- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
benim daha 3 gün falan oldu ve kesinlikle beklemedeyim. kaç defa bozdum fal orucumu artık yok bozmicam gelişme olana kadar
İnşallah bitanem ama 4 hafta bile çok iyi bi başarı benceDarısı başına deep im
Canım istiyor elbette benimde ama kendimi tuttum umarım tatil sonrası donuş yapmam
8 kişiye yakın fal attım bitanesi tutmadı orda..Kizlar binnaz abla da puanim var kime atayim sizce?
Bende attim coguna haklisin canim sadece puani kullanmak istiyorum da karasuz kaldim8 kişiye yakın fal attım bitanesi tutmadı orda..
Kizlar binnaz abla da puanim var kime atayim sizce?
Bende attim coguna haklisin canim sadece puani kullanmak istiyorum da karasuz kaldim
Bilgeye baktirdim rania canli aliyor telden giriyorum ben lalegule bakayim teşekkür ederim canimherseye ragmen rania ya da lale gül yada bilge derim ben...
Atmadim bilge,selin,sema falan attiklarimdeniz devrime atmışmıydın hiç?
Bilgeye baktirdim rania canli aliyor telden giriyorum ben lalegule bakayim teşekkür ederim canim
katına da zeynep sabah begenmistimKizlar binnaz abla da puanim var kime atayim sizce?
Hayırdır lalem noldu?arkadaşlar son zamanda baktırdığım tüm fallar patladı ve bugün çok entrsesan bir durum yaşandı ölsem aklıma gelmeyecek bir durum hayat fallara göre ilerlemiyor maalesef
arkadaşlar son zamanda baktırdığım tüm fallar patladı ve bugün çok entrsesan bir durum yaşandı ölsem aklıma gelmeyecek bir durum hayat fallara göre ilerlemiyor maalesef
arkadaşlar son zamanda baktırdığım tüm fallar patladı ve bugün çok entrsesan bir durum yaşandı ölsem aklıma gelmeyecek bir durum hayat fallara göre ilerlemiyor maalesef
kesinlıkle çok kötü bir durum ama neyseki ben eskiye bişey hissetmiyorum yoksa çok dağılırdımhayırdır, inşallah güzel bir durum yaşanmıştır senin için.
kesinlıkle çok kötü bir durum ama neyseki ben eskiye bişey hissetmiyorum yoksa çok dağılırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?