Binnaz Abla

Biraz manda hafızası vardır bende Ayyy çok sevindim valla dilerim çok ama çok mutlu olur
depp bacımmm inşallahhh çok çektii ablamm ama şimdii iyi vallaa pekk telaşlıyızzz darısı sizeee banaa hepimizee olsunn damatt pekk iyii ablamınn bile aklınıı çeldii

depp bacımmm inşallahhh çok çektii ablamm ama şimdii iyi vallaa pekk telaşlıyızzz darısı sizeee banaa hepimizee olsunn damatt pekk iyii ablamınn bile aklınıı çeldii
Tatlı telaşeler bunlar. Amiiiiinnnn hepimiz inşallah birer birer mutlu olur sırf kıllığına arada fal atar güleriz burada Aman maşallah de nazara gelmesin kuzum

ne ablam ben anam olaraktan,meryem fama aylin üçü aynı kişi olaraktan siz üçünüzmü oşuyosunuz onu anlamadım,

Tatlı telaşeler bunlar. Amiiiiinnnn hepimiz inşallah birer birer mutlu olur sırf kıllığına arada fal atar güleriz burada Aman maşallah de nazara gelmesin kuzum
ayyy amann maşallahhhh depp bacıımmm ablamııı bilee böylee gördümm daha zoraa gelmemm benn sizedee olsunnn örnekk valla ablamıı görsenn bidee şimdikii haliniii size nişandaa cekipp atarım özeldenn videoo gözlerii gülüyoo kızz

Ne bileyim en son böyle bişey yazmıştın o kalmış aklımda
benmii yazdımm bacımm amann unutmuşummm sen zehirsinn ne mandasıı mandaa kimm bu aradaaa fama=aylin=meryem üçü aynııı yada bunlar arkadaşş birbirlerine atmışlarr falıı sorularııı ALLAH BELALARINI VERSİNN yapmışlarsa yapmadılar diyemiyommm ablamla inceledikk onlarr yaaa okuyanlarr görsünnn gerizekalılarrr bakınn salak değilizzz

x x 9 senin ablanmıydı canım ya

Gerçekten çok mutlu oldum. Allah gönlüne göre versin tamam bekliyoruz heyecanla

Venus burati okuyorsa aferin ona diyorum bugunku yasadigim olayi kismen tarif etmis bir sey gorucen ama isim koyamiyorum nefret edicen demis zaman olarak 3 ay sonra oldu
venüss bizee hiç tutturamadıı oda saraylıdaaa kadınn erkek konuşmlarııı filann helal olsunn bak enerjii diyolarr ciddennn burda inandımmm sana tutmuşşş bacımm okudummm yazdıklarınıı amannn neler gördükk geçirdikk allah hayırsızıı bizdenn uzakk etsinn

kızlar ecem23 eger burayı takıp etmyrsa helal ona.! kredim azcıktı bende bıtsın dye gıttım sanal fncan attım suyla destekleyp bkmış dobra ve guzel yprunlamıştı. gelecek ıcınde herkes bende olumsuz knuşmaya başladı artk. snkı olumlu knustularda dondumu bence bu benm enerjmle ilgli bende bişeyler bitince bende artk umıtsız atıyorum olumsuz yazıyyolar gecmısı ıyı bılmıştı ama burdada aynı lınkle yazyrum telwede de aynı nıck oyxden burda alıp gecırmısde olablr.. gunahnı almayayım ynde.

Yazdın ya senin de yazdıklarından haberin yok

Zezii ablan inşallah çok mutlu okur tebrik ederim :) Selin imer'e atmış mıydınız? Ve Lebuda'ya şimdiden teşekkürler :)

benn herkess burayıı okuyoo diyomm bacımm herkess yaaa niye okumasınlarr ben olsamm bendee okurummm günah almayaktaaa sen bilirsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…