Binnaz Abla

audreyim kesinlikle haklısın, burada aslaaa asla detay vermemek gerek.. bazen çok doluyoruz anında dökülüyoruz burada ama falcılar takip ediyorlar buraları.
burada sürekli huzurumuzu kaçırmaya başladılar da ondan öyle hissediyorsun bitanem, bir de tabii artık eskisi kadar fallara düşmüyoruz. akıllandık nihayet

anlamadım bi yanlışlık yapmak istemem ama,sendemi falcısın

artık fal baktırmayı bırakıp beklemeye geçme zamanıdır,bencede

Peki nasil bi soru sormaliyiz yani eski sevgilim hakkinda bilgi almak istiyorum gibi mi mesela? bu soru ciddi anlamda yetersiz degil mi.
Ben falcıların %98'ine bilgi vermeden yuvarlak soruyorum. ve doğru fal geliyor önüme. bana pembe tablocu ya da burada da uçmuş diyeceğim bi fal gelmedi. bu şekilde ayırt edebiliyorum iyi mi değil mi diye ya da benimle enerjisi tuttu mu tutmadı mı diye

Bizim dediğimiz aylin bir yolunvar'daki aylin. meryem de falalemde canım

nesimee'ye hiç baktırmadım, bu şüphelerle de baktırmam sanırım... aslında en doğrusu sesli fal bakanlara baktırmak artık.. saraylıyı bekliyorum, bu ay sadece ona baktırcam zaten..
Nesimeeye hiççççç baktırma zaten bacım.. Bana sallamasyondu falı.. Tutarsız, alakasız saçma sapan bir faldı

canım yanılmıyorsam sende bu sitelerde çok fal baktırıp,sonrasında yorumculuğa niyetlenen bir kşşisin,yanılmıyorsam bu şiir falına yorumculuk yapacaktın

canım yanılmıyorsam sende bu sitelerde çok fal baktırıp,sonrasında yorumculuğa niyetlenen bir kşşisin,yanılmıyorsam bu şiir falına yorumculuk yapacaktın
Arkadaşlar eski üyelerimizdendir falcı falan değiller.Espri yapmışlardı fazla ciddiye almışsın.

senin de ben de yerin ayrı minik kuşum Audrey im , valla bilmiyorun neden öyle hissettin ama , sanırım tadı tuzu kalmayan artık fallar ve biliumum aynı senaryoyu üreten çoğu da zaten fıss olmaya yüz tutmuş falcılar... yanarım yanarım yaklaşık 1.5 yıldır aylık en az 150-200 yediğime yanarım.. burda evet kısa sürede bi falcı patlıyor ama normal değil mi.. sonuçta herkes tecrübesini deneyimini paylaşıyor yenilerle de.. mesela benim karena veya code olayı.. bence kısa süreli de olsa yeni falcıların veya eskilerin burda öne çıkması veya arka plana atılması gayet normal.. inşallah en kısa sürede falcıların kendilerine oy veremeyeceği bir oy sistemi gelir buraya da.. biz de oraya buraya girmekten kurtuluruz

canim valla ben fali biraktigim icin artik rahatca bilgi veriyorum kendimle ilgili,baktirdigim donem yazmiyordum hicbirseyimi

Arkadaşlar eski üyelerimizdendir falcı falan değiller.Espri yapmışlardı fazla ciddiye almışsın.
yaa evet canım ben ciddiye aldım,nasılsa bende sık fal baktıranlardanım,bide bu şiiir falına baktırsam fena olmaz demiştim,bilgi verdiğin için tşk

Bitanem bendede senin yerin ayri tabikiii <3

anlamadım bi yanlışlık yapmak istemem ama,sendemi falcısın
Falci degilim ama fal bakiyorum ?

falı bırakman büyük bir adım olmuş bence. bende bir ara uzaklaşmıştım, ne oldu yine sardım, önceleri sigara gibi bağımlılık yapmıştı fal.. ama eskisi gibi değilim.Bu arada bu kadar fal sitesine engel olunması şart. gidişat hiç iyi değil

Hepimiz çok fazla fal baktırdık ve az çok bu baktırdıklarımızın içerisinde bize en iyi kimin gedldiğini ya da kimlerin geldiğini anlayabiliyoruz. Her birini deneyerek elimizde bir kaç seçeneğe indirgeyebiliyoruz. o şekilde devam etsek ne site türeyebilir ne de yeni falcılar. Dayanamayıp yenileri de deniyoruz ama asıl bizlere kim iyi geliyo onları tespit ettikten sonra bir şey takıldığında kafamıza onlara atmak daha mantıklı bence, böylece bu yeni türeyen sitelerin de yeni falcıların da önüne geçilmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…