mümkün değildi o kadar ayrıntıyı ki ilk defa biri bu kadar net söyledi..bilmiyorum benim de kafam karışmaya başladı.

hayırlı olsun diyim ne diyim canım

canım yazıya dökmekle dile dökmenin arasında çok fark vardır,yazılıda anlatmakta zorlanabilir,oradan oraya atlar,ama konuşmak daha akıcı yerinde olur,bu yüzdende benzetemezsiniz,
bunu anlamanın en basit yolu kelimelerde mutlaka sıradışı,sadece ikisinin ortak bir tarafı yakalanırsa bulunur

Zaten aylinse de famaysa da beni pek baglamiycak ayline bi yil once durm cok farkliyken fal atmistim famaya da hic atmadim. Sadece binnazdan biriyse beni tanima ihtimali var ama zaten bana da oyle sok olacagim yuh bunu nerden biliyor diyecegim bisey soylemedi canim. Ecem yan komsum bile olabilir o ayri hahah

ah evet aynen olabilir,ben bunlara sadece birer fal baktırdım,baktım hiç tarzım değil bida atmadım,benim daha çok aklı başında konuşması dinlenecek kişiler tercihimdir,ben falın dışında bir şeyler buluyorum bu falcılarda,
yani beni teselli edecek gibi diyebilirim.

Cok enteresan ya, meryem bana o kdr tatli konusmus ki :) yani falindan umutsuzum ama ben mantikli akla yatacak cumleler buldum falinda. Rezzan ablaya baktirdin mi canim? Ben onun fallarini cok kayda deger buluyorum bu teselli tavsiye konularinda

Cok enteresan ya, meryem bana o kdr tatli konusmus ki :) yani falindan umutsuzum ama ben mantikli akla yatacak cumleler buldum falinda. Rezzan ablaya baktirdin mi canim? Ben onun fallarini cok kayda deger buluyorum bu teselli tavsiye konularinda
evet baktırdım arada fal atarım,rezzana kesiraya bennaya arada bilgeye iyi gününü yakalalarsam döktürür,
var arada başkalarıda ben eskileri ve seslileri tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…