Binnaz Abla

o halde onunla arnızdaki enerji hiç uyuşmuyor demekki,sen onu dinlerken daralıyorsan,ondan kesinlikle uzak durmalısın,bence yazılı falda atmamalısın,

ben gecmis yorumlarimdan birinde Fama ve MEryemin yorumlarinda ortak kullandiklari bir cumleyi ornek vermistim,bakabilirsiniz

canım aynı hesap yada farklı hesap değil sorun,
onların kullandığı cümleler tıpatıp aynı,sorduğunda sormadığında ikiisinin falında çakışıyor,bunlar aynı kişi olmasalarda aynı evde yada çok yakın arkadaşlar kkesinlikle.bendede çok kafama takılan durumlar hep bunlar oldu.

Yani suan sinirden ne yapicagimi sasirdim dun onun falina gaza gelip neler neler yaptim ya. allahtan adamin tepkisi sert olmadi offf allahim keske sabredeydim ecemi meryemi bekleyeydim ya
aslında ben seni uyarmıştım,dur bekle ededim ama dinlemedin,
çünkü brada birbirimizin etkisiyle ondan ona atlıyoruz,işte hata burada başlıyorr

Benim orada demek istediğim yani senin meryeme verdiğin ayrınıtıyı aylinin yazması için senin sen olduğunu anlaması lazım. Bunu da ya nickinden yapar ya da soruları aynı kalıpta yazarsın oradan anlar.

Bence de yazım tarzları çok ama çok benzer kişiler var. Örneğin nesimee ile fama cok benzerdi. Ama ne bileyim bence bunlar gurbetçi filan olabilirler onların konuşma tarzları çok benzer birbirine. Ben fama olduklarını düşünmüyorum açıkcası çünkü fama zaten fama olarak sevildi. Fama olarak baktırsa cok daha fazla insana bakardı. Kadın bana ücretsiz ek açılım yaptı. Paragöz değildi kesinlikle. Ayrıca kahve bakamıyordu, mutlaka kahve alımını kapatıyordu. Başka birileri olabilir ama ben fama olduğunu düşünmüyorum ama net karar vermem için fatura devrinden sonra meryeme fal atmam lazım :)

Yani bence ondan taraf size gelecek adim olacak vs. peki oyle normal bir cumle kurulusu degil,Famanin ve Meryemin fallarinda ayni cumleler geciyordu..
evt işte bende bunu kasdediyorum,çok farklı ve kimsenin normalde kullanmadığı kelimeler,iki kişide çakışıyorsa işte ozaman çok düşünüyüm..

sende hakılısın canım elbette,anca seninde bunları düşünmen için böle bir durum yaşaman gerekebilir.

Ya simdi Famanin falina baktim tekrar,once famaya atmisim,o falinda da cocugum yuzunden esimle tartisip sinirlenecegimi soylemis..fakat o falinda pek cok cikmayan sey oldu,adamin bana kizgin oldugunu ve benden adim bekledigini dogru bilmis mesela,ama sen atmayinca o adim atacak demis,oyle olmadi,ben attim adimi..Mryemin falina daha sonradan baktirmistim,iki falin sonuclarida birbirleriyle celisiyor..Sonuc Meryem=Fama buna %100 garanti veririm,iki fali okusaniz anlarsiniz.Ayrica Meryem yani Fama ani biliyor sadece..uzgunum kizlar

Valla ben de cok merak ettim ilk fırsatta atacağım meryeme fal. Anı bilsin benim en çok ihtiyacım olan şey bu. Kızlar o zaman şunu da ben söyleyeyim nesimee nin de fama olma yani meryem olma ihtimali epey yüksek :)

Valla ben de cok merak ettim ilk fırsatta atacağım meryeme fal. Anı bilsin benim en çok ihtiyacım olan şey bu. Kızlar o zaman şunu da ben söyleyeyim nesimee nin de fama olma yani meryem olma ihtimali epey yüksek :)
nesimeye hic baktirmadim,ayline de baktirmistim ama onu meryeme benzetmedim ben

Kızlar ocak ayında emineye attigim falimin yarisi cikmis gerisini beklemedeyim bazi yazdigi cumleler olmaz demistim ama oldu ayrica karsimdaki insanla konusunca teyit ettigim durumlarda oldu bana fallari cikanlar emine sarayli venüs amberin ilk falı ikinci tam net degildi aylinin falida cikma dogrultusunda ilerliyor

Famanin dediginin tam tersi bir durum yasadim bendede tutmadi.

Ayrica fama falinda bir suru sey soylemis hicbiri benle alakali degil ve olmadi..mesela bir kiz arkadasimdan bahsetmis,yok onla ilgili birseyler duyucakmisim aram acilacakmis,yok uzakta bir erkek varmis isminde a ve o olan ondan ani bir haber gelecekmis vs..bunlar hicbiri olmadi

kızlar bu arada bana tellweden birini önersenize yağmura atmıştım fal yine ama sıra gelceği yok cidden duvarına fal kampanyaları paylaşıp duruyo girdikçe ama ne bakıyo ne de ne zaman bakcağını söylüyo sinir oldum biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…