Benim çok sevgili Chreyy, Marple, thalix, selinax, tolin, urmina, nilmil, baldankabak ve diğer eski topikdaş sistalarım, bu konu popülerleştikçe istismara daha açık oluyor, sinsi sinsi ve sanki siteler tarafından sistematik bir şekilde görevlendirilmiş bazı kişiler belirli aralıklarla bir falcıyı "oo çok iyi" diye haftanın falcısı yapıyor gibi ve bunu da feyk hikayelerle, senaryolarla yapıyor gibiler, hani eskisi gibi ilk üyelik ilk mesajda "çıktı valla" gibi değil, daha sistematik, daha akıllıca.
Belki benim art niyetli düşüncemdir ama yine de sizle paylaşmak istedim, daha dikkatli olmak da fayda var.
Öperim sizi sistalar. ^_^
Nasil bir konu icin baktiriyorsun canim?
Fallarini bir kontrol et istersen cok uzak vadeli bir faldan büyük beklentiye girmeyin
ya nedense netten kart falıda bana ters gelıyo kahve daha guvenılır oluyo ben ıctıgım ıcınCanim normalde karismda oturup biri bakacaksa ben de kahve falini tercih ediyorum daha mantikli geliyor ama internet ortaminda resimden kahve fali kadar sallamasyon bi olau daha yok ya bence internete kahve atmak cok sacma. Kart atmaya calisiyorum o yuzden genelde.
ah thalıx baksaydı senıde gotururdum ona ama bakmıyo artık malesefCanim tolinim $öyle bir istisnada var bazen kahve belli bir dönemden bahseder ama o dönem ne yakindir ne uzak
tek ihtimal vardir ya gecmise aittir yada gelecekten henüz yasanmamis bir zaman dilimidir
nadirende olsa kahvede böyle zaman dilimlerini gören duru görülü insanlara rastlanir ama bu dedigim gibi nadir olaylardir sansliymissin
HarikaKizlar ya ben kazene mesaj atiyim bu konuya ekleyebiliyosak anket ekleyelim herkes begendigi falcilara oy versin boylece kim kimi begeniyo tam ciksin ortaya olurmu?
Benim çok sevgili Cherry, Marple, thalix, selinax, tolin, urmina, nilmil, baldankabak ve diğer eski topikdaş sistalarım, bu konu popülerleştikçe istismara daha açık oluyor, sinsi sinsi ve sanki siteler tarafından sistematik bir şekilde görevlendirilmiş bazı kişiler belirli aralıklarla bir falcıyı "oo çok iyi" diye haftanın falcısı yapıyor gibi ve bunu da feyk hikayelerle, senaryolarla yapıyor gibiler, hani eskisi gibi ilk üyelik ilk mesajda "çıktı valla" gibi değil, daha sistematik, daha akıllıca.
Belki benim art niyetli düşüncemdir ama yine de sizle paylaşmak istedim, daha dikkatli olmak da fayda var.
Öperim sizi sistalar. ^_^
Canim sen venuse eceme ve meryeme hic fal attin mi ben bu soylediklerinden sonra senin bunlar hakkindaki dusuncelerini ciddi anlanda merak ettim. Belki onceden soylemis olabilirsin gozumden kacti galiba
meryem
Meryem burda ünlü olmadan önce attim sorularima göre sekillenen bir faldi ve acayip uzak vadeliydi söyledikleri tutarsa ona verdigim 1 yildizi geri alirim ama zannetmiyorum ona keske atmasaydim dedim ztn
Eceme fal atmadim atanlari okudum düsünüp karar verdim ve begenmedim
Venüse 2 fal attim tellwe sitesindeyken an konusunda basarili gelecek patladi o yüzden baktirmayi düsündügüm biri degil hatta kimseye baktirmayi düsünmüyorum artik elimdekilerin patlamasini bekliycem .Daha sonrasidada mümkünse devam etmek istemiyorum 2 yildir baktirdim yeterli artik bosa para kaptiriyoruz
propanol kımyacı mısın?Kızlar ester kira'nın dediği bir şey çıktı. Ufak bir şeydi ama bildi. Falı tekrar dinlemem gerek ama söylediği şey aklımda kalmış şimdi düşününce hatırladım
Cognitive sen nerelerdesin canim ya :) hosgeldin
Cok dogru söylemissin yazdiklarinin altina imzami atarim
Sorma burda her hafta yeni bir falci patliyor birini zengin ediyoruz haliyle cok fazla dikkat cekiyor .
