Binnaz Abla

Aynen oyle hepsi güme gitmis oldu yenilerini mi atsam canim cok korkuyorum ya cevabindan, cok hakaret ediyo bagiriyo cagiriyo kaldiramiyorum, belki kucuk bi ihtimal engellerim. Engellemezsem de cvp atarsa hbr veririm hayirlisi
kıyamam ya.. tamam güzelim.haha cevap gelsin de ona göre atarsın

kızlar merhaba bende meryeme baktırdım falı güzeldi hoştu ama sonradan birşey farkettim.ben yaklaşık 1.5 ay önce ayline fal baktırmıştım ve fal sonrası soru sormuştum. (hoşlandığım kişi arkadaşlarına benden bahsetmiş olabilir mi acaba diye) ve bilin bakalım ne oldu.meryem falında hoşlandığın kişi arkadaşlarına senden bahsetmiş dedi ben sormadan.yani 1.5 ay önce ayline sorduğum soru meryemin falında karşıma çıktı :S tesadüf mü ikisi aynı kişi mi bilemedim.

Arkadaşlar hepiniz meryeme de ayline de aynı nickle mi attınız ben anlamadım gerçekten. Ya da sorularınız mı cok net oradan mı anlıyorlar. Yani iki hesabı da sürekli kontrol edip bulup yazmaları lazım, bu da bana cok sacma geliyor ama her şeyi bilmesi de imkansız. Valla meryem gir de yaz kimsin sen sadece kendinsen de yaz bilelim, bizim kafakar çorba çünkü

Aynen oyle hepsi güme gitmis oldu yenilerini mi atsam canim cok korkuyorum ya cevabindan, cok hakaret ediyo bagiriyo cagiriyo kaldiramiyorum, belki kucuk bi ihtimal engellerim. Engellemezsem de cvp atarsa hbr veririm hayirlisi

Hayatım sana hakaret ediyorsa çok acı gelecek yazdığım bana da düşmez ama yine de yazacağm, lütfen bırak bu adamı. Hakaret ne demek. Bak ne güzel kızsın burada yazıyoruz birbirimize az cok anlıyoruz nasıl insanlar olduğumuzu yapma kendine bunu. Sana hakaret eden bir adamla ne işin var senin. Dünya da adam mı yok yapma be güzelim. Sana saygı duyan birini al hayatına. O da üzer erkek ama üzülmek başka hakaret başka. Lütfen bir kez daha düşün. Biliyorum cok düşünmüşsündür ama bence otur tekrar tekrar düşün. İleride pişman olacağın seyler yapma, seni daha cok üzecekse bırak kalsın böyle üzülmüş ol

Onu banada demisti iki farkli ada gibi degisik yerler hic unutmam

Ne guzel soyledin canim benim, cok tesekkur ederim yanimda oldugun destek verdigin icin. Sonuna kadar haklisin sozlerinde. Kaderimde varmis yasamam gerekiyormus iste, allah bir an once feraha kavusturur insallah hepimizi

Yani suan sinirden ne yapicagimi sasirdim dun onun falina gaza gelip neler neler yaptim ya. allahtan adamin tepkisi sert olmadi offf allahim keske sabredeydim ecemi meryemi bekleyeydim ya
Keske deme olmasi gereken olmus hic uzulme insaniz bazen icimizden gelir patlariz robot degiliz ki

Ne guzel soyledin canim benim, cok tesekkur ederim yanimda oldugun destek verdigin icin. Sonuna kadar haklisin sozlerinde. Kaderimde varmis yasamam gerekiyormus iste, allah bir an once feraha kavusturur insallah hepimizi

Amin hayatım. Eğer illa da bu adam diyorsan yazdığın mesajlara pişman olma belki bu iletişim sonucu bir şeyler olur, konuşursunuz vs vs o yüzden dur bakalım :)

Keske deme olmasi gereken olmus hic uzulme insaniz bazen icimizden gelir patlariz robot degiliz ki

haklisin canim insallah hayirli olan budur

Amin hayatım. Eğer illa da bu adam diyorsan yazdığın mesajlara pişman olma belki bu iletişim sonucu bir şeyler olur, konuşursunuz vs vs o yüzden dur bakalım :)

Hayatim onceden olsa illa bu adam derdim ama o kdr yoruldum ki hayirlisi diyorum artik. Insallah hayirlisi olmustur :)

Beni
Canim hepimiz bu gunlerden gectik ama sende bu hirs olmus bence birde bu olumlu fallar olunca gercekleri daha hic goremiyor insan biraz once nefret ederken olumlu bir fal geliyo adama aciyip kendini sucluyorsun ama hayat senin ve gunler cok hizli akip geciyor

Ben aylıne hıc baktırmadım. Ama benım de o sıtede sorduğum sorulardan bırıne cevap geldı. Sadece 1 kısıye baktırdım orda tarık yasın mıydı neydı. Onun dışında kullanmadım. Tellwe de de derın 2013 serüven ecem 23 ve falanıyethakkanıyet dıye bırıne baktırdım

Kızlar Selin İmer'in dediği tarihler tutuyor mu?

bana ocak ayının sonlarında haber alıcaksın demişti tutmadı. zaten beğenmemiştim geçmiş analizi yanlıştı çünkü. bana ayrıldıktan snra ikinizde kısa süreli ilişkiler yaşamışsınız yaranızı iyice kanatmışsınız falan demişti evet ben yaşadım ama ayrıldığım adam uzun zamandır aynı kızla ve beni özlediği için yarası kanamış gibi de değil yani

ah canım ya mesaj atmamalısın hele böyle öfkeli mesaj asla atmamalısın neyse artık olan olmuş

Aylin meryem degil cunku ben ayni isimle attim fal yorumu tamamen farkliydi

belki aylin olmayabilir ama kesinlikle daha öne baktırdğım birisi bence. çünkü meryeme hiç hiç hiç detay vermeden sordum ilk baktırdığımda o kadar detaylı bilmesi imkansızdı ve o detaylar çok yersiz serpiştirilmişti falın içine sanki a aa nasıl bildi diye şaşırtmak için kullanılmış gibi

bi de şunu da ekliyim. benim bütün fal sitelerine kayıt için kullandığım mail adresim aynı ama dün gece farklı bi mail adresiyle hesap açıp meryeme fal attım daha önce bildiği detaylardan eser yoktu çok farklı bi şekilde yorumlamış ilkinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…