- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Sen de iyi ki varsın kuzumkızlar yaaaa iyi ki varsınız!!! aşk acısını resmen sizlerin sayesinde, burada içimi dökerek atlattım
uzun zaman sonra ilk defa bu sabah uyandığımda net olarak kalbimin acımadığını hissettimAllah buradaki herkes için ne hayırlısı ise onu versin
iyiyimmm bebem alıştık patlamasına ,patlamazsa şaşarım zaten
çok mu olumsuzdu kiCanim venus ne durimda sende beni dun mahbetti ustelik eski bi fali yeniden dinledigim halde bu kdr etkilendim ya
çok mu olumsuzdu kitakma yaaa hangimizin falı çıktı ki ??
bu venus hangı sıtede?
Evet canım tarot attım.tarot mu atmıştın canım
Kizzz ne guzel zamanda atmisim sana mailkızlar yaaaa iyi ki varsınız!!! aşk acısını resmen sizlerin sayesinde, burada içimi dökerek atlattım
uzun zaman sonra ilk defa bu sabah uyandığımda net olarak kalbimin acımadığını hissettimAllah buradaki herkes için ne hayırlısı ise onu versin
Hayatimla ilgili degol de bu kisiyle ilgili cok olumsuzdu. Bide beni cok etkiledi ya gece gece sesi soyledikleri baya bi fena oldun
O kereme inanma sacmalik her kelimesibinnaz abla da en son kerem avşar a tarot baktırdım... bana mart ayı sonuna kadar biriyle tanışacağımı söyledi hatta yaş ve boyu hakkında bile tahminlerde bulundu bir de isminde bulunan harfle ilgili.. fal sonuçta inanmamak lazım yani ne iş yaptığını sorunca da geçiştirdi standartların üzerinde bir geliri var dedi çok yüzeyseldi.. sen boyunu posunu rakamlarla veriyosun mesleği söylemiyosungaripti yani
ben de hala çok aşık olduğum zamanlarda falcıların sevdiğimin kişiliğine dair en ufak negatif yorumlarına sinirlenirdim .. hatta geçen yaz, yüz yüze baktırdığım bir falcı (kim olduğunu bile hatırlamıyorum) "gün gelecek, sen kendin, ne kadar güçsüz ve dengesiz bir herifmiş, nesini sevmişim" diyeceksin dediğinde çok kızmıştım. bugünler de aynen öyle diyorum. bakarsın zamanla, benim gibi aşkın soğuyunca, objektif bakarsın, hatta o sana dönse de birlikte olsanız da zamanla daha sakin analiz edebilirsin sevdiğin adamı.Hayatimla ilgili degol de bu kisiyle ilgili cok olumsuzdu. Bide beni cok etkiledi ya gece gece sesi soyledikleri baya bi fena oldun
Venüsamber'in bana taa tellwedeyken attığı falı atmıştım sana. Gelecekle ilgili söylediği şeyler çıkmadı
ben de hala çok aşık olduğum zamanlarda falcıların sevdiğimin kişiliğine dair en ufak negatif yorumlarına sinirlenirdim .. hatta geçen yaz, yüz yüze baktırdığım bir falcı (kim olduğunu bile hatırlamıyorum) "gün gelecek, sen kendin, ne kadar güçsüz ve dengesiz bir herifmiş, nesini sevmişim" diyeceksin dediğinde çok kızmıştım. bugünler de aynen öyle diyorum. bakarsın zamanla, benim gibi aşkın soğuyunca, objektif bakarsın, hatta o sana dönse de birlikte olsanız da zamanla daha sakin analiz edebilirsin sevdiğin adamı.
aşk gerçekten çok kuvvetli bir his.. insanın gözleri kör oluyor.
valla emine ,rania,aylin,bilgehatun,ester,medyumdeniz, rezzan abla gonca polat bunlar yeni baktırdıklarım ocak sonuna kadar tekrar adım atıyordu.bugün yaşadığım olaydan sonra dünyada tek o tek ben kalsam artık olmazCanım kim ne demiştiji ne çıktı yüzeysel olarak söyleyebilirmisin ?
valla emine ,rania,aylin,bilgehatun,ester,medyumdeniz, rezzan abla gonca polat bunlar yeni baktırdıklarım ocak sonuna kadar tekrar adım atıyordu.bugün yaşadığım olaydan sonra dünyada tek o tek ben kalsam artık olmaz
büyük konuşma bebeğim... belki görünen ile gerçekler çok farklıdırvalla emine ,rania,aylin,bilgehatun,ester,medyumdeniz, rezzan abla gonca polat bunlar yeni baktırdıklarım ocak sonuna kadar tekrar adım atıyordu.bugün yaşadığım olaydan sonra dünyada tek o tek ben kalsam artık olmaz
hanımlar yarın bende binnaz ablada fal baktırcam uzun bakan ve şuandan çok gelecekle ilgili konuşan memnun olduğunuz kimler var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?