selam bayanlar, sizi ne zamandır takip
selam bayanlar, sizi ne zamandır takip ediyorum, bende tecrübelerimi yazmak istedim.
benim durumum biraz karışık ve zor, olumlu ve olumsuz yorumlar aldım.
tellwe de olumlu konuşanlar
lokman hekim
kralzeus
klothoyağmur
tuğrulmelih
saraylı hanım (saraylı 2 defa baktı, olumsuz görmedi ama sana bağlı dedi)
tellwe de olumsuz diyenler
medyum vedat
medyum memo
selena
luna06
falaniyethakkaniyet
binnazda selin imer de olumsuz dedi
falalem meryem olumlu
Ecem'i deneyeceksen aşk sonucunu dene çünkü diğer fal türlerinde sanırım memnun kalınmadı o kadar. ama aşk sonucu falına baktıranlar ben de dahil çok memnun. Naazz'a da ben kahve attım ve çok beğendimselin imer de istersen olur ama sonu iyi olmaz dedi. ama sanırım moralim bozulmasın diye de iltifatlar etmiş, güzelsin, şöyleşin falan diye.
ben saraylı ve klothoyağmura karşı daha sıcağım.
ama sizin yorumlardan ecemi ve nazı da denemek istiyorum.
Aslında ta en başında bana rania ne dediyse süreç bende hep o şekilde işledi. ben onun üzerine bi ton fal baktırdım ama herşey onun dediğine çıktı yani onun dediğinden farklı konuşan olmadı. aralık sonu dediği olayı aynen yaşadım zaten asla ama asla öncesinde bekleme demişti aynen de öyle oldu. ikinci zaman dilimi ocak sonu şubattı ki bu tarihleri de aynen diğerleri de verdi. sonraki tarihlerim ise mart nisan. o kadının analizlerine ve karşı tarafın beynine girişini çok seviyorum. binnazda onun yeri bende ayrıdır. elektrik meselesi tabi ama ben orada toplamda üç kişiyi beğendim başkasına da orada baktırmam canımAngel of Love canim az once forumda rainayi arattimda, sana ocak demis sanirim. Cikti mi dedikleri?
Ecem'i deneyeceksen aşk sonucunu dene çünkü diğer fal türlerinde sanırım memnun kalınmadı o kadar. ama aşk sonucu falına baktıranlar ben de dahil çok memnun. Naazz'a da ben kahve attım ve çok beğendim
Rica ederimçok sağol
Aslında ta en başında bana rania ne dediyse süreç bende hep o şekilde işledi. ben onun üzerine bi ton fal baktırdım ama herşey onun dediğine çıktı yani onun dediğinden farklı konuşan olmadı. aralık sonu dediği olayı aynen yaşadım zaten asla ama asla öncesinde bekleme demişti aynen de öyle oldu. ikinci zaman dilimi ocak sonu şubattı ki bu tarihleri de aynen diğerleri de verdi. sonraki tarihlerim ise mart nisan. o kadının analizlerine ve karşı tarafın beynine girişini çok seviyorum. binnazda onun yeri bende ayrıdır. elektrik meselesi tabi ama ben orada toplamda üç kişiyi beğendim başkasına da orada baktırmam canım
olumsuz konuştukları da varmış buradan paylaşanlar oldu. benim arkadaşıma da olumsuz konuştu ve onun dediği gibi oldu olaylar ayrıntısıyla. kaderin olayına gelince sanırım biri bu senin kaderindeki kişi dediğinde herkes nedense yanlış anlıyo :)) oysa geçmiş sevgilileriniz ya da ilerideki sevgilileriniz de kaderiniz ve bunu göz ardı ediyosunuz :))) kader sana seçenekler sunar ve sen tercihini yaparsın. ben de şu anda senin kaderinde varım sen de benim kaderimde varsın ki burada karşılaştık ve yazışıyoruzBen ona canli fal baktirmisim ben de cok sevdim seker birine benziyordu ama gelgelelim, bu adamin benim kaderim olma ihtimali yok ki sanirim bi kac arkadasa daha bu adam senin kaderin demis. Neyse bana da mart demis bakalim tarih yaklasti cikarsa yazarim bebegim :)
