Binnaz Abla

marple beyzaa ALLAHM İNŞŞŞŞŞ BÜTÜN DİLEDİKLERİNİZ OLURRR Bİ KENDİME GELİYİM BEYZOŞŞŞ ANLATICAMMM

Oyyy nasıl mutlu oldum ya. :) İnşallah gülüşün, mutluluğun hiiiiç bitmez canım. Kimler ayrıntılı bildi, detaylı bildi? Ayrıntılı anlatsana canım ay nasıl merak ettim ve mutlu oldum...

Oyyy nasıl mutlu oldum ya. :) İnşallah gülüşün, mutluluğun hiiiiç bitmez canım. Kimler ayrıntılı bildi, detaylı bildi? Ayrıntılı anlatsana canım ay nasıl merak ettim ve mutlu oldum...

Dur bi kendisine gelsin, dünyaya dönüş yapsın, ondan sonra alırız ifadesini tatlım :))

Hemenn anltıyım canım benim çokda teskkr ederm kahinvanga saraylihanım ve kiraze meral saydam,tornisha,sevgi,fahriye abla,sevval abla,kesire sirel bu aya kesn demişlerdi bitanem digerleri hepppp eylül ekim dediler ama hiç bilemeyen daha bugün baktrdgm nurdanus bna asla grşme yok dedi aha bugün grştik işte zaten aile hytımı flnda sacmlmştı bide taha oda asla grşme olmıck ddi

Son düzenleme:
Kızlar üzülerek söylüyorum bütün fallar patladı kısaca anlatayım hoşlandığım birisi var tam olacakken eski kız arkadaşı aradı işler karıştı mayıstan beri karmakarışık herşey baktırdığım bütün falcılar( nesibe rezzan haleh ilkay elif yağmur deniz çağan....) eskisiyle asla olmayacak dedi senimişn kısmetin dediler ve adam bu haftasonu eskisiyle evlenmiş

Bu gece bir iyi bir kötü haber aldık . Üzülme mondshein inşallah daha iyisi çıkar karşına da mutlu olursun

inşşşş bin kat daha iyi birisi cıkar karsına üzülmee sakın

cok uzuldum canim ya((vallahi inan icim aciyor boyle seylerde benim!!!kim olmaz demisti hani seninle olmaz diye olumsuz soyleyen varmiydi

Canım tahminimce birkaç aydır böyle sıkıntılıydın. Geçmesine çok çok sevindim inan ve özel olmazsa bir şey soracağım. Bu olayın olumlu gelişmesi için sen çaba sarfettin mi? Yoksa hiçbir şey yapmadın mı? Karşımızdakini aslında bizim istememe kısımlarımız benziyor çünkü. Veee Rezzan bakmadı mı sana hiç?

caba sarfettim canım valla dedim ben ya yolumu ciziyim dedim yada bigün otrp knslm dedim tabi korka korka dedim bunu:18: beyfndide otrp knsusrz bigün dedi bna gördügün gibi 1 ay sonra buluştuk daha bugün rezzan abla baktıda ekim diyodu o bana

Allah bozmasin insallah hep guzel gunleriniz olsn

Aynı akşamda bir mutlu bir mutsuz haber...Sevinip üzüldüm. Farklı hikayeler, farklı hayatlar, yaşananlar, karakterler ve fallar sadece belki birer terapi. Çok kapılınca da olmuyor. Hayatı kaçırırız böyle de. Ancak tek dileğim güzel insanların gönüllerince mutlu olması. İnşallah sıkıntılarımız bir an evvel son bulur arkadaşlar...

beklentiler,yarim kalan asklar vs bizi gercekten bunaltiyor fallarda bir nefes iste..

cok uzuldum canim ya((vallahi inan icim aciyor boyle seylerde benim!!!kim olmaz demisti hani seninle olmaz diye olumsuz soyleyen varmiydi

baktırdığım hiçbir falcı olumsuz konuşmadı hepsi olacak dedi bende çok üzgünüm ama her kötü şeyde bir hayır vardır fal defteri kapandı fallar yüzünden kaç aydır umutla bekledim hem param hemde zamanım gitti

fal sepetinin dizayni cok kotu rengi de kahve insanin ici karariyor.Hic sevmiyorum yorumcularin abuk subuk resimler kullanmasini da..sanirim tam olarak hayata gecmedi bu site.kahve bakan maalesef cok az

fal sepetinde kahvem var, kime baktırayım bilemedim. orda en iyi kahve bakan kim? biliyormusun?

üzülme ...dediğin gibi her işte bir hayır vardır. Peki sen nesibeye veya rezzana baktırdın mı hiç? Onlar ne dedi sana, tarih vermişlermiydi sana?

"Şu işim olsun, hepinize birşeyler ısmarlayacağım kızlar" bu söz bi yerlerden tanıdık geldi mi acaba Cansuumm??? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…