- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
canim eminenin soyledigi ve sonradan adamdan teyit ettigim,direkt agzindan duydugum seyi sana ozelden yazdim..oha diyeceksinKızlar ocak ayında emineye attigim falimin yarisi cikmis gerisini beklemedeyim bazi yazdigi cumleler olmaz demistim ama oldu ayrica karsimdaki insanla konusunca teyit ettigim durumlarda oldu bana fallari cikanlar emine sarayli venüs amberin ilk falı ikinci tam net degildi aylinin falida cikma dogrultusunda ilerliyor
tolinim tavsiye etmem bosa para harcamis olursunvalla bu meryemde var bişey ama ne?
Canim gordum simdi eminede bir seyler var cidden benimde teyit ettigim durumlar oldu cumleleri okuyunca ne alaka dedigim seyler vardi ama tutmuşcanim eminenin soyledigi ve sonradan adamdan teyit ettigim,direkt agzindan duydugum seyi sana ozelden yazdim..oha diyeceksin
thalıxcım valla bende atsammı dıye dusunuyodum atmıyorum o zamantolinim tavsiye etmem bosa para harcamis olursun
bende ayline senin sayende atmadimthalıxcım valla bende atsammı dıye dusunuyodum atmıyorum o zaman
bi de şunu da ekliyim. benim bütün fal sitelerine kayıt için kullandığım mail adresim aynı ama dün gece farklı bi mail adresiyle hesap açıp meryeme fal attım daha önce bildiği detaylardan eser yoktu çok farklı bi şekilde yorumlamış ilkinden
Canim fal tam olarak buymus bu arada
Rania Hadwa (011) : Fakat her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın , kaderinde o var Gizem. Sen ister beğen, ister beğenme o kaderindeki insan, evleneceğin , ileride yuvanı oluştaracağın insan.
Rania Hadwa (013) : Görürsün..
Gizem Gök (038) : Hiiiii kalp krizi gecirebilirim suan :)
Rania Hadwa (045) : :)
Rania Hadwa (007) : Aynen öyle, ne olursa olsun bu durum asla değişmeyecek. binlerce kızla da çıksa, dönüp dolaşacağı yer sensin.
Ya diger kaderin bu cocuk dedigi arkadaslar da bi paylassa ya keske onlara nasil demis cok mrk ediyorum
Valla ben de cok merak ettim ilk fırsatta atacağım meryeme fal. Anı bilsin benim en çok ihtiyacım olan şey bu. Kızlar o zaman şunu da ben söyleyeyim nesimee nin de fama olma yani meryem olma ihtimali epey yüksek :)
eğer böyleyse kadın şebeke gibi çalışıyor o zaman.
Yukarıda yazan falın aynısııı bana gelen durun ayarlayıp atıcam hepınız okuyunAllah billir canim bu sözöer sadece düzmece oluyor bir ay sonra bunlarin sahte oldugunu anliycaksin
ben bahsettıgınız kısılere hıc baktırmadım kızlar hatta o sıteye ılk kez yazdım. Benımkını de bıldı. Ne olacak sımdı:)
Valla bilmiyorum,yapıyorsa günahı boynuna. Hiç bir falcının her şeyi bilemediğini sadece bazı şeyleri bildiğini anladık artık. Fama anda çok çok iyiydi ama 2015 dedi, 2015 dediği 12 ay onu bekleyecek değilim. Bence çıkmadı sayılır falı.
Kardesimde hayatinda ilk kez baktirdi ve bildi o yuzden enerji diyorumben bahsettıgınız kısılere hıc baktırmadım kızlar hatta o sıteye ılk kez yazdım. Benımkını de bıldı. Ne olacak sımdı:)
2015 te olursada fama bildi denmez artık. biz yakın tarihte olacakları söyleyin diyoruz onlara. 4 mevsimi içine kaplayacak tarih istemiyoruz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?