benim zaten bir beklentim yoktu fallardan olumlular tabikiş ama bir davranışına denk geldim pes dedimhayırdır lalecim inşallah güzeldir, yani olumsuzlar patlamıştır ?
fallar fallandı o zaman hepimiz içinde geçerli :)benim zaten bir beklentim yoktu fallardan olumlular tabikiş ama bir davranışına denk geldim pes dedim
yok bebem belki çok önce olsa üzülürdüm ama bende bitmişti zaten inşallah sizdekiler patlamazoh çok şükür sen üzülmediysen sorun yok aman iyi ol :)
Kendimi on gündür çok kötü hissediyordum.Karttan sürekli çektirip fal attım ve on günde 150 liram gitmiş..Baktırdığım falların hepsi aynı şeyi söylüyor.Sabret düzelecek olacak vs vs..Ama bugün karta ve giden paraya baktığımda resmen içim gitti.Ya doyumsuzuz yetinmiyoruz.Ya da sabırsızız..
aynen canım bildiğin bi soguk suyla dus almıs gıbı oldum..Canim fallari bosver simdiye kdr fal ile düzelen bisi yasiyan görmedik aramizda örnek bile yok
Dua et sana ne iyi hissettiriyorsa onu yap ama fal atma
Canım kim ne demiştiji ne çıktı yüzeysel olarak söyleyebilirmisin ?yok bebem belki çok önce olsa üzülürdüm ama bende bitmişti zaten inşallah sizdekiler patlamaz
Kızlar Derin2013 beni Şok etti .
Acayip detaylar bildi..hiçbir bilgide vermedim. Şaşırdım
25 tl canım çokda pahalı değil yani diğer falcılarla paralel fiyatıçok pahalı o da ya bilsin bi zahmet
a-aaaaaa?? neden banlandı acabaa ?Cherry banlanmış. Fazla özletmeden dön
Tesadüf farkettim sayfaya girince hani geçmiş sayfalaran başlıyoruz ya okumaya okumadıklarımızdan. öyle fark ettim :) bekliyoruz dört gözlea-aaaaaa?? neden banlandı acabaa ?
Cheryyyyyyyy dön fazla bekletme panpaa
yok bebem belki çok önce olsa üzülürdüm ama bende bitmişti zaten inşallah sizdekiler patlamaz
Bizim dediğimiz aylin bir yolunvar'daki aylin. meryem de falalemde canım
kızlar yaaaa iyi ki varsınız!!! aşk acısını resmen sizlerin sayesinde, burada içimi dökerek atlattım
uzun zaman sonra ilk defa bu sabah uyandığımda net olarak kalbimin acımadığını hissettimAllah buradaki herkes için ne hayırlısı ise onu versin
iyiyimmm bebem alıştık patlamasına ,patlamazsa şaşarım zatenfallar patlasın sen iyi ol laleee
Kızlar Derin2013 beni Şok etti .
Acayip detaylar bildi..hiçbir bilgide vermedim. Şaşırdım
iyiyimmm bebem alıştık patlamasına ,patlamazsa şaşarım zaten
kızlar yaaaa iyi ki varsınız!!! aşk acısını resmen sizlerin sayesinde, burada içimi dökerek atlattım
uzun zaman sonra ilk defa bu sabah uyandığımda net olarak kalbimin acımadığını hissettimAllah buradaki herkes için ne hayırlısı ise onu versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?