Binnaz Abla

Yani böyle dese herkese benzer cümle kurması hiç hoş değil bence
Bana çıkması düşük sana çıkmasına sevindim deep :)

Yani böyle dese herkese benzer cümle kurması hiç hoş değil bence
Bana çıkması düşük sana çıkmasına sevindim deep :)
Enerjimiz tuttu demek ki onunla. ve gerçekten de zaman zaman düşünmüyor değilim incesazım, y6ani bu kadın bana ne dediyse onu yaşıyorum halen daha ama ben üzerine bi ton fal baktırdım alayı da rania ne dediyse onu dedi :))) boşa para döktüm anlayacağın :))) o yüzden bendeki patlama sanırım topiğin en şiddetli patlaması olucaktır çünkü ya alayı çıkacak ya alayı patlayacak. bir tane farklı falım yok :))))

Valla şu raina meselesinden tek anladığim gelin oldum gidiyorum size veda ediyorum kizlar hahah saka saka tabi ki de ama ben kaderindeki adam muhabbetinde herkese evlilik diyor sanmistim herkese tam olrk ayni seyi soyluyor sayilmaz demekki. Bide deep, benim seninle fal enerjim baya tutuyor bunu da 55.ye soyledim gerci ama :) o yuzden bu rainayi da su andan itibaren dikkate almaya basladim acikcasi

Eğer enerjilerimiz uyuyosa baktırdığımız aynı falcıların fallarını tekrar oku istersen canım. benimkiler birbirinin aynısı olduğu için ben artık beklemedeyim ama benimle ortak baktrıdıkların varsa onları okuyup analiz et istersen

Canim daha once sana bi kac kere enerjimiz tutuyor yazmistim zaten forumdanda ama kimin icin soyledim inan hatirlamiyorum :) biri icin daha demistim hatta sen ben ve deepbluem enerjilerimiz baya uyuyor diye, ama onu da hatirlamiyorum. Neyse sonuc olarak benim evlilik muhabbeti baya yas canim. Yani komik derecede imkansiz. Ama insallah sana yanilmaz, zaten senin yanilirsa hepsi yanilacak komple bu topic patlasin gitsin daha iyi

Evet patlarsa patlamanın en büyüğü bende olacak çünkü alayı aynı şeyi söylüyo

Banada aynısı dedıııı inanmıyorum ayıp yaa

Banada aynısı dedıııı inanmıyorum ayıp yaa
Kader algına bağlı canım bu. bana da rania değil başkası dedi mesela ama bu insan kaderimde var karşılaşıcaz ve hayatıma girebilir eğer etercih edersek fakat kadaer senin tercihlerine bağlı, kaderi algılama şekline bağlı kuzum

Ay kizlar bu arada cok onceden venuse kahve atmistim simdi tekrar dinledim de, venus bu cocugun mezun olacagini, aramiza deniz girecegini boyle sanki iki farkli adada olacagimizi soylemis. Yuh dedim yani. Bu kdr da olmaz. Sadece kizi yanlis tarif etmis bi de yeni biri girecek hayatina demis yasadigin yerden demis o biraz imkansiz yani yasadigim yerden biriyle beraber olmam icin gokten falan yepyeni birinin inmesi lazim. Bu cocukla ilgili mesafe meselesini bu kdr net bilmesi beni sasirtti. Asiri olumsuz konusmus bana ama mesafeyi bilmesinden sonra direk 2 farkli ada demesinden sonra kizlar, ben anladim ki bu venusun fali tutar, ecemi meryemi rainasi hepsi patlar. Bu arada venusun sesi beni asiri rahatsiz ediyor kizlar. Icim daraliyor duydukca.

Yakın arkadaşım beş yıl önce sevgilisinden ayrıldı.İntihar falan etti çocuk bunu terk etti ve başkasına gitti..Oda bir yıl sonra hayatına yeni birini aldı .Mezhep sorunları yüzünden çocugun ailesi de bu kızı istemedi.Çocukta bıraktı gitti.Kız iyice boşluğa düştü.Beddua falan etti baya bir..Kız işini eline aldı ve çocuk beş yıl önce bırakıp giden birden karşısına çıktı ve tekrar bir şeyler başladı.Bir yıl olacak..Şimdi sordugumda diyorum ki onca acı çektiniz her şey eskisi gibi mi?Hep imkansız diyordun olmaz.X gelmez tükürdüğünü yalamaz şimdi ne alemdesiniz?Ya da diğer bırakıp gidene karşı içinde hala sevgi var mı?Bununla aramız eskisinden bile güzel diyor.Anlamadım ama birden her şey çok farklı oldu dedi.Diğer mezhep çatışmalarından dolayı ayrıldığın kişiye dair his var mı dedim?Saçmalama Allah'ından buluyor zaten o dedi.Adı çıkmış bir kızla,kendinden beş yaş büyü,kızın ısrarı üzerine evlenmek zorunda ve aileler de karşı.Ama ahlar yerinde kalmıyor malum...O yüzden ben de bazen imkansız diyorum kuzum hayatımla ilgili.Ama deme.Hayat ne getirir cidden bilinmiyor.

Cok haklisin canim, hayatin ne getirecegi belli olmuyor. Ne goturecegi de. Dun venusun falindan sonra agzima geleni saydim ben benimkine. Dayanamadim. Sayfalarca msj yazdim. Gormedi daha belki de hic acmiycak. Ama ben galiba yine mahvettim herseyim hayirlisi buymus. Fallar cidden fena etkiliyor ama kizlar bizi, su hale bakin.

aaa tüm fallar güme gitti.diyoruz kaderi insanların kendi elinde diye.keşke yapmasaydın canım ya..görürse falan bari haberdar at..oy oy..

aaa tüm fallar güme gitti.diyoruz kaderi insanların kendi elinde diye.keşke yapmasaydın canım ya..görürse falan bari haberdar at..oy oy..

Aynen oyle hepsi güme gitmis oldu yenilerini mi atsam canim cok korkuyorum ya cevabindan, cok hakaret ediyo bagiriyo cagiriyo kaldiramiyorum, belki kucuk bi ihtimal engellerim. Engellemezsem de cvp atarsa hbr veririm hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…