- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
ahaha canım yaaa çok eğlendim yazdığımla vallahi çok haklısınBenim en sevmediğim falcı da benim sorumdan başka her şeyi döken kişi. Kadeşim banane ondan bundan şundan ya da hayatıma girecek yeni kişiden ben sana net bir soru sormuşum onu cevaplayıver olumlu da olur olumsuz da. Bir de kendine cok güvenenler bkz: dediklerim olduğunda tekrar gel, olmaz kesinlikle olursa mucize olur.
Yani suan sinirden ne yapicagimi sasirdim dun onun falina gaza gelip neler neler yaptim ya.allahtan adamin tepkisi sert olmadi offf allahim keske sabredeydim ecemi meryemi bekleyeydim ya
tabiki bilmesi normal,aslında biz falcılara bilgi veriyoruz ama seceremizi dökmüyoruz,anlar farklı kişi yada aynı kişidde olsalar,bizim hakkımızda bizim verdiğimiz bilgiler kadarını bilirler,asla hayatımızdaki detayları bilemezler,buda onlar kim olursa olsun,anı ve yakın geleceği bilsinler yeter,bizde çok karıştırdık herhalde bu durumu,düşünsenize onlara sadece spesifik bilgi veriyoruz,gerisi onların yorumu oluyor,canım eger fama dediğimiz insansa zaten anı ve geçmişi cok cok iyi biliyor, bilmesi normal yani :)
"Bu dediklerim gerceklesicek ve bana tekrar geleceksin"(Aslinda söylemek istedigi : Lütfen tekrar gell)
Cok iddiali ve etki altinda birakma cümleleri :)
tabiki bilmesi normal,aslında biz falcılara bilgi veriyoruz ama seceremizi dökmüyoruz,anlar farklı kişi yada aynı kişidde olsalar,bizim hakkımızda bizim verdiğimiz bilgiler kadarını bilirler,asla hayatımızdaki detayları bilemezler,buda onlar kim olursa olsun,anı ve yakın geleceği bilsinler yeter,bizde çok karıştırdık herhalde bu durumu,düşünsenize onlara sadece spesifik bilgi veriyoruz,gerisi onların yorumu oluyor,
burada sadece olumsuzluk,onların bize yaptığı yorumlar galiba birbirlerinden alıntı oluyor,
yaa birde bu falcılara aynı kişi defalarca geliyordur,bu yorumcular aynı kişiye konuşa konuşa kelime kalmaz ve aynı yazıları konuyla ilgili yazabilirler,
ya falcı kelime makinesimi nasıl bir kişiye bu kadar çok kelime söylüyorlar,onların işi cidden zor çok zor,her gün kendilerine gelen bir kişiye daha ne söyleyebilirler bilmiyorum,zor yaa
işte bunlar,bu yazıları hazırlamışlar,her gelene copi paas yapıyorlar,dediğim gibi aynı kişiye ne kadar ne söyleyebilirler,bunlar hazır yazılar,sakın yazılı fallara aldanmayın,defalerce söyledim yine söylüyorum arkadaşlar sesli faldan şaşamayın,ya bildi bilmedi hesabına girmeyin olumsuzda olsa insanın fal içerisinde bulacağı anlayacağı bir taraf mutlaka vardır,seli fal diyorum.Falcilarin klasik senaryolari
Eski sevgilisini bekleyenlere yönelik senaryolar;
1-Eski sevgilin geri dönecek ama o döndügünde sen artik ba$ka biriyle tani$mis ve yeni bir iliskiye basliycaksin bu arada eski sevgilin ile yenisi arasinda kalacaksin
2-Eski sevgilin dönecek ama sen istemeyeceksin cünkü yeni biriyle tanismis ve coktan yol almis olacaksiniz sen eskiyi süründüreceksin
3-Eski sevgilin hayatindaki sevgilisini terk edip sana dönecek cünkü seni seviyor sende kabul edeceksin yaptiklarini affedeceksin
4-Eski sevgilinin hayatindaki kiz cok yapisik-bulasik birisi eski sevgilin cok kibar-nazik bir karakterde oldugundan onu birakamiyor .Biraktigi an sana dönecek
ve daha sizlerin sorularina göre zilyon tane hikayeyi cikaririm burdakiler simdiye kdr arkadaslarimdan ve forumdan duyduklarim
Sevgilisi olmayanlara yönelik senaryolar
1 Yeni biriyle tanisacaksin o kisi senin kaderindeki kisi evlenecegin erkek olacak seni el üstünde tutacak vs..
2-Yeni biriyle is ortaminda tanisacaksin sana tereddütlü yaklasacak ama senin icin ideal erkek o ..
