Mantikli benceKizlar ya ben kazene mesaj atiyim bu konuya ekleyebiliyosak anket ekleyelim herkes begendigi falcilara oy versin boylece kim kimi begeniyo tam ciksin ortaya olurmu?
o halde onunla arnızdaki enerji hiç uyuşmuyor demekki,sen onu dinlerken daralıyorsan,ondan kesinlikle uzak durmalısın,bence yazılı falda atmamalısın,
aslında ben seni uyarmıştım,dur bekle ededim ama dinlemedin,
çünkü brada birbirimizin etkisiyle ondan ona atlıyoruz,işte hata burada başlıyorr
Allah billir canim bu sözöer sadece düzmece oluyor bir ay sonra bunlarin sahte oldugunu anliycaksin
Adamın numarasını bir deftere felan yaz ne olur ne olmaz telefondan sil bence. O numarayı orda görmen tehlikeli. Mesaj atma bir süre de ben öyle yapmıştım.
işte bunlar,bu yazıları hazırlamışlar,her gelene copi paas yapıyorlar,dediğim gibi aynı kişiye ne kadar ne söyleyebilirler,bunlar hazır yazılar,sakın yazılı fallara aldanmayın,defalerce söyledim yine söylüyorum arkadaşlar sesli faldan şaşamayın,ya bildi bilmedi hesabına girmeyin olumsuzda olsa insanın fal içerisinde bulacağı anlayacağı bir taraf mutlaka vardır,seli fal diyorum.
Canim bu yazilari ben hazirladim
Bu yazilarin temel kaynagi gene sizsiniz sorunuzda herseyi anlatiyorsunuz onlarda bu yazdiklarimdan birini senaryo olarak size sunuyorlar
budur! özetle yaptıkları budur .. eski sevgili ile başlayan soru açılımın da versiyonbları, yeni kişi için de budur yani, onlarca falın özetini bu post ile yapmışsın,eline sağlık Thalixcimmm :)Falcilarin klasik senaryolari
Eski sevgilisini bekleyenlere yönelik senaryolar;
1-Eski sevgilin geri dönecek ama o döndügünde sen artik ba$ka biriyle tani$mis ve yeni bir iliskiye basliycaksin bu arada eski sevgilin ile yenisi arasinda kalacaksin
2-Eski sevgilin dönecek ama sen istemeyeceksin cünkü yeni biriyle tanismis ve coktan yol almis olacaksiniz sen eskiyi süründüreceksin
3-Eski sevgilin hayatindaki sevgilisini terk edip sana dönecek cünkü seni seviyor sende kabul edeceksin yaptiklarini affedeceksin
4-Eski sevgilinin hayatindaki kiz cok yapisik-bulasik birisi eski sevgilin cok kibar-nazik bir karakterde oldugundan onu birakamiyor .Biraktigi an sana dönecek
ve daha sizlerin sorularina göre zilyon tane hikayeyi cikaririm burdakiler simdiye kdr arkadaslarimdan ve forumdan duyduklarim
Sevgilisi olmayanlara yönelik senaryolar
1 Yeni biriyle tanisacaksin o kisi senin kaderindeki kisi evlenecegin erkek olacak seni el üstünde tutacak vs..
2-Yeni biriyle is ortaminda tanisacaksin sana tereddütlü yaklasacak ama senin icin ideal erkek o ..
3-Yeni tanisacagin kisiyi aslinda taniyorsun uzaktan ama o sana yaklasamiyor beraber büyük uyum yasiycaksiniz
4-Yeni tanisacagin kisi aslinda stalkerin (sapik) sürekli seni gözetliyor senin haberin yok (sanki bbg evinde yasiyoruz)
5-KArsina cikacak olan kisi seni 12den vuracak sende ona vurulacaksin gördügünüz an birbirinize yapiacaksiniz( aman allahim )
6-Biriyle tanisacaksin uzun vadeli iliski yasiycaksiniz ama evlenmeyeceksin baskasiyla evleneceksin. (kaderimi kitaptan acip okudun heralde )
Ve daha zilyon tanesi
Soulariniza göre senaryo yarattiklari icin net soru sorun diye zorluyorlar falcilarin fazla soruya ihtiyaci yok genel olarak bazi bilgileri vermek yyeterli olmali.