Falci borsasinin kalbi burda atiyor
Kizlar ya ben kazene mesaj atiyim bu konuya ekleyebiliyosak anket ekleyelim herkes begendigi falcilara oy versin boylece kim kimi begeniyo tam ciksin ortaya olurmu?
Ayn şey kaç kişinin başına gelmiş :))) ben kesinlikle Aylin diyorum çünkü ayline verdiğim bilgileri meryem nasıl söylerkızlar merhaba bende meryeme baktırdım falı güzeldi hoştu ama sonradan birşey farkettim.ben yaklaşık 1.5 ay önce ayline fal baktırmıştım ve fal sonrası soru sormuştum. (hoşlandığım kişi arkadaşlarına benden bahsetmiş olabilir mi acaba diye) ve bilin bakalım ne oldu.meryem falında hoşlandığın kişi arkadaşlarına senden bahsetmiş dedi ben sormadan.yani 1.5 ay önce ayline sorduğum soru meryemin falında karşıma çıktı :S tesadüf mü ikisi aynı kişi mi bilemedim.
Nesimee bende aylin ve meryemin özetiydi. bire bir ikisinin falı cımbızlanmış önüme konulmuştuBende de nesimee fama cok benzer cümleler kurdu. O zaman nesimee-meryem-fama oluyor :/
bunlar faldan çok az bir ücret alıyorlarmış,herhalde bu yıldız takıntıları bu ücretlerle alakalı olabilir,bu kadar öfkelendiklerine göre,olur mu canım, diğer sitelerde pek yapabildiklerini sanmıyorum ama telwede 5 yıldız vermeyenin sorularına cevap bile vermiyorlar.. param gitti gideceği kadar zaten, soruma cevap alayım diye 5yıldızı veriyor çoğu. nedir bunların yıldız takıntıları anlamıyorum.
tamam canım sende acayip yaratıcısın demeden edemedimCanim bu yazilari ben hazirladim
Bu yazilarin temel kaynagi gene sizsiniz sorunuzda herseyi anlatiyorsunuz onlarda bu yazdiklarimdan birini senaryo olarak size sunuyorlar
tamamen doğru,birde kahve falında bir yorumcu bana demişti,Fal bakan bir arkadasiniz olarak fallarla alakali bilgi vereyim biraz
Kahve falinda sekillere bagli yorumlar yapilir klasiktir.Sadece tek bir konu cikmaz gerek haneyi ilgilendiren gerek sizi iceren gerek cevrenizi veya hane cevresindeki insanlari iceren hersey cikabilir bu noktada dikkat etmek gerekir
Cünkü fal attiginizda sizin sorulariniz harici bir konudan bahsetmiyorsa bir falci o fal salamasyon olma olasiligi cok yüksektir
Kahve fali en az 1 ila 1,5 aylik sürecleri icerir gelecek anlaminda daha uzun süre verenlere itibar etmeyin
Kart fallarinda cesitli iskambil,tarot,katina bu tarz fallarin her bir acilimin ömrü max 6 ay
Cünkü sorunuza yanit aliyorsunuz falda ve her seferindede ayni soruyla falcilara giderseniz kartlar sapitir ayni cevabi vermez
Su fali; Anne ismi olmadan bakilmayan bir fal türü hatta fal bile dememiz cok yanlis bakim türüdür. Suda cesitli sorulara cevap aranir.Anliktir yine kahve fali gibi az bir zaman dilimini kapsar
Aslinda cikan fallarinizi akliniza getirdiginizde yakin zamanlilarin ciktigini uzak zamanlilarinda sallamasyon oldugunu anlarsiniz zaten uzun vade neden verilir falci fala bakilan kisiye dair birsey görmemistir sorulan her konuya olacak denir ve uzak vadeler verilir , uzak vadeler o kisi icin yaklastigi/geldigi zaman zaten olaylarin gerceklesmedigini anlar böylelikle o falin tutarsizligini görür aslinda sadece laf olsun diye uzun zamandan bahsedilmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?