3-Yeni tanisacagin kisiyi aslinda taniyorsun uzaktan ama o sana yaklasamiyor beraber büyük uyum yasiycaksiniz
4-Yeni tanisacagin kisi aslinda stalkerin (sapik) sürekli seni gözetliyor senin haberin yok (sanki bbg evinde yasiyoruz)
5-KArsina cikacak olan kisi seni 12den vuracak sende ona vurulacaksin gördügünüz an birbirinize yapiacaksiniz( aman allahim )
6-Biriyle tanisacaksin uzun vadeli iliski yasiycaksiniz ama evlenmeyeceksin baskasiyla evleneceksin. (kaderimi kitaptan acip okudun heralde )
Ve daha zilyon tanesi
Soulariniza göre senaryo yarattiklari icin net soru sorun diye zorluyorlar falcilarin fazla soruya ihtiyaci yok genel olarak bazi bilgileri vermek yyeterli olmali.
işte bunlar,bu yazıları hazırlamışlar,her gelene copi paas yapıyorlar,dediğim gibi aynı kişiye ne kadar ne söyleyebilirler,bunlar hazır yazılar,sakın yazılı fallara aldanmayın,defalerce söyledim yine söylüyorum arkadaşlar sesli faldan şaşamayın,ya bildi bilmedi hesabına girmeyin olumsuzda olsa insanın fal içerisinde bulacağı anlayacağı bir taraf mutlaka vardır,seli fal diyorum.
haklısın canımda gerçekten fal bakmak büyük meziyet diye hep düşünürüm,belki ben bilmediğim içindir,belki çok fal işini ciddiye aldığım içindir,falcı bakıyorum kaç bin tane fal bakmış,bunu içinde müdevinler bizim gibi kesinlikle çokdur,onlar bu kişiler her gün aynı soruyu sorduklarında her zaman aynı cevap verilmez herhalde,zaten lugatta kaç kelime var,bu kelimeleri değişik değişik kullanmak zorundalar,buda normal,bizde sık sık gidiyoruz,yorumcuya hep kalıplaşmış kelimeler diyebiliyoruz,bu neden aynı kişi için zorlanıyordurlar,Isleri zor mu bence oturduklari yerden para kazaniyorlar istedikleri hikayeyi $urda 5-10 ki$i kadariz hepimiz otursak milyonlarca senaryo üretiriz
Kim??ben bahsettıgınız kısılere hıc baktırmadım kızlar hatta o sıteye ılk kez yazdım. Benımkını de bıldı. Ne olacak sımdı:)
evet canımm,bana işte o sesteki sıcaklık gerçeklik lazım,o sana bir şey anlatıyor,sesinde enerji var güzel ruhunu hissedebiliyorsun,özenli tane tane,evet doğrudur diyorsun olumsuzda olsa zaten sen gerçeği biliyorsun,ama o yorumcu sana mutlaka olmayacağını hissedip doğru yönlendirmeye çalışıyor,sesli fal, yazılı fala göre daha iyi. ya bir insanın gerçekten hisleriyle bakıp bakmadığını ses tonundan bile anlarsın. falların yüzde 90'ı yazılı ama maalesef.
bana ocak ayının sonlarında haber alıcaksın demişti tutmadı. zaten beğenmemiştim geçmiş analizi yanlıştı çünkü. bana ayrıldıktan snra ikinizde kısa süreli ilişkiler yaşamışsınız yaranızı iyice kanatmışsınız falan demişti evet ben yaşadım ama ayrıldığım adam uzun zamandır aynı kızla ve beni özlediği için yarası kanamış gibi de değil yani
evet canımm,bana işte o sesteki sıcaklık gerçeklik lazım,o sana bir şey anlatıyor,sesinde enerji var güzel ruhunu hissedebiliyorsun,özenli tane tane,evet doğrudur diyorsun olumsuzda olsa zaten sen gerçeği biliyorsun,ama o yorumcu sana mutlaka olmayacağını hissedip doğru yönlendirmeye çalışıyor,
bazen yorumcunun bu tarafını hiç dikkate almıyoruz,heee sen nasıl dersin bunu alsa 1 yıldız al sana kol böreği pardon yaaa
Bana ocak sonu dedi patladı gitti.tutmadı.
Manipulasyon"Bu dediklerim gerceklesicek ve bana tekrar geleceksin"(Aslinda söylemek istedigi : Lütfen tekrar gell)
Cok iddiali ve etki altinda birakma cümleleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?