Binnaz Abla

Canimmmm benden de size kocaman bi masallah, bi kac tane de nazar duasi gonderiyorum allah nazarlardan saklasin

Canim vallahi en kral internet falcisi da olsa, ben bu forumdan bi sey ogrendim. Cikmayan fallar zaten çöp. Çıkanlar da amaan atmis tutmus. Ben boyle dusunuyorum artik bebegim
binde bir mılyon katılıyorum sana. cok pişmanım be verdgm paralara..

ben nesıbeye 2 yıldır atıyodum... boş..

Canimmmm benden de size kocaman bi masallah, bi kac tane de nazar duasi gonderiyorum allah nazarlardan saklasin
allah razıı olsunn bacımmm sendee ol mutlu inşallahhh bi bilsenn neler cektii ablamm onunlaa bizz benimmm kaynanaa şimdii bi ferahızz herkesinn olsunn sizinlee paylaşmadann duramadımmm vallahiii

laf söyleyip kaçmak kolay seçimdir ben her söylediğimin arkasındayım,sen falcımısında bu kadar dokundu anlamadım,ara ara girip insanlara yazıp hadi iyi geceler,ekmeğim suyum ne senden nede binnazdan gelir lafını tart konuş ağzında iftirayla gezme

binde bir mılyon katılıyorum sana. cok pişmanım be verdgm paralara..

Al benden de o kadar bebegim ya. Sana bi sey diyim mi bu arada, ben senin olayini hic bilmiyorum yazdiysan gozumden kacmis kusuruma bakma. Ama senin olayin olumsuz sonuclanmayacak ya gorursun. Benim bi kac sene onceki halimdesin cunku suan. Umutlar sifir moraller sifir en dipte gibi davraniyorsun ya ben avare gibi geceleri sokaklarda dolasiyordum allahim gordu halimi resmen mucizevi bi sekilde duzeldi olaylar. He sonra yine bozuldu bak yine buralardayim ama hayirlisi buynus demekki. Sen bi icini ferah tut canim nolur ama artik ya. Duzelicek gorursun.

ben nesıbeye 2 yıldır atıyodum... boş..
sanaaaa nesibee boşş bacımm ama o kadınınnn tutturduklarıı cok bizdeee cevremdeee tavsiye verirr işe yararr sanadaa tutann birii olsunn inşallah kuzummm fal buu sen su eski falcınıı bi bull annem bilee meraklandıı onaa o kadınıı merak ettik asıll

falcılarııı iyilemenn bana niye dokunsunn bacımmm kötülemedinn kii senn allah içinn evett falcıyımmm şiirr falıı bakıozz evde üç kişi istermisinnn dur durr ne vereyimm ablamaaa

inanmıyorum ne kadar çok sorun oluyor konuşmalar,nasıl anlıyorsunuz,hanımefendiye bi dedektör verin derken acaba bu ne demek oluyorki bu alınganlığın anlamı ne,ben alınmıyorumda,iki taraflı beni alaya almaya çalıştınız ayıp değilmi bu nasıl bişey yaa

aşkım suan ben fal baktrmaktan oyuru 7 ayımı kaybettım. cunku fallara ınandım bekledım bekledı her ay bır suru falcı otekı ayın zamanını verydu soyleyeceklerım ıcımde avere avere aynı dedıgım gbı bende bekledım tabı bu bekleyıste salak gbydım sankı uyutuldum ne okul ne iş hcbrs yapmadım aılemın parasını da sgraya fala heba ettım yuzlerıne bakamıyrum suanda.. falcıya gtmeseydım duygularımı serbest bırakırdım aramak ıstesem arardım yada 2 3 ay aglardım dururdum sımdı 7 ay snra gercekle yuzleşmek zorunda kaldm ve bu 7 ayda herkes hersey degıstı bı ben 7 ay oncesınde kaldım şımdı 2 kat acı cekıyorum yuzum yok Allaha dua edemıyorum

canım nesıbe 1 yıl bynca bana da tuttrdu ayda 1 atardım başkada kımseye atmazdım ama snra o enerjı kayboldu resmen sacmalamaya basladı. s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…