- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Manda hafızalı ya da fil hafızalı denir ya ulenn demez olaydım manda seçeneğini kullandım derdimi anlatamadımHanımefendiye acil bir espri dedektörü verin.
lebudaa değill bacımm ama o selin dee ablama eskisii demiş tutmadıı selinii binnazda bi onu severdikk ama olmamışşş darısı sana olsun bacımmmZezii ablan inşallah çok mutlu okur tebrik ederim :) Selin imer'e atmış mıydınız? Ve Lebuda'ya şimdiden teşekkürler :)
Manda hafızalı ya da fil hafızalı denir ya ulenn demez olaydım manda seçeneğini kullandım derdimi anlatamadım
yaaaa yazmazsamm ölürümmm kızzz cogniviteee bacımmm şiir falıı yapcaktınn senn falcılarıı kötülemeeeHanımefendiye acil bir espri dedektörü verin.
ben hep söylüyorum bunlar aynı kişi değil kardeş yada aynı evdeler diye yazık valla uğraştıkları şeye bak yaabenmii yazdımm bacımmamann unutmuşummm sen zehirsinn ne mandasıı mandaa kimm bu aradaaa fama=aylin=meryem üçü aynııı yada bunlar arkadaşş birbirlerine atmışlarr falıı sorularııı ALLAH BELALARINI VERSİNN yapmışlarsa yapmadılar diyemiyommm ablamla inceledikk onlarr yaaa okuyanlarr görsünnn gerizekalılarrr bakınn salak değilizzz
bn atmıştım cıkmadıZezii ablan inşallah çok mutlu okur tebrik ederim :) Selin imer'e atmış mıydınız? Ve Lebuda'ya şimdiden teşekkürler :)
bencede ya ztn dertleşmek ıcın kaç gun once ben yazmıştım durumumu lınkde aynı yanı okumuştur ole de yazmıştır ınanmıyorum ben artkbenn herkess burayıı okuyoo diyomm bacımm herkess yaaa niye okumasınlarr ben olsamm bendee okurummm günah almayaktaaa sen bilirsinnn
okuyolarrr yaaa aniston bacımmm bendee okurdummm herkess okurr okuyolarrrbn atmıştım cıkmadı
bencede ya ztn dertleşmek ıcın kaç gun once ben yazmıştım durumumu lınkde aynı yanı okumuştur ole de yazmıştır ınanmıyorum ben artk
lebudaa değill bacımm ama o selin dee ablama eskisii demiş tutmadıı selinii binnazda bi onu severdikk ama olmamışşş darısı sana olsun bacımmm
AmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnBenim "şiir falı" mı da ciddiye almıştı. Allah kimseyi şakasını açıklamakla imtihan etmesin.asdfgh.
inşallahhh bacımmm selin bizdee patladıı ama fal bu yaa kötü değildirrr binnaz harikalar diyarındaa selin tekdirrrSağol canım lebudayla bi konuda paralel soylemisler. Ama lebuda o konuda net tarih vermemiş. Selin vermiş bakalım herşeyin hayırlısı olsun.
Saol canım hayırlısı olsun herkes için :)
yaaaa yazmazsamm ölürümmm kızzz cogniviteee bacımmm şiir falıı yapcaktınn senn falcılarıı kötülemeeesende falcısınnn
bn atmıştım cıkmadı
Saol canım bakalım çıkabilir de çıkmayabilirde ama herseyin hayırlısı olsun.
ne bilim canım kalbimde bişi yokki ciddi anlamışım,ateş falı kitap falı yok daha neler kelebek falı bunlar olunca bide şiir falı olsa vardır dedim herhalde,kusura bakmayın çabuk alınıyorsunuz galibaBenim "şiir falı" mı da ciddiye almıştı. Allah kimseyi şakasını açıklamakla imtihan etmesin.asdfgh.
kızzz sen başlaaa ilk müşterinnn bizim even üç kişiiAhaha, kötülemeliyim ki müşteriler bana gelsin zezii. Böyle daha güven verici oluyor.
Amin bitanem hepimiz icin insallahvenüss bizee hiç tutturamadıı oda saraylıdaaa kadınn erkek konuşmlarııı filann helal olsunn bak enerjii diyolarr ciddennn burda inandımmm sana tutmuşşş bacımmokudummm yazdıklarınıı amannn neler gördükk geçirdikk allah hayırsızıı bizdenn uzakk etsinn
zaman tutmuşmu pekı lale?Venus burati okuyorsa aferin ona diyorum bugunku yasadigim olayi kismen tarif etmis bir sey gorucen ama isim koyamiyorum nefret edicen demis zaman olarak 3 ay sonra oldu
falcılar kötülenirkennn yazıncaaa tuhafff ben okuyodummm önce bişi yazmadınn senn sonraa falcılarıı kötüleyincee yazdınn amaane bilim canım kalbimde bişi yokki ciddi anlamışım,ateş falı kitap falı yok daha neler kelebek falı bunlar olunca bide şiir falı olsa vardır dedim herhalde,kusura bakmayın çabuk alınıyorsunuz galiba
inşallahhh bacımmm selin bizdee patladıı ama fal bu yaa kötü değildirrr binnaz harikalar diyarındaa selin tekdirrr
kiminee cıkann uyann kimineee foss bacımm sana uyar inşallaaahhhBilmiyorum ki Selin'e attım enerji meselesi galiba uydu gibi. Benim hakkımda birşey doğru söylemiş ama dedikleri çıkacak mı?beklemekdeyiz. :)
aslında espirinin dibine vururumda sağdan soldan siz gibi top atamıyorum belkşi ondandıryaaaa yazmazsamm ölürümmm kızzz cogniviteee bacımmm şiir falıı yapcaktınn senn falcılarıı kötülemeeesende falcısınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?