audreyim kesinlikle haklısın, burada aslaaa asla detay vermemek gerek.. bazen çok doluyoruz anında dökülüyoruz burada ama falcılar takip ediyorlar buraları.Sonunaaa kadar katılıyorumm bıtanemmm dedıklerıneeee .. @cognitive :)
ayrıcaa kızlarrr burda yazmayın bence yok benım eskısı sunu yaptı bunu yaptı dıyee ozelden dertlesmek ıstıyorsanız yakın oldugunuz ınsanlarla dertlesın ama buraya dırek yazmak pek dogru bısey degıl..ve soru sormaktan bahsetmıs arkadaşım gayette guzel konusmuss thalixim gercektende hayat hıkayenızı yazmayın falcıyabende zamanında yapmısımdır ozellıkle bınnaz abladakılere ztn hepsı pembecıı sevgi pitirciği fallar dolmustu nyse kısa ve oz sorun sorunuzu o bılsın sonra sorunuzda acıklarsnız yada sormak ıstedıgınızı net bır sekılde sorarsınız ..cunku emın olun bazen nıckınızden bıle anlıyorlar gecmıste benım basımaa boyle bırsey gelmıstır bırde utanmaz falcı ustune kendısı demıstır aa ben senın nıckını bılıyorum dıye ıstısnasızz hepsıı burayı takıpp edıyorrrr ..
ve bılmıyorum ama kimsee yanlıss anlamasınsercenin_gozyasi Angel of Love Grey_ Urminaa Atart @gishem @basakbasak21 bacılarımm buranın eskıı sıcaklıgı kalmadı bılmem ama ıcımden oylee hıssedıyorumm sızınn yerınızz ayrıı bendee
anlamadım bi yanlışlık yapmak istemem ama,sendemi falcısınFal bakan bir arkadasiniz olarak fallarla alakali bilgi vereyim biraz
Kahve falinda sekillere bagli yorumlar yapilir klasiktir.Sadece tek bir konu cikmaz gerek haneyi ilgilendiren gerek sizi iceren gerek cevrenizi veya hane cevresindeki insanlari iceren hersey cikabilir bu noktada dikkat etmek gerekir
Cünkü fal attiginizda sizin sorulariniz harici bir konudan bahsetmiyorsa bir falci o fal salamasyon olma olasiligi cok yüksektir
Kahve fali en az 1 ila 1,5 aylik sürecleri icerir gelecek anlaminda daha uzun süre verenlere itibar etmeyin
Kart fallarinda cesitli iskambil,tarot,katina bu tarz fallarin her bir acilimin ömrü max 6 ay
Cünkü sorunuza yanit aliyorsunuz falda ve her seferindede ayni soruyla falcilara giderseniz kartlar sapitir ayni cevabi vermez
Su fali; Anne ismi olmadan bakilmayan bir fal türü hatta fal bile dememiz cok yanlis bakim türüdür. Suda cesitli sorulara cevap aranir.Anliktir yine kahve fali gibi az bir zaman dilimini kapsar
Aslinda cikan fallarinizi akliniza getirdiginizde yakin zamanlilarin ciktigini uzak zamanlilarinda sallamasyon oldugunu anlarsiniz zaten uzun vade neden verilir falci fala bakilan kisiye dair birsey görmemistir sorulan her konuya olacak denir ve uzak vadeler verilir , uzak vadeler o kisi icin yaklastigi/geldigi zaman zaten olaylarin gerceklesmedigini anlar böylelikle o falin tutarsizligini görür aslinda sadece laf olsun diye uzun zamandan bahsedilmistir
artık fal baktırmayı bırakıp beklemeye geçme zamanıdır,bencedeaudreyim kesinlikle haklısın, burada aslaaa asla detay vermemek gerek.. bazen çok doluyoruz anında dökülüyoruz burada ama falcılar takip ediyorlar buraları.
burada sürekli huzurumuzu kaçırmaya başladılar da ondan öyle hissediyorsun bitanem, bir de tabii artık eskisi kadar fallara düşmüyoruz. akıllandık nihayet
Ben falcıların %98'ine bilgi vermeden yuvarlak soruyorum. ve doğru fal geliyor önüme. bana pembe tablocu ya da burada da uçmuş diyeceğim bi fal gelmedi. bu şekilde ayırt edebiliyorum iyi mi değil mi diye ya da benimle enerjisi tuttu mu tutmadı mı diyePeki nasil bi soru sormaliyiz yani eski sevgilim hakkinda bilgi almak istiyorum gibi mi mesela? bu soru ciddi anlamda yetersiz degil mi.
