Binnaz Abla

yok bebeğim pek falda gözükecek bişey değil zaten

yok yani çok eskiden baktırmışsınızdır az çok tutmuştur filan yoksa Allah dan başkası zaten bilemez ama insan bazen fallardan medet umacak duruma düşüyo

Kızlarrrrr kadıkoy aslı için bi yorum alıyım lutfenn suan son falım o ve guzel seyler dedı olumlu,soyledıklerını yasıyan yada yasandıgını bıldıgınız bırısı varmı? İşle ılgılı bı arkadas paylaşmıştı goruşme yerlerını tam bılmış dıye.aşla ılgılı varmıı

aşkla ilgili bakanlar vardı ama sanırım söylediği zamanlar için daha vardı. Aslı nasıl herşeyi biliyor mu? kahve tarot mu bakıyordu?

Ben askla ilgili baktırdım anda süperdi subat ilk hafta yada son hafta kesin subatta arıcak dedi mümkünü olmayan bi durumdayız cok kötü aram olursa yazıcam.. Bende herkese onla ilgili sordum beklemedeyiz yani:/

aşkla ilgili bakanlar vardı ama sanırım söylediği zamanlar için daha vardı. Aslı nasıl herşeyi biliyor mu? kahve tarot mu bakıyordu?
Ben cokk begendım acıkcası, şuanki durumu ve geçmişi tek bi soru sormadan bildi.hatta işle ılgılı okudu resmen.tarıhıde yakın verdı.aşkla ılgılı de guzel baktı ismi bıldı fılan onun hayatındakı kızı bıldı işlerını bıldı hatta ben tek kelıme etmedım agzım acık kaldı amaaaaaa hanı soyle su gun arad su soyle olur fılan gıbı bakmıyo.arkadaşlarımdan bırı begenmedı oburu bayıldı.once kahve bakıyo sonra tarot 20 tl guzel

Ben askla ilgili baktırdım anda süperdi subat ilk hafta yada son hafta kesin subatta arıcak dedi mümkünü olmayan bi durumdayız cok kötü aram olursa yazıcam.. Bende herkese onla ilgili sordum beklemedeyiz yani:/
Hadı arar inşallah.hbr verelım aynen bende işle ılgılı subat sonu bakalım

İnşallah her şey istediğin gibi olur canım

ahh ne güzel canım sevindim senin adına,evet zaman en güzel ilaç

kızlarrr sizi seviyomm yazamadım yaaa bi sre daha yazamıcamm ablamıı everiyozzz nişan hazırlığımızz varr eteklerimizz uçuşuooo bunu bilenlerr falsepetindeki pahalı hüseyin nesibee barışcann bide yiğitt dördüdeebilmişş ablamm eskii fallarına bakmadığındann baktıkk gördükk size yazimm dedimm bilemeyenler eski şeroylaa barıştıranlarr rezzan en babası daha diğr hepsiii cok varr da üşendimm okuyorumm hepp yazamıyorummm ama gelcemm bacılarr az kaldıı

Hayırlı olsun canım. Hani şu en son komşunun kardeşi mi neydi onunla mı? ayy biz de resmen sizin evde misafiriz buradan doğru Allah tamamına erdirsin inşallah

kızlarrr unutmadannn ablam anam ben olaraktann meryemm famaa aylinn üçü aynıı kişii su fal niyetlerinizdee başkaa isimlee girin tanımadıklarınızaa yaaa düzenbazlarrr biz yılardırrr fall baktırıyorzz güvenmiyorumm artıkk inanınn kii kimseyee burdaa gazaa gelipp attıklarım cokk olduu kimseninn günahı yokk ama gerek yokk atıyosanızz da isminizlee atmayınn niyet soruu filan kısa tutunn uyuzz oldumm okudukcaaa

Hayırlı olsun canım. Hani şu en son komşunun kardeşi mi neydi onunla mı? ayy biz de resmen sizin evde misafiriz buradan doğru Allah tamamına erdirsin inşallah
saoll bacımmm bacımmm ne kafa var sendee yaaa helallll evettt iyi şimdilik ablamm bana bile örnekk olduu valla aşkk yine oluoo yaaa zıbarmaya gerekk yokk ablamm tedavilerr gördüüü ama nolduu şimdii aşk böceğii

Biraz manda hafızası vardır bende Ayyy çok sevindim valla dilerim çok ama çok mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…