Binnaz Abla

o halde onunla arnızdaki enerji hiç uyuşmuyor demekki,sen onu dinlerken daralıyorsan,ondan kesinlikle uzak durmalısın,bence yazılı falda atmamalısın,

haklisin canim bir daha atmam asla herhalde zaten

aslında ben seni uyarmıştım,dur bekle ededim ama dinlemedin,
çünkü brada birbirimizin etkisiyle ondan ona atlıyoruz,işte hata burada başlıyorr

aynen oyle ama kismet iste. Yalniz bi tane falci da dayanamayip sen msj atacaksin demedi. :) yani aslinda bu en basit ongoru :)

Allah billir canim bu sözöer sadece düzmece oluyor bir ay sonra bunlarin sahte oldugunu anliycaksin

Simdi bile cok eminim canim ya :)

Adamın numarasını bir deftere felan yaz ne olur ne olmaz telefondan sil bence. O numarayı orda görmen tehlikeli. Mesaj atma bir süre de ben öyle yapmıştım.

Aklimdan da silebilecek miyim o numarayi hisanam. haha ya allah korusun basima bi hal gelse telefonum yanmda olmasa ezberimde bi onun numarasi var o da kilini kipirdatnaz herhalde

merhaba arkadaşlar, giremiyorum son birkaç gündür aktif olarak, son iletimden bu yana yazılanların hepsine vakıf olamadım ama ; selin ve rania hakkında maalesef bana da biri 2 erkek arası uzun karatsızlık yaşayacağımı öngörmüş ( selin ) rania ise kim olursa olsun araya kim girerese girsin kaderindeki kişi sorduğum kişi demişti.. sinir oldum 2si de güven vermişti.. sildiğim veya duran fallarımdan anımsadığım artık patlayanları da yazıcam ama binnaz da müge ve bilge hislerine güvenmek gereken 2 yorumcudur bilge olumsuzdur çoğu zaman ama müge bu 2. kişiyi aylaarr öncesinden söylemiş, ben aklım diğer kişide olduğu için tınmamıştım ama çıktı ) tekrar 2sinden yorum aldım ha bi de meryem de demişti .. 3ünden tekrar yeni kişi enerjisiyle yorum aldım.. sorduğum kişiyi olumsuz görmüşlerdi bu 2. onlardan da geçer not aldı.. yani evet sitelere göre falcı oylaması fikrine ben de katılıyorum.. herkes objektif bir şekilde oylamasını yapar içimiz rahat edeer..

Canim bu yazilari ben hazirladim
Bu yazilarin temel kaynagi gene sizsiniz sorunuzda herseyi anlatiyorsunuz onlarda bu yazdiklarimdan birini senaryo olarak size sunuyorlar

Canim bu yazilari ben hazirladim
Bu yazilarin temel kaynagi gene sizsiniz sorunuzda herseyi anlatiyorsunuz onlarda bu yazdiklarimdan birini senaryo olarak size sunuyorlar

Peki nasil bi soru sormaliyiz yani eski sevgilim hakkinda bilgi almak istiyorum gibi mi mesela? bu soru ciddi anlamda yetersiz degil mi.

budur! özetle yaptıkları budur .. eski sevgili ile başlayan soru açılımın da versiyonbları, yeni kişi için de budur yani, onlarca falın özetini bu post ile yapmışsın,eline sağlık Thalixcimmm :)

Kizlar bu arada bana bu meryemin ayni zamanda aylin olma meselesinde bana tek sacma gelen sey, iki hesabin da ayni sitede olmasi. Sonucta musteri potansiyeli belli yani niye 2 farkli hezap acarsin ki ac tek bi tane ya da illa ikinci bi hesap acacaksan baska bir sitede ac

