Binnaz Abla

"Bu dediklerim gerceklesicek ve bana tekrar geleceksin"(Aslinda söylemek istedigi : Lütfen tekrar gell)
Cok iddiali ve etki altinda birakma cümleleri :)

Yani suan sinirden ne yapicagimi sasirdim dun onun falina gaza gelip neler neler yaptim ya. allahtan adamin tepkisi sert olmadi offf allahim keske sabredeydim ecemi meryemi bekleyeydim ya

Adamın numarasını bir deftere felan yaz ne olur ne olmaz telefondan sil bence. O numarayı orda görmen tehlikeli. Mesaj atma bir süre de ben öyle yapmıştım.

canım eger fama dediğimiz insansa zaten anı ve geçmişi cok cok iyi biliyor, bilmesi normal yani :)
tabiki bilmesi normal,aslında biz falcılara bilgi veriyoruz ama seceremizi dökmüyoruz,anlar farklı kişi yada aynı kişidde olsalar,bizim hakkımızda bizim verdiğimiz bilgiler kadarını bilirler,asla hayatımızdaki detayları bilemezler,buda onlar kim olursa olsun,anı ve yakın geleceği bilsinler yeter,bizde çok karıştırdık herhalde bu durumu,düşünsenize onlara sadece spesifik bilgi veriyoruz,gerisi onların yorumu oluyor,
burada sadece olumsuzluk,onların bize yaptığı yorumlar galiba birbirlerinden alıntı oluyor,
yaa birde bu falcılara aynı kişi defalarca geliyordur,bu yorumcular aynı kişiye konuşa konuşa kelime kalmaz ve aynı yazıları konuyla ilgili yazabilirler,
ya falcı kelime makinesimi nasıl bir kişiye bu kadar çok kelime söylüyorlar,onların işi cidden zor çok zor,her gün kendilerine gelen bir kişiye daha ne söyleyebilirler bilmiyorum,zor yaa

"Bu dediklerim gerceklesicek ve bana tekrar geleceksin"(Aslinda söylemek istedigi : Lütfen tekrar gell)
Cok iddiali ve etki altinda birakma cümleleri :)

birde şöylesi var, siz böyle dediniz ama sanki öyle değilde böyle dediğinde.. verdikleri cevap e benim gördüklerim bu, kestir at. gerçekten birşey görüyorsa ne olayım.

Isleri zor mu bence oturduklari yerden para kazaniyorlar istedikleri hikayeyi $urda 5-10 ki$i kadariz hepimiz otursak milyonlarca senaryo üretiriz

işte bunlar,bu yazıları hazırlamışlar,her gelene copi paas yapıyorlar,dediğim gibi aynı kişiye ne kadar ne söyleyebilirler,bunlar hazır yazılar,sakın yazılı fallara aldanmayın,defalerce söyledim yine söylüyorum arkadaşlar sesli faldan şaşamayın,ya bildi bilmedi hesabına girmeyin olumsuzda olsa insanın fal içerisinde bulacağı anlayacağı bir taraf mutlaka vardır,seli fal diyorum.

sesli fal, yazılı fala göre daha iyi. ya bir insanın gerçekten hisleriyle bakıp bakmadığını ses tonundan bile anlarsın. falların yüzde 90'ı yazılı ama maalesef.

Isleri zor mu bence oturduklari yerden para kazaniyorlar istedikleri hikayeyi $urda 5-10 ki$i kadariz hepimiz otursak milyonlarca senaryo üretiriz
haklısın canımda gerçekten fal bakmak büyük meziyet diye hep düşünürüm,belki ben bilmediğim içindir,belki çok fal işini ciddiye aldığım içindir,falcı bakıyorum kaç bin tane fal bakmış,bunu içinde müdevinler bizim gibi kesinlikle çokdur,onlar bu kişiler her gün aynı soruyu sorduklarında her zaman aynı cevap verilmez herhalde,zaten lugatta kaç kelime var,bu kelimeleri değişik değişik kullanmak zorundalar,buda normal,bizde sık sık gidiyoruz,yorumcuya hep kalıplaşmış kelimeler diyebiliyoruz,bu neden aynı kişi için zorlanıyordurlar,
bazıları oturdukları yerden hakmeyenler,bazılarıda gerçekten psikologa gitsen bundan fazla ücret ödersin,en azından terapi alıyorsun bir nevi,

sesli fal, yazılı fala göre daha iyi. ya bir insanın gerçekten hisleriyle bakıp bakmadığını ses tonundan bile anlarsın. falların yüzde 90'ı yazılı ama maalesef.
evet canımm,bana işte o sesteki sıcaklık gerçeklik lazım,o sana bir şey anlatıyor,sesinde enerji var güzel ruhunu hissedebiliyorsun,özenli tane tane,evet doğrudur diyorsun olumsuzda olsa zaten sen gerçeği biliyorsun,ama o yorumcu sana mutlaka olmayacağını hissedip doğru yönlendirmeye çalışıyor,
bazen yorumcunun bu tarafını hiç dikkate almıyoruz,heee sen nasıl dersin bunu alsa 1 yıldız al sana kol böreği pardon yaaa

Benimle ilgili dediği birsey doğruydu.
Lebuda promsoyon bakmıştı bana selin'in Şubat ayınin son haftası dediği olayı yani onu bildi. Ama tarih vermedi Lebuda bakalım bekleyelim.

olur mu canım, diğer sitelerde pek yapabildiklerini sanmıyorum ama telwede 5 yıldız vermeyenin sorularına cevap bile vermiyorlar.. param gitti gideceği kadar zaten, soruma cevap alayım diye 5yıldızı veriyor çoğu. nedir bunların yıldız takıntıları anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…