Binnaz Abla

Zezii ablan inşallah çok mutlu okur tebrik ederim :) Selin imer'e atmış mıydınız? Ve Lebuda'ya şimdiden teşekkürler :)
lebudaa değill bacımm ama o selin dee ablama eskisii demiş tutmadıı selinii binnazda bi onu severdikk ama olmamışşş darısı sana olsun bacımmm

ben hep söylüyorum bunlar aynı kişi değil kardeş yada aynı evdeler diye yazık valla uğraştıkları şeye bak yaa

Zezii ablan inşallah çok mutlu okur tebrik ederim :) Selin imer'e atmış mıydınız? Ve Lebuda'ya şimdiden teşekkürler :)
bn atmıştım cıkmadı
benn herkess burayıı okuyoo diyomm bacımm herkess yaaa niye okumasınlarr ben olsamm bendee okurummm günah almayaktaaa sen bilirsinnn
bencede ya ztn dertleşmek ıcın kaç gun once ben yazmıştım durumumu lınkde aynı yanı okumuştur ole de yazmıştır ınanmıyorum ben artk

lebudaa değill bacımm ama o selin dee ablama eskisii demiş tutmadıı selinii binnazda bi onu severdikk ama olmamışşş darısı sana olsun bacımmm

Sağol canım lebudayla bi konuda paralel soylemisler. Ama lebuda o konuda net tarih vermemiş. Selin vermiş bakalım herşeyin hayırlısı olsun.

Saol canım hayırlısı olsun herkes için :)

Sağol canım lebudayla bi konuda paralel soylemisler. Ama lebuda o konuda net tarih vermemiş. Selin vermiş bakalım herşeyin hayırlısı olsun.

Saol canım hayırlısı olsun herkes için :)
inşallahhh bacımmm selin bizdee patladıı ama fal bu yaa kötü değildirrr binnaz harikalar diyarındaa selin tekdirrr

Benim "şiir falı" mı da ciddiye almıştı. Allah kimseyi şakasını açıklamakla imtihan etmesin.asdfgh.
ne bilim canım kalbimde bişi yokki ciddi anlamışım,ateş falı kitap falı yok daha neler kelebek falı bunlar olunca bide şiir falı olsa vardır dedim herhalde,kusura bakmayın çabuk alınıyorsunuz galiba

Ahaha, kötülemeliyim ki müşteriler bana gelsin zezii. Böyle daha güven verici oluyor.
kızzz sen başlaaa ilk müşterinnn bizim even üç kişii seniii korucazzz falcısınn ama falcılarıı kötülemee şiirrr falınaa başlaaa tez zamandaaa ŞAKA GİBİ YAAA

Amin bitanem hepimiz icin insallah

ne bilim canım kalbimde bişi yokki ciddi anlamışım,ateş falı kitap falı yok daha neler kelebek falı bunlar olunca bide şiir falı olsa vardır dedim herhalde,kusura bakmayın çabuk alınıyorsunuz galiba
falcılar kötülenirkennn yazıncaaa tuhafff ben okuyodummm önce bişi yazmadınn senn sonraa falcılarıı kötüleyincee yazdınn amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…