Binnaz Abla

çabuk alınıyorsunuz galiba

Kişiliğimle alakalı problemlerim var, sorunlu, mutsuz bir çocukluk geçirdim. Hayat beni sevmedi, narsist bir kişilik bozukluğum oluştu ve alınganlığım arttı. İntihara meyilli bir yapım var ve insanların sözlerinden hemen alınıp etkileniyorum. Çubuk krakerle bileğimi kestiğim olmuştur, sırf birinin sözünden alındım diye. Beni alındırtmayın lütfen.

yaaaaaaaaaaaa allahtaa senii güldürsünnn

okuyolarrr yaaa aniston bacımmm bendee okurdummm herkess okurr okuyolarrr
haklısın canım ya.. ya fal baktırmak şirke giriyomuş sanırım ılk baş ben ınanöazdım şirk olduguna hanı ben allaha ortak koşmuyrm derdım ama gizli şirke giriyomuş sanırım.. ztn hiçbir işimde rast gitmiyor maddi manevi dibe vurdum.. of ya keşke 8 ay onceye donebilsem ve o ilk falı attgım gunu cope atsam(

allah allah ya selın bende 2 kişi arasında kalcan vs vs dydu hıcbrsı cıkmadı kız. s
anistonn bacımm sen bi falıı bırakk allah rızasıı içinn okuyomm bak benim evli ablamm bide bi arkdaşımm sen gibii olmuştuu bak cıkmayacakkk kızz az beklee kimsee cıkmıyooo sana okudumm bugünn ceptenn su eskii falcındann erkilendimm yeminlee hele bi git onaaa istanbulaa gelcezzz yazınn bende giderimm bide söyle yormasınn bizi nete fala geçsinn

canim hayirli olsun oncelikle ablani kutluyorum allah mutlulugunu daim etsinn
Ya bence falcilar herkese bi seyler soyluyor iste ya tutarsa. Madem venus nesibe sarayli ecem meryem hepsi bu kadar iyi, ben hepsinin adini sitede arattim tek tek. Taa yazdan beri hatta gecen seneden beri onlara fal atanlar var. Yani hic mi tarih verilmedi hic mi patlamadi da biz hala burda fal pesinde kosuyoruzzz. Amaan valla fal isi bos, ben bunu anladim. Allah hepimizin kaderini senin ablaninki gibi guzel yazsin insallah bebegim

falcılar kötülenirkennn yazıncaaa tuhafff ben okuyodummm önce bişi yazmadınn senn sonraa falcılarıı kötüleyincee yazdınn amaa
herkes yazıyoda ben yazınca niye zıplıyorsunuz anlamadım,evet falcıları kötülüyorum çünkü benim içinde kötüolanlar var,sen anlatmaya çalışıyorsun ben onu anlamadım,sen hep yaz herkes okusun ben yazınca sen başka tarafa çek sanki sağdan soldan bi saldırı anlamadım

Venus burati okuyorsa aferin ona diyorum bugunku yasadigim olayi kismen tarif etmis bir sey gorucen ama isim koyamiyorum nefret edicen demis zaman olarak 3 ay sonra oldu

Canim vallahi en kral internet falcisi da olsa, ben bu forumdan bi sey ogrendim. Cikmayan fallar zaten çöp. Çıkanlar da amaan atmis tutmus. Ben boyle dusunuyorum artik bebegim

kızz bendee öylee diomm ama gazaa gelipp fal atmıcamm artık bide seslii bizee tutturanlarr belliii hepsinee atmışızdırr kız hepsinee ama seçildilerr aradan işteee mryem fama aylinn üçü aynı kişiii ne yazılsaaa attıkk hep ablama attırdımmm annemm kahve içtiii attıı hepsinii geçç eminee ölümünee salladıı sorsann yine atarızzz keyif içinnn bana emine gibilerr gelsinn allah razıı olsunn bacımm hepimizzz ablamm gibii olalımmm resmenn evrim geçirdii maşallahhh

bacım bendeki şans bu ya bu sfr o olumlu sy der o cıkmaz.. aman gecmesın o hiçbiryere felaket tellalı o

askısı affet hepsını okuyamadım ablan nye evrıö gecırdı kız hangı alemden hangı aleme gectı

falcıları kötüleyince hem ne yazdımki,herkes yazıya bu üçlünün durumunu ben yazında yabancımı geldi yada sana dokunacak bişeymi yazdım anlamadım yaa,bana yasak getirmeye çalışıyosun durup dururken

falcılarııı kötülemiyosunnn senn yokk falcılarınn işi zorrr yokk binnaz ablanınn müşteriii işlerii cok iyii filann diyosunn bizimm evde dikkattt ettikk hep öyleee kötülediğinn yokk o şiir falıı şakasındann sonra cogniviteee falcılarıı kötüledii asıll sen ona sendee fala başlıcaktınn dedinn neyse bacımmm hadiii iyigecelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…