Kizlar bu arada bana bu meryemin ayni zamanda aylin olma meselesinde bana tek sacma gelen sey, iki hesabin da ayni sitede olmasi. Sonucta musteri potansiyeli belli yani niye 2 farkli hezap acarsin ki ac tek bi tane ya da illa ikinci bi hesap acacaksan baska bir sitede ac
Fal bakan bir arkadasiniz olarak fallarla alakali bilgi vereyim biraz
Kahve falinda sekillere bagli yorumlar yapilir klasiktir.Sadece tek bir konu cikmaz gerek haneyi ilgilendiren gerek sizi iceren gerek cevrenizi veya hane cevresindeki insanlari iceren hersey cikabilir bu noktada dikkat etmek gerekir
Cünkü fal attiginizda sizin sorulariniz harici bir konudan bahsetmiyorsa bir falci o fal salamasyon olma olasiligi cok yüksektir
Kahve fali en az 1 ila 1,5 aylik sürecleri icerir gelecek anlaminda daha uzun süre verenlere itibar etmeyin
Kart fallarinda cesitli iskambil,tarot,katina bu tarz fallarin her bir acilimin ömrü max 6 ay
Cünkü sorunuza yanit aliyorsunuz falda ve her seferindede ayni soruyla falcilara giderseniz kartlar sapitir ayni cevabi vermez
Su fali; Anne ismi olmadan bakilmayan bir fal türü hatta fal bile dememiz cok yanlis bakim türüdür. Suda cesitli sorulara cevap aranir.Anliktir yine kahve fali gibi az bir zaman dilimini kapsar
Aslinda cikan fallarinizi akliniza getirdiginizde yakin zamanlilarin ciktigini uzak zamanlilarinda sallamasyon oldugunu anlarsiniz zaten uzun vade neden verilir falci fala bakilan kisiye dair birsey görmemistir sorulan her konuya olacak denir ve uzak vadeler verilir , uzak vadeler o kisi icin yaklastigi/geldigi zaman zaten olaylarin gerceklesmedigini anlar böylelikle o falin tutarsizligini görür aslinda sadece laf olsun diye uzun zamandan bahsedilmistir
thalıxım sadece bır konuda katılmıyorum sana benım unıden bır arkadasım kahve falı bakmıstı bana ve ne soyledıyse cıkmıstı martta baktıgı fal taaaa sene sonuna kadar cıkmıstı yanı hıslerı varsa sadece fıncana baglı kalmadan soylebılır ve zamanları cıkar ama onun dısında soyledıklerıne katılıyorumFal bakan bir arkadasiniz olarak fallarla alakali bilgi vereyim biraz
Kahve falinda sekillere bagli yorumlar yapilir klasiktir.Sadece tek bir konu cikmaz gerek haneyi ilgilendiren gerek sizi iceren gerek cevrenizi veya hane cevresindeki insanlari iceren hersey cikabilir bu noktada dikkat etmek gerekir
Cünkü fal attiginizda sizin sorulariniz harici bir konudan bahsetmiyorsa bir falci o fal salamasyon olma olasiligi cok yüksektir
Kahve fali en az 1 ila 1,5 aylik sürecleri icerir gelecek anlaminda daha uzun süre verenlere itibar etmeyin
Kart fallarinda cesitli iskambil,tarot,katina bu tarz fallarin her bir acilimin ömrü max 6 ay
Cünkü sorunuza yanit aliyorsunuz falda ve her seferindede ayni soruyla falcilara giderseniz kartlar sapitir ayni cevabi vermez
Su fali; Anne ismi olmadan bakilmayan bir fal türü hatta fal bile dememiz cok yanlis bakim türüdür. Suda cesitli sorulara cevap aranir.Anliktir yine kahve fali gibi az bir zaman dilimini kapsar
Aslinda cikan fallarinizi akliniza getirdiginizde yakin zamanlilarin ciktigini uzak zamanlilarinda sallamasyon oldugunu anlarsiniz zaten uzun vade neden verilir falci fala bakilan kisiye dair birsey görmemistir sorulan her konuya olacak denir ve uzak vadeler verilir , uzak vadeler o kisi icin yaklastigi/geldigi zaman zaten olaylarin gerceklesmedigini anlar böylelikle o falin tutarsizligini görür aslinda sadece laf olsun diye uzun zamandan bahsedilmistir
bana devamlı uzun zamanlar veriyolar benim iş yaş o zaman
farklı sitede değiller mi zaten
Canim falalemde degil mi ikisi de
thalıxım sadece bır konuda katılmıyorum sana benım unıden bır arkadasım kahve falı bakmıstı bana ve ne soyledıyse cıkmıstı martta baktıgı fal taaaa sene sonuna kadar cıkmıstı yanı hıslerı varsa sadece fıncana baglı kalmadan soylebılır ve zamanları cıkar ama onun dısında soyledıklerıne katılıyorum
thalıxım sadece bır konuda katılmıyorum sana benım unıden bır arkadasım kahve falı bakmıstı bana ve ne soyledıyse cıkmıstı martta baktıgı fal taaaa sene sonuna kadar cıkmıstı yanı hıslerı varsa sadece fıncana baglı kalmadan soylebılır ve zamanları cıkar ama onun dısında soyledıklerıne katılıyorum
Canim tolinim $öyle bir istisnada var bazen kahve belli bir dönemden bahseder ama o dönem ne yakindir ne uzak
tek ihtimal vardir ya gecmise aittir yada gelecekten henüz yasanmamis bir zaman dilimidir
nadirende olsa kahvede böyle zaman dilimlerini gören duru görülü insanlara rastlanir ama bu dedigim gibi nadir olaylardir sansliymissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?