Bizim dediğimiz aylin bir yolunvar'daki aylin. meryem de falalemde canımKizlar bu arada bana bu meryemin ayni zamanda aylin olma meselesinde bana tek sacma gelen sey, iki hesabin da ayni sitede olmasi. Sonucta musteri potansiyeli belli yani niye 2 farkli hezap acarsin ki ac tek bi tane ya da illa ikinci bi hesap acacaksan baska bir sitede ac
Nesimeeye hiççççç baktırma zaten bacım.. Bana sallamasyondu falı.. Tutarsız, alakasız saçma sapan bir faldınesimee'ye hiç baktırmadım, bu şüphelerle de baktırmam sanırım... aslında en doğrusu sesli fal bakanlara baktırmak artık.. saraylıyı bekliyorum, bu ay sadece ona baktırcam zaten..
canım yanılmıyorsam sende bu sitelerde çok fal baktırıp,sonrasında yorumculuğa niyetlenen bir kşşisin,yanılmıyorsam bu şiir falına yorumculuk yapacaktınHoşbuuuldum. Elimi eteğimi çektim fallardan thalix, yine de eski bir alışkanlık olarak konuyu takip edip yorumlarınıza bakıyorum. Arada geyikli birkaç mesaj atıyorum. ^_^
Yalnız fal site sayısı sürekli artıyor, ben açıkçası yakında bununla ilgili yasal bir işlem başlayacağını düşünüyorum. Çok feci paralar dönüyor çünkü.
Arkadaşlar eski üyelerimizdendir falcı falan değiller.Espri yapmışlardı fazla ciddiye almışsın.canım yanılmıyorsam sende bu sitelerde çok fal baktırıp,sonrasında yorumculuğa niyetlenen bir kşşisin,yanılmıyorsam bu şiir falına yorumculuk yapacaktın
senin de ben de yerin ayrı minik kuşum Audrey imSonunaaa kadar katılıyorumm bıtanemmm dedıklerıneeee .. @cognitive :)
ayrıcaa kızlarrr burda yazmayın bence yok benım eskısı sunu yaptı bunu yaptı dıyee ozelden dertlesmek ıstıyorsanız yakın oldugunuz ınsanlarla dertlesın ama buraya dırek yazmak pek dogru bısey degıl..ve soru sormaktan bahsetmıs arkadaşım gayette guzel konusmuss thalixim gercektende hayat hıkayenızı yazmayın falcıyabende zamanında yapmısımdır ozellıkle bınnaz abladakılere ztn hepsı pembecıı sevgi pitirciği fallar dolmustu nyse kısa ve oz sorun sorunuzu o bılsın sonra sorunuzda acıklarsnız yada sormak ıstedıgınızı net bır sekılde sorarsınız ..cunku emın olun bazen nıckınızden bıle anlıyorlar gecmıste benım basımaa boyle bırsey gelmıstır bırde utanmaz falcı ustune kendısı demıstır aa ben senın nıckını bılıyorum dıye ıstısnasızz hepsıı burayı takıpp edıyorrrr ..
ve bılmıyorum ama kimsee yanlıss anlamasınsercenin_gozyasi Angel of Love Grey_ Urminaa Atart @gishem @basakbasak21 bacılarımm buranın eskıı sıcaklıgı kalmadı bılmem ama ıcımden oylee hıssedıyorumm sızınn yerınızz ayrıı bendee
onları anlarız yavrum sen merak etme:)Bu sefer falcılar fake hesap alıp kendine ankette oy kasar bence
canim valla ben fali biraktigim icin artik rahatca bilgi veriyorum kendimle ilgili,baktirdigim donem yazmiyordum hicbirseyimiSonunaaa kadar katılıyorumm bıtanemmm dedıklerıneeee .. @cognitive :)
yaa evet canım ben ciddiye aldım,nasılsa bende sık fal baktıranlardanım,bide bu şiiir falına baktırsam fena olmaz demiştim,bilgi verdiğin için tşkArkadaşlar eski üyelerimizdendir falcı falan değiller.Espri yapmışlardı fazla ciddiye almışsın.
Sonunaaa kadar katılıyorumm bıtanemmm dedıklerıneeee .. @cognitive :)
Falci degilim ama fal bakiyorum ?anlamadım bi yanlışlık yapmak istemem ama,sendemi falcısın
Hoşbuuuldum. Elimi eteğimi çektim fallardan thalix, yine de eski bir alışkanlık olarak konuyu takip edip yorumlarınıza bakıyorum. Arada geyikli birkaç mesaj atıyorum. ^_^
Yalnız fal site sayısı sürekli artıyor, ben açıkçası yakında bununla ilgili yasal bir işlem başlayacağını düşünüyorum. Çok feci paralar dönüyor çünkü.
Ip ye gore yapilsa keskeBu sefer falcılar fake hesap alıp kendine ankette oy kasar bence
Hepimiz çok fazla fal baktırdık ve az çok bu baktırdıklarımızın içerisinde bize en iyi kimin gedldiğini ya da kimlerin geldiğini anlayabiliyoruz. Her birini deneyerek elimizde bir kaç seçeneğe indirgeyebiliyoruz. o şekilde devam etsek ne site türeyebilir ne de yeni falcılar. Dayanamayıp yenileri de deniyoruz ama asıl bizlere kim iyi geliyo onları tespit ettikten sonra bir şey takıldığında kafamıza onlara atmak daha mantıklı bence, böylece bu yeni türeyen sitelerin de yeni falcıların da önüne geçilmiş olurfalı bırakman büyük bir adım olmuş bence. bende bir ara uzaklaşmıştım, ne oldu yine sardım, önceleri sigara gibi bağımlılık yapmıştı fal.. ama eskisi gibi değilim.Bu arada bu kadar fal sitesine engel olunması şart. gidişat hiç iyi değil
4.haftaya giriyorum fal atmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?