Fal bakan bir arkadasiniz olarak fallarla alakali bilgi vereyim biraz
Kahve falinda sekillere bagli yorumlar yapilir klasiktir.Sadece tek bir konu cikmaz gerek haneyi ilgilendiren gerek sizi iceren gerek cevrenizi veya hane cevresindeki insanlari iceren hersey cikabilir bu noktada dikkat etmek gerekir
Cünkü fal attiginizda sizin sorulariniz harici bir konudan bahsetmiyorsa bir falci o fal salamasyon olma olasiligi cok yüksektir
Kahve fali en az 1 ila 1,5 aylik sürecleri icerir gelecek anlaminda daha uzun süre verenlere itibar etmeyin

Kart fallarinda cesitli iskambil,tarot,katina bu tarz fallarin her bir acilimin ömrü max 6 ay
Cünkü sorunuza yanit aliyorsunuz falda ve her seferindede ayni soruyla falcilara giderseniz kartlar sapitir ayni cevabi vermez

Su fali; Anne ismi olmadan bakilmayan bir fal türü hatta fal bile dememiz cok yanlis bakim türüdür. Suda cesitli sorulara cevap aranir.Anliktir yine kahve fali gibi az bir zaman dilimini kapsar

Aslinda cikan fallarinizi akliniza getirdiginizde yakin zamanlilarin ciktigini uzak zamanlilarinda sallamasyon oldugunu anlarsiniz zaten uzun vade neden verilir falci fala bakilan kisiye dair birsey görmemistir sorulan her konuya olacak denir ve uzak vadeler verilir , uzak vadeler o kisi icin yaklastigi/geldigi zaman zaten olaylarin gerceklesmedigini anlar böylelikle o falin tutarsizligini görür aslinda sadece laf olsun diye uzun zamandan bahsedilmistir

farklı sitede değiller mi zaten

bana devamlı uzun zamanlar veriyolar benim iş yaş o zaman

thalıxım sadece bır konuda katılmıyorum sana benım unıden bır arkadasım kahve falı bakmıstı bana ve ne soyledıyse cıkmıstı martta baktıgı fal taaaa sene sonuna kadar cıkmıstı yanı hıslerı varsa sadece fıncana baglı kalmadan soylebılır ve zamanları cıkar ama onun dısında soyledıklerıne katılıyorum

Canim tolinim $öyle bir istisnada var bazen kahve belli bir dönemden bahseder ama o dönem ne yakindir ne uzak
tek ihtimal vardir ya gecmise aittir yada gelecekten henüz yasanmamis bir zaman dilimidir
nadirende olsa kahvede böyle zaman dilimlerini gören duru görülü insanlara rastlanir ama bu dedigim gibi nadir olaylardir sansliymissin

Canim normalde karismda oturup biri bakacaksa ben de kahve falini tercih ediyorum daha mantikli geliyor ama internet ortaminda resimden kahve fali kadar sallamasyon bi olau daha yok ya bence internete kahve atmak cok sacma. Kart atmaya calisiyorum o yuzden genelde.

Benim çok sevgili Cherry, Marple, thalix, selinax, tolin, urmina, nilmil, baldankabak ve diğer eski topikdaş sistalarım, bu konu popülerleştikçe istismara daha açık oluyor, sinsi sinsi ve sanki siteler tarafından sistematik bir şekilde görevlendirilmiş bazı kişiler belirli aralıklarla bir falcıyı "oo çok iyi" diye haftanın falcısı yapıyor gibi ve bunu da feyk hikayelerle, senaryolarla yapıyor gibiler, hani eskisi gibi ilk üyelik ilk mesajda "çıktı valla" gibi değil, daha sistematik, daha akıllıca.
Belki benim art niyetli düşüncemdir ama yine de sizle paylaşmak istedim, daha dikkatli olmakta fayda var.
Öperim sizi sistalar. ^_^

Canim sen venuse eceme ve meryeme hic fal attin mi ben bu soylediklerinden sonra senin bunlar hakkindaki dusuncelerini ciddi anlanda merak ettim. Belki onceden soylemis olabilirsin gozumden kacti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…