Binnaz Abla

canim eminenin soyledigi ve sonradan adamdan teyit ettigim,direkt agzindan duydugum seyi sana ozelden yazdim..oha diyeceksin

bu meryeme aralıktamı ne baktırmıştım. o anki yaşadıklarımdan çok farklı şeyler söylemişti. hayali fal gibi gelmişti. işte ben başka birini daha düşünüyormuşumda, benimle alakası yok.

Allah billir canim bu sözöer sadece düzmece oluyor bir ay sonra bunlarin sahte oldugunu anliycaksin

Valla ben de cok merak ettim ilk fırsatta atacağım meryeme fal. Anı bilsin benim en çok ihtiyacım olan şey bu. Kızlar o zaman şunu da ben söyleyeyim nesimee nin de fama olma yani meryem olma ihtimali epey yüksek :)

eğer böyleyse kadın şebeke gibi çalışıyor o zaman.

eğer böyleyse kadın şebeke gibi çalışıyor o zaman.

Valla bilmiyorum,yapıyorsa günahı boynuna. Hiç bir falcının her şeyi bilemediğini sadece bazı şeyleri bildiğini anladık artık. Fama anda çok çok iyiydi ama 2015 dedi, 2015 dediği 12 ay onu bekleyecek değilim. Bence çıkmadı sayılır falı.

Falcilarin klasik senaryolari

Eski sevgilisini bekleyenlere yönelik senaryolar;
1-Eski sevgilin geri dönecek ama o döndügünde sen artik ba$ka biriyle tani$mis ve yeni bir iliskiye basliycaksin bu arada eski sevgilin ile yenisi arasinda kalacaksin
2-Eski sevgilin dönecek ama sen istemeyeceksin cünkü yeni biriyle tanismis ve coktan yol almis olacaksiniz sen eskiyi süründüreceksin
3-Eski sevgilin hayatindaki sevgilisini terk edip sana dönecek cünkü seni seviyor sende kabul edeceksin yaptiklarini affedeceksin
4-Eski sevgilinin hayatindaki kiz cok yapisik-bulasik birisi eski sevgilin cok kibar-nazik bir karakterde oldugundan onu birakamiyor .Biraktigi an sana dönecek

ve daha sizlerin sorularina göre zilyon tane hikayeyi cikaririm burdakiler simdiye kdr arkadaslarimdan ve forumdan duyduklarim

Sevgilisi olmayanlara yönelik senaryolar
1 Yeni biriyle tanisacaksin o kisi senin kaderindeki kisi evlenecegin erkek olacak seni el üstünde tutacak vs..
2-Yeni biriyle is ortaminda tanisacaksin sana tereddütlü yaklasacak ama senin icin ideal erkek o ..
3-Yeni tanisacagin kisiyi aslinda taniyorsun uzaktan ama o sana yaklasamiyor beraber büyük uyum yasiycaksiniz
4-Yeni tanisacagin kisi aslinda stalkerin (sapik) sürekli seni gözetliyor senin haberin yok (sanki bbg evinde yasiyoruz)
5-KArsina cikacak olan kisi seni 12den vuracak sende ona vurulacaksin gördügünüz an birbirinize yapiacaksiniz( aman allahim )
6-Biriyle tanisacaksin uzun vadeli iliski yasiycaksiniz ama evlenmeyeceksin baskasiyla evleneceksin. (kaderimi kitaptan acip okudun heralde )

Ve daha zilyon tanesi

Soulariniza göre senaryo yarattiklari icin net soru sorun diye zorluyorlar falcilarin fazla soruya ihtiyaci yok genel olarak bazi bilgileri vermek yyeterli olmali.

2015 te olursada fama bildi denmez artık. biz yakın tarihte olacakları söyleyin diyoruz onlara. 4 mevsimi içine kaplayacak tarih istemiyoruz ki.

2015 te olursada fama bildi denmez artık. biz yakın tarihte olacakları söyleyin diyoruz onlara. 4 mevsimi içine kaplayacak tarih istemiyoruz ki.

ahaha canım yaaa çok eğlendim yazdığımla vallahi çok haklısın Benim en sevmediğim falcı da benim sorumdan başka her şeyi döken kişi. Kadeşim banane ondan bundan şundan ya da hayatıma girecek yeni kişiden ben sana net bir soru sormuşum onu cevaplayıver olumlu da olur olumsuz da. Bir de kendine cok güvenenler bkz: dediklerim olduğunda tekrar gel, olmaz kesinlikle olursa mucize olur.

selam kızlaaar, benim de kafama takılan isimlerden bahsetmişsiniz ancak geleceği bilemediklerini düşünüyorum ben de.. ya da çok çok yakın geleceği tutturuyorlar, o da karşıdaki kişinin düşüncelerine bakarak bunları söylüyorlar gibime geldi.. mesela "şu kişi seni en geç önümüzdeki ay arayacak" gibi.. o kişi o günlerde seni aramayı düşünüyorsa, bunu bu şekilde biliyorlar. ama gerçekten geleceği bilemiyorlar..

diğer yandan bu emoş da bi tek bana tek bir lafı bile çıkmadı.. enerji meselesi demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…