Binnaz Abla

Canim, soylediklerin mantikli. Ama oyle oldugunu hic sanmiyorum. Kac tane arkadasimizla ozelden fallarimizi bile paylasiyoruz. Bazisiyla telefinumuzu faceimizi bile paylasiyoruz. Yani suan aktif olarak konuda yazan hic kimsede ben o performansi gormuyorum.

Nasil bir konu icin baktiriyorsun canim?
Fallarini bir kontrol et istersen cok uzak vadeli bir faldan büyük beklentiye girmeyin

eski sevgili konuları canım

kızlar bi de akıl danışıcam size. şimdi benim bu ex geçen haftalarda twitter fotosunu değiştirmiş yeni sevgilisiyle birlikte bi fotolarını koymuş daha önce hiç koymamıştı. bunu görünce ben bi bozuldum sinirlendim bi daha bakmıycam dedim profiline falan. bugün dayanamadım tekrar baktım ama bu sefer de twitterını kapamış ama sevgilisininki açık hala. neden acaba ya? o fotoyu neden koymuştu kızla bi kıskançlık krizleri oldu da kız zorla mı koydurdu ki sonra da benim görebilceğimi düşünüp toptan profilini mi kapadı ki? ya da ben çok güzel kendimi kandırıyorum senaryolarla

ya nedense netten kart falıda bana ters gelıyo kahve daha guvenılır oluyo ben ıctıgım ıcın

ah thalıx baksaydı senıde gotururdum ona ama bakmıyo artık malesef

Cognitive sen nerelerdesin canim ya :) hosgeldin
Cok dogru söylemissin yazdiklarinin altina imzami atarim
Sorma burda her hafta yeni bir falci patliyor birini zengin ediyoruz haliyle cok fazla dikkat cekiyor .
Falci borsasinin kalbi burda atiyor

Canim sen venuse eceme ve meryeme hic fal attin mi ben bu soylediklerinden sonra senin bunlar hakkindaki dusuncelerini ciddi anlanda merak ettim. Belki onceden soylemis olabilirsin gozumden kacti galiba

Meryem burda ünlü olmadan önce attim sorularima göre sekillenen bir faldi ve acayip uzak vadeliydi söyledikleri tutarsa ona verdigim 1 yildizi geri alirim ama zannetmiyorum ona keske atmasaydim dedim ztn
Eceme fal atmadim atanlari okudum düsünüp karar verdim ve begenmedim
Venüse 2 fal attim tellwe sitesindeyken an konusunda basarili gelecek patladi o yüzden baktirmayi düsündügüm biri degil hatta kimseye baktirmayi düsünmüyorum artik elimdekilerin patlamasini bekliycem .Daha sonrasidada mümkünse devam etmek istemiyorum 2 yildir baktirdim yeterli artik bosa para kaptiriyoruz

Haklisin canim ya bisu bisuna para veriyoruz ben de uzun bi sure atmiycam hele dun geceki venus olayindan sonra. Yani 10 dklik bi konusma dinleyip bu kdr etkileniyorsam, ya daha yasim cocuk, ya karakterim oturmamis bi problem var :):) o yuzden artik hic kafami karistirmayi dusunmuyorum ben de.

Cognitive sen nerelerdesin canim ya :) hosgeldin
Cok dogru söylemissin yazdiklarinin altina imzami atarim
Sorma burda her hafta yeni bir falci patliyor birini zengin ediyoruz haliyle cok fazla dikkat cekiyor .
Falci borsasinin kalbi burda atiyor

Hoşbuuuldum. Elimi eteğimi çektim fallardan thalix, yine de eski bir alışkanlık olarak konuyu takip edip yorumlarınıza bakıyorum. Arada geyikli birkaç mesaj atıyorum. ^_^
Yalnız fal site sayısı sürekli artıyor, ben açıkçası yakında bununla ilgili yasal bir işlem başlayacağını düşünüyorum. Çok feci paralar dönüyor çünkü.

Ayn şey kaç kişinin başına gelmiş :))) ben kesinlikle Aylin diyorum çünkü ayline verdiğim bilgileri meryem nasıl söyler dönüyo orada bir şeyler

Selenaya tek soru sorup tellwe hesabımı kapatmak istiyorum artık Dün meryeme atacaktım 5 kere denedim sorun çıktı atamadım. Allah korumuş galiba

bunlar faldan çok az bir ücret alıyorlarmış,herhalde bu yıldız takıntıları bu ücretlerle alakalı olabilir,bu kadar öfkelendiklerine göre,
birde evet ben sana doğruyu söyledim sen benim yıldızımı düşürdün der gibi bazıları sorulara cevap vermiyor,ama binnazda bu konuda yorumcuya bu taviz verilmiyor sanıyorum,
çünkü yönetimi çok ciddi titiz.ben böyle bir durumla binnazda karşılaşmadım,

Sonunaaa kadar katılıyorumm bıtanemmm dedıklerıneeee .. cognitive :)

ayrıcaa kızlarrr burda yazmayın bence yok benım eskısı sunu yaptı bunu yaptı dıyee ozelden dertlesmek ıstıyorsanız yakın oldugunuz ınsanlarla dertlesın ama buraya dırek yazmak pek dogru bısey degıl..ve soru sormaktan bahsetmıs arkadaşım gayette guzel konusmuss thalixim gercektende hayat hıkayenızı yazmayın falcıya bende zamanında yapmısımdır ozellıkle bınnaz abladakılere ztn hepsı pembecıı sevgi pitirciği fallar dolmustu nyse kısa ve oz sorun sorunuzu o bılsın sonra sorunuzda acıklarsnız yada sormak ıstedıgınızı net bır sekılde sorarsınız ..cunku emın olun bazen nıckınızden bıle anlıyorlar gecmıste benım basımaa boyle bırsey gelmıstır bırde utanmaz falcı ustune kendısı demıstır aa ben senın nıckını bılıyorum dıye ıstısnasızz hepsıı burayı takıpp edıyorrrr ..

ve bılmıyorum ama kimsee yanlıss anlamasın sercenin_gozyasi Angel of Love Grey_ Urminaa @AtartAtart @gishem @basakbasak21 bacılarımm buranın eskıı sıcaklıgı kalmadı bılmem ama ıcımden oylee hıssedıyorumm sızınn yerınızz ayrıı bendee

tamamen doğru,birde kahve falında bir yorumcu bana demişti,
bu kahve falıda olsa bu kadar çok soru bu falı çorba gibi yapar bu süre içerisinde senin için önemli olan neyse onu sor ona yoğunlaşmak daha net cevap almamızı sağlayacak dedi, yani işim aşkım ailem para.evlilik gibi sorulara falcı acele cevaplar vermek için fazla yoğunlaşamıyormuş,buda zamandan kaynaklı imiş,bu nedenlede fallarda netlik olmuyor ve karışık geliyormuş,bana falcı ne sorarsan sor kartta olsa kahvede iki soruyu geçmemeye çalış dedi,samimi ve doğru bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…