- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
o halde onunla arnızdaki enerji hiç uyuşmuyor demekki,sen onu dinlerken daralıyorsan,ondan kesinlikle uzak durmalısın,bence yazılı falda atmamalısın,Ay kizlar bu arada cok onceden venuse kahve atmistim simdi tekrar dinledim de, venus bu cocugun mezun olacagini, aramiza deniz girecegini boyle sanki iki farkli adada olacagimizi soylemis. Yuh dedim yani. Bu kdr da olmaz. Sadece kizi yanlis tarif etmis bi de yeni biri girecek hayatina demis yasadigin yerden demis o biraz imkansiz yani yasadigim yerden biriyle beraber olmam icin gokten falan yepyeni birinin inmesi lazim. Bu cocukla ilgili mesafe meselesini bu kdr net bilmesi beni sasirtti. Asiri olumsuz konusmus bana ama mesafeyi bilmesinden sonra direk 2 farkli ada demesinden sonra kizlar, ben anladim ki bu venusun fali tutar, ecemi meryemi rainasi hepsi patlar. Bu arada venusun sesi beni asiri rahatsiz ediyor kizlar. Icim daraliyor duydukca.
ben gecmis yorumlarimdan birinde Fama ve MEryemin yorumlarinda ortak kullandiklari bir cumleyi ornek vermistim,bakabilirsinizcanım yazıya dökmekle dile dökmenin arasında çok fark vardır,yazılıda anlatmakta zorlanabilir,oradan oraya atlar,ama konuşmak daha akıcı yerinde olur,bu yüzdende benzetemezsiniz,
bunu anlamanın en basit yolu kelimelerde mutlaka sıradışı,sadece ikisinin ortak bir tarafı yakalanırsa bulunur
canım aynı hesap yada farklı hesap değil sorun,Arkadaşlar hepiniz meryeme de ayline de aynı nickle mi attınız ben anlamadım gerçekten. Ya da sorularınız mı cok net oradan mı anlıyorlar. Yani iki hesabı da sürekli kontrol edip bulup yazmaları lazım, bu da bana cok sacma geliyor ama her şeyi bilmesi de imkansız. Valla meryem gir de yaz kimsin sen sadece kendinsen de yaz bilelim, bizim kafakar çorba çünkü
evet kizlar o yorumumu buldum,bakinizAylinle degil,ona da baktirmistim.
Meryemin yorumunda:ŞİMDİ ADIMLAR SENDEN TARAF OLUYOR AMA SONRASINDA ONDAN TARAF DA GELECEK.
Fama:Bu yılın sonuna kadar ondan taraf size gelecek adım olacak
Yani bence ondan taraf size gelecek adim olacak vs. peki oyle normal bir cumle kurulusu degil,Famanin ve Meryemin fallarinda ayni cumleler geciyordu..evet kizlar o yorumumu buldum,bakiniz
aslında ben seni uyarmıştım,dur bekle ededim ama dinlemedin,Yani suan sinirden ne yapicagimi sasirdim dun onun falina gaza gelip neler neler yaptim ya.allahtan adamin tepkisi sert olmadi offf allahim keske sabredeydim ecemi meryemi bekleyeydim ya
canım aynı hesap yada farklı hesap değil sorun,
onların kullandığı cümleler tıpatıp aynı,sorduğunda sormadığında ikiisinin falında çakışıyor,bunlar aynı kişi olmasalarda aynı evde yada çok yakın arkadaşlar kkesinlikle.bendede çok kafama takılan durumlar hep bunlar oldu.
evt işte bende bunu kasdediyorum,çok farklı ve kimsenin normalde kullanmadığı kelimeler,iki kişide çakışıyorsa işte ozaman çok düşünüyüm..Yani bence ondan taraf size gelecek adim olacak vs. peki oyle normal bir cumle kurulusu degil,Famanin ve Meryemin fallarinda ayni cumleler geciyordu..
sende hakılısın canım elbette,anca seninde bunları düşünmen için böle bir durum yaşaman gerekebilir.Benim orada demek istediğim yani senin meryeme verdiğin ayrınıtıyı aylinin yazması için senin sen olduğunu anlaması lazım. Bunu da ya nickinden yapar ya da soruları aynı kalıpta yazarsın oradan anlar.
