bacımmm mesaj atıyommaskısı affet hepsını okuyamadım ablan nye evrıö gecırdı kız hangı alemden hangı aleme gectı
ben çok doğalım sende ol kimse bana bişey diyemez,art niyet düşünennin allah kalbine göre versin ben bişeyler yazdım olmadı galibahaaa bizz neyizdee sen nesinnn doğall ol kızz kimsee sana bişi demezz
kızz bendee öylee diomm ama gazaa gelipp fal atmıcamm artık bide seslii bizee tutturanlarr belliii hepsinee atmışızdırr kız hepsinee ama seçildilerr aradan işteee mryem fama aylinn üçü aynı kişiii ne yazılsaaa attıkk hep ablama attırdımmm annemm kahve içtiii attıı hepsinii geçç eminee ölümünee salladıı sorsann yine atarızzz keyif içinnn bana emine gibilerr gelsinnallah razıı olsunn bacımm hepimizzz ablamm gibii olalımmm resmenn evrim geçirdii maşallahhh
binde bir mılyon katılıyorum sana. cok pişmanım be verdgm paralara..Canim vallahi en kral internet falcisi da olsa, ben bu forumdan bi sey ogrendim. Cikmayan fallar zaten çöp. Çıkanlar da amaan atmis tutmus. Ben boyle dusunuyorum artik bebegim
ben nesıbeye 2 yıldır atıyodum... boş..canim hayirli olsun oncelikle ablani kutluyorum allah mutlulugunu daim etsinn
Ya bence falcilar herkese bi seyler soyluyor iste ya tutarsa. Madem venus nesibe sarayli ecem meryem hepsi bu kadar iyi, ben hepsinin adini sitede arattim tek tek. Taa yazdan beri hatta gecen seneden beri onlara fal atanlar var. Yani hic mi tarih verilmedi hic mi patlamadi da biz hala burda fal pesinde kosuyoruzzz. Amaan valla fal isi bos, ben bunu anladim. Allah hepimizin kaderini senin ablaninki gibi guzel yazsin insallah bebegim
allah razıı olsunn bacımmm sendee ol mutlu inşallahhh bi bilsenn neler cektii ablamm onunlaa bizz benimmm kaynanaa şimdii bi ferahızz herkesinn olsunn sizinlee paylaşmadann duramadımmm vallahiiiCanimmmm benden de size kocaman bi masallah, bi kac tane de nazar duasi gonderiyorum allah nazarlardan saklasin
laf söyleyip kaçmak kolay seçimdir ben her söylediğimin arkasındayım,sen falcımısında bu kadar dokundu anlamadım,ara ara girip insanlara yazıp hadi iyi geceler,ekmeğim suyum ne senden nede binnazdan gelir lafını tart konuş ağzında iftirayla gezmefalcılarııı kötülemiyosunnn senn yokk falcılarınn işi zorrr yokk binnaz ablanınn müşteriii işlerii cok iyii filann diyosunn bizimm evde dikkattt ettikk hep öyleee kötülediğinn yokk o şiir falıı şakasındann sonra cogniviteee falcılarıı kötüledii asıll sen ona sendee fala başlıcaktınn dedinn neyse bacımmm hadiii iyigecelerrr
tamam canısı beklyrumbacımmm mesaj atıyomm
binde bir mılyon katılıyorum sana. cok pişmanım be verdgm paralara..
sanaaaa nesibee boşş bacımm ama o kadınınnn tutturduklarıı cok bizdeee cevremdeee tavsiye verirr işe yararr sanadaa tutann birii olsunn inşallah kuzummm fal buu sen su eski falcınıı bi bull annem bilee meraklandıı onaa o kadınıı merak ettik asıllben nesıbeye 2 yıldır atıyodum... boş..
falcılarııı iyilemenn bana niye dokunsunn bacımmm kötülemedinn kii senn allah içinnlaf söyleyip kaçmak kolay seçimdir ben her söylediğimin arkasındayım,sen falcımısında bu kadar dokundu anlamadım,ara ara girip insanlara yazıp hadi iyi geceler,ekmeğim suyum ne senden nede binnazdan gelir lafını tart konuş ağzında iftirayla gezme
canım sen saraylıya baktırdınmı?o ne soyledı sana?Canim vallahi en kral internet falcisi da olsa, ben bu forumdan bi sey ogrendim. Cikmayan fallar zaten çöp. Çıkanlar da amaan atmis tutmus. Ben boyle dusunuyorum artik bebegim
allah razıı olsunn bacımmm sendee ol mutlu inşallahhh bi bilsenn neler cektii ablamm onunlaa bizz benimmm kaynanaa şimdii bi ferahızz herkesinn olsunn sizinlee paylaşmadann duramadımmm vallahiii
canım sen saraylıya baktırdınmı?o ne soyledı sana?
inanmıyorum ne kadar çok sorun oluyor konuşmalar,nasıl anlıyorsunuz,hanımefendiye bi dedektör verin derken acaba bu ne demek oluyorki bu alınganlığın anlamı ne,ben alınmıyorumda,iki taraflı beni alaya almaya çalıştınız ayıp değilmi bu nasıl bişey yaaKişiliğimle alakalı problemlerim var, sorunlu, mutsuz bir çocukluk geçirdim. Hayat beni sevmedi, narsist bir kişilik bozukluğum oluştu ve alınganlığım arttı. İntihara meyilli bir yapım var ve insanların sözlerinden hemen alınıp etkileniyorum. Çubuk krakerle bileğimi kestiğim olmuştur, sırf birinin sözünden alındım diye. Beni alındırtmayın lütfen.
aşkım suan ben fal baktrmaktan oyuru 7