Ben yine gereksiz anketimi de yapayim buradan bu aradakizlar rainanin olumsuz konustugu var mi aramizda
olumsuz konuştukları da varmış buradan paylaşanlar oldu. benim arkadaşıma da olumsuz konuştu ve onun dediği gibi oldu olaylar ayrıntısıyla. kaderin olayına gelince sanırım biri bu senin kaderindeki kişi dediğinde herkes nedense yanlış anlıyo :)) oysa geçmiş sevgilileriniz ya da ilerideki sevgilileriniz de kaderiniz ve bunu göz ardı ediyosunuz :))) kader sana seçenekler sunar ve sen tercihini yaparsın. ben de şu anda senin kaderinde varım sen de benim kaderimde varsın ki burada karşılaştık ve yazışıyoruzkaderi böyle düşünün o zaman daha net anlarsınız
kader sizin yollarınızı yine kesiştirecektir. ben kaderi o şekilde algılarım hep. zaten kaderimiz önceden bellidir hatta seçenekler ve neyi ya da kimi seçeceğimiz de bellidir. ama kaderindeki kişi benim için sonsuza dek olacak kişi değildir çünkü ileride ayrılma ihtimali de var ama sonuçta o insan kaderimde olduğu için karşıma çıkar zaten.Canim cok haklisin da, martta bu adamin sevgilisinden ayrilacagini, beni sevdigini, benimle geldcek istedigini soyledi. Hatta tabiri de aynen buydu : sen ister kabul et ister kabul etme ister sevin ister uzul ister begen ister begenme bu adam senin kaderin. Yani burdan da oyle kaderine ugramis biri anlami cikaramadim ben. He su anlama gelebilir olumsuz olarak, ben hayatimn sonuna kdr bu adam icin uzulurum yine kaderim olms olabilir
kader sizin yollarınızı yine kesiştirecektir. ben kaderi o şekilde algılarım hep. zaten kaderimiz önceden bellidir hatta seçenekler ve neyi ya da kimi seçeceğimiz de bellidir. ama kaderindeki kişi benim için sonsuza dek olacak kişi değildir çünkü ileride ayrılma ihtimali de var ama sonuçta o insan kaderimde olduğu için karşıma çıkar zaten.
bana da bu kişi seninle başladığı anda zaten evlilik düşüncesiyle başlayacak dedi. bu cümleyi de faldan bir hafta sonra ortak dostumuza kurdu :))))
Seve seveHiiiiiiiideeep nikah sahidim olur musun
Canim fal tam olarak buymus bu arada
Rania Hadwa (011) : Fakat her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın , kaderinde o var Gizem. Sen ister beğen, ister beğenme o kaderindeki insan, evleneceğin , ileride yuvanı oluştaracağın insan.
Rania Hadwa (013) : Görürsün..
Gizem Gök (038) : Hiiiii kalp krizi gecirebilirim suan :)
Rania Hadwa (045) : :)
Rania Hadwa (007) : Aynen öyle, ne olursa olsun bu durum asla değişmeyecek. binlerce kızla da çıksa, dönüp dolaşacağı yer sensin.
Ya diger kaderin bu cocuk dedigi arkadaslar da bi paylassa ya keske onlara nasil demis cok mrk ediyorum
Tam da benim anlatmaya çalıştığım kader olayı bu işte. aslında kadın kaderindeki kişi derken yanlış söylemiyor fakat yanlış anlaşılıyor demek ki :)) bana demedi ama deseydi ben anladığım ahliyle düşünürdüm. burada bizlerin karşılaşması da zaten kaderimizde var olduğu için karşılaştıkŞöyle demiş tam olarak :"Öyle olacak hiç merak etme. Çünkü senin kaderinde bu kişi ile bir şeyler yaşamak var. Sen istesende istemesende kaderinin bir bölümünde olacak bu kişi"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?