- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
kıyamam ya.. tamam güzelim.haha cevap gelsin de ona göre atarsınAynen oyle hepsi güme gitmis olduyenilerini mi atsam canim cok korkuyorum ya cevabindan, cok hakaret ediyo bagiriyo cagiriyo kaldiramiyorum, belki kucuk bi ihtimal engellerim. Engellemezsem de cvp atarsa hbr veririm hayirlisi
Aynen oyle hepsi güme gitmis olduyenilerini mi atsam canim cok korkuyorum ya cevabindan, cok hakaret ediyo bagiriyo cagiriyo kaldiramiyorum, belki kucuk bi ihtimal engellerim. Engellemezsem de cvp atarsa hbr veririm hayirlisi
Onu banada demisti iki farkli ada gibi degisik yerler hic unutmamAy kizlar bu arada cok onceden venuse kahve atmistim simdi tekrar dinledim de, venus bu cocugun mezun olacagini, aramiza deniz girecegini boyle sanki iki farkli adada olacagimizi soylemis. Yuh dedim yani. Bu kdr da olmaz. Sadece kizi yanlis tarif etmis bi de yeni biri girecek hayatina demis yasadigin yerden demis o biraz imkansiz yani yasadigim yerden biriyle beraber olmam icin gokten falan yepyeni birinin inmesi lazim. Bu cocukla ilgili mesafe meselesini bu kdr net bilmesi beni sasirtti. Asiri olumsuz konusmus bana ama mesafeyi bilmesinden sonra direk 2 farkli ada demesinden sonra kizlar, ben anladim ki bu venusun fali tutar, ecemi meryemi rainasi hepsi patlar. Bu arada venusun sesi beni asiri rahatsiz ediyor kizlar. Icim daraliyor duydukca.
Onu banada demisti iki farkli ada gibi degisik yerler hic unutmam
Hayatım sana hakaret ediyorsa çok acı gelecek yazdığım bana da düşmez ama yine de yazacağm, lütfen bırak bu adamı. Hakaret ne demek. Bak ne güzel kızsın burada yazıyoruz birbirimize az cok anlıyoruz nasıl insanlar olduğumuzu yapma kendine bunu. Sana hakaret eden bir adamla ne işin var senin. Dünya da adam mı yok yapma be güzelim. Sana saygı duyan birini al hayatına. O da üzer erkek ama üzülmek başka hakaret başka. Lütfen bir kez daha düşün. Biliyorum cok düşünmüşsündür ama bence otur tekrar tekrar düşün. İleride pişman olacağın seyler yapma, seni daha cok üzecekse bırak kalsın böyle üzülmüş ol
Keske deme olmasi gereken olmus hic uzulme insaniz bazen icimizden gelir patlariz robot degiliz kiYani suan sinirden ne yapicagimi sasirdim dun onun falina gaza gelip neler neler yaptim ya.allahtan adamin tepkisi sert olmadi offf allahim keske sabredeydim ecemi meryemi bekleyeydim ya
Ne guzel soyledin canim benim, cok tesekkur ederim yanimda oldugun destek verdigin icin. Sonuna kadar haklisin sozlerinde. Kaderimde varmis yasamam gerekiyormus iste, allah bir an once feraha kavusturur insallah hepimizi
Keske deme olmasi gereken olmus hic uzulme insaniz bazen icimizden gelir patlariz robot degiliz ki
Amin hayatım. Eğer illa da bu adam diyorsan yazdığın mesajlara pişman olma belki bu iletişim sonucu bir şeyler olur, konuşursunuz vs vs o yüzden dur bakalım :)
Canim hepimiz bu gunlerden gectik ama sende bu hirs olmus bence birde bu olumlu fallar olunca gercekleri daha hic goremiyor insan biraz once nefret ederken olumlu bir fal geliyo adama aciyip kendini sucluyorsun ama hayat senin ve gunler cok hizli akip geciyorNe guzel soyledin canim benim, cok tesekkur ederim yanimda oldugun destek verdigin icin. Sonuna kadar haklisin sozlerinde. Kaderimde varmis yasamam gerekiyormus iste, allah bir an once feraha kavusturur insallah hepimizi
Ben aylıne hıc baktırmadım. Ama benım de o sıtede sorduğum sorulardan bırıne cevap geldı. Sadece 1 kısıye baktırdım orda tarık yasın mıydı neydı. Onun dışında kullanmadım. Tellwe de de derın 2013 serüven ecem 23 ve falanıyethakkanıyet dıye bırıne baktırdımkızlar merhaba bende meryeme baktırdım falı güzeldi hoştu ama sonradan birşey farkettim.ben yaklaşık 1.5 ay önce ayline fal baktırmıştım ve fal sonrası soru sormuştum. (hoşlandığım kişi arkadaşlarına benden bahsetmiş olabilir mi acaba diye) ve bilin bakalım ne oldu.meryem falında hoşlandığın kişi arkadaşlarına senden bahsetmiş dedi ben sormadan.yani 1.5 ay önce ayline sorduğum soru meryemin falında karşıma çıktı :S tesadüf mü ikisi aynı kişi mi bilemedim.
Kızlar Selin İmer'in dediği tarihler tutuyor mu?
Cok haklisin canim, hayatin ne getirecegi belli olmuyor. Ne goturecegi de. Dun venusun falindan sonra agzima geleni saydim ben benimkine. Dayanamadim. Sayfalarca msj yazdim. Gormedi daha belki de hic acmiycak. Ama ben galiba yine mahvettim herseyim hayirlisi buymus. Fallar cidden fena etkiliyor ama kizlar bizi, su hale bakin.
Aylin meryem degil cunku ben ayni isimle attim fal yorumu tamamen farkliydi
bende çok merak ediyorum,bakalım zamanı geldiğinde ne olacak,elbette gönlüm olmasından yana ama bakalım neler olacakEvet patlarsa patlamanın en büyüğü bende olacak çünkü alayı aynı şeyi söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?