Bence de yazım tarzları çok ama çok benzer kişiler var. Örneğin nesimee ile fama cok benzerdi. Ama ne bileyim bence bunlar gurbetçi filan olabilirler onların konuşma tarzları çok benzer birbirine. Ben fama olduklarını düşünmüyorum açıkcası çünkü fama zaten fama olarak sevildi. Fama olarak baktırsa cok daha fazla insana bakardı. Kadın bana ücretsiz ek açılım yaptı. Paragöz değildi kesinlikle. Ayrıca kahve bakamıyordu, mutlaka kahve alımını kapatıyordu. Başka birileri olabilir ama ben fama olduğunu düşünmüyorum ama net karar vermem için fatura devrinden sonra meryeme fal atmam lazım :)
baktım canım,evet sana hak verdim bende bunu söylemeye çalıştım hep,yani bu detayları anlamamk imkansız zaten,bukadar net şeylerki.ben gecmis yorumlarimdan birinde Fama ve MEryemin yorumlarinda ortak kullandiklari bir cumleyi ornek vermistim,bakabilirsiniz
Ya simdi Famanin falina baktim tekrar,once famaya atmisim,o falinda da cocugum yuzunden esimle tartisip sinirlenecegimi soylemis..fakat o falinda pek cok cikmayan sey oldu,adamin bana kizgin oldugunu ve benden adim bekledigini dogru bilmis mesela,ama sen atmayinca o adim atacak demis,oyle olmadi,ben attim adimi..Mryemin falina daha sonradan baktirmistim,iki falin sonuclarida birbirleriyle celisiyor..Sonuc Meryem=Fama buna %100 garanti veririm,iki fali okusaniz anlarsiniz.Ayrica Meryem yani Fama ani biliyor sadece..uzgunum kizlar
nesimeye hic baktirmadim,ayline de baktirmistim ama onu meryeme benzetmedim benValla ben de cok merak ettim ilk fırsatta atacağım meryeme fal. Anı bilsin benim en çok ihtiyacım olan şey bu. Kızlar o zaman şunu da ben söyleyeyim nesimee nin de fama olma yani meryem olma ihtimali epey yüksek :)
Famanin dediginin tam tersi bir durum yasadim bendede tutmadi.Ya simdi Famanin falina baktim tekrar,once famaya atmisim,o falinda da cocugum yuzunden esimle tartisip sinirlenecegimi soylemis..fakat o falinda pek cok cikmayan sey oldu,adamin bana kizgin oldugunu ve benden adim bekledigini dogru bilmis mesela,ama sen atmayinca o adim atacak demis,oyle olmadi,ben attim adimi..Mryemin falina daha sonradan baktirmistim,iki falin sonuclarida birbirleriyle celisiyor..Sonuc Meryem=Fama buna %100 garanti veririm,iki fali okusaniz anlarsiniz.Ayrica Meryem yani Fama ani biliyor sadece..uzgunum kizlar
Ayrica fama falinda bir suru sey soylemis hicbiri benle alakali degil ve olmadi..mesela bir kiz arkadasimdan bahsetmis,yok onla ilgili birseyler duyucakmisim aram acilacakmis,yok uzakta bir erkek varmis isminde a ve o olan ondan ani bir haber gelecekmis vs..bunlar hicbiri olmadiYa simdi Famanin falina baktim tekrar,once famaya atmisim,o falinda da cocugum yuzunden esimle tartisip sinirlenecegimi soylemis..fakat o falinda pek cok cikmayan sey oldu,adamin bana kizgin oldugunu ve benden adim bekledigini dogru bilmis mesela,ama sen atmayinca o adim atacak demis,oyle olmadi,ben attim adimi..Mryemin falina daha sonradan baktirmistim,iki falin sonuclarida birbirleriyle celisiyor..Sonuc Meryem=Fama buna %100 garanti veririm,iki fali okusaniz anlarsiniz.Ayrica Meryem yani Fama ani biliyor sadece..uzgunum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?