Binnaz Abla

Sen de iyi ki varsın kuzum burada sadece fal tecrübelerimizi değil dertlerimizi de paylaşıyoruz. dışarıdanbakanların anlayamayacağı bir bağ var burada

binnaz abla da en son kerem avşar a tarot baktırdım... bana mart ayı sonuna kadar biriyle tanışacağımı söyledi hatta yaş ve boyu hakkında bile tahminlerde bulundu bir de isminde bulunan harfle ilgili.. fal sonuçta inanmamak lazım yani ne iş yaptığını sorunca da geçiştirdi standartların üzerinde bir geliri var dedi çok yüzeyseldi.. sen boyunu posunu rakamlarla veriyosun mesleği söylemiyosun garipti yani

Kizzz ne guzel zamanda atmisim sana mail ))

O kereme inanma sacmalik her kelimesi

Hayatimla ilgili degol de bu kisiyle ilgili cok olumsuzdu. Bide beni cok etkiledi ya gece gece sesi soyledikleri baya bi fena oldun
ben de hala çok aşık olduğum zamanlarda falcıların sevdiğimin kişiliğine dair en ufak negatif yorumlarına sinirlenirdim .. hatta geçen yaz, yüz yüze baktırdığım bir falcı (kim olduğunu bile hatırlamıyorum) "gün gelecek, sen kendin, ne kadar güçsüz ve dengesiz bir herifmiş, nesini sevmişim" diyeceksin dediğinde çok kızmıştım. bugünler de aynen öyle diyorum. bakarsın zamanla, benim gibi aşkın soğuyunca, objektif bakarsın, hatta o sana dönse de birlikte olsanız da zamanla daha sakin analiz edebilirsin sevdiğin adamı.

aşk gerçekten çok kuvvetli bir his.. insanın gözleri kör oluyor.

Aynen oyle canim insan kör oluyor gercekten degil falci, en yakinlarimizi bile ne kdr kiriyoruz sinir ediyoruz en ufak bi olumsuz yorumda. Ask iste. Allah kimsryi asik etmesin diycem sacma olacak, allah herkesin gonlune gore versin

Canım kim ne demiştiji ne çıktı yüzeysel olarak söyleyebilirmisin ?
valla emine ,rania,aylin,bilgehatun,ester,medyumdeniz, rezzan abla gonca polat bunlar yeni baktırdıklarım ocak sonuna kadar tekrar adım atıyordu.bugün yaşadığım olaydan sonra dünyada tek o tek ben kalsam artık olmaz

Canim, bugn ne yasadin bilmiyorum eski mesajlari da okudum aslinda ama gozumden kacmis. Bugunde ne var boyle ya, hepimiz kotu bi olay yasamisiz. Allah hayira cikarsin bilenler oldu mu peki bu olayi canim. Benim olayimi tek bi kisi bile soyleyemedi ya

büyük konuşma bebeğim... belki görünen ile gerçekler çok farklıdır

hanımlar yarın bende binnaz ablada fal baktırcam uzun bakan ve şuandan çok gelecekle ilgili konuşan memnun olduğunuz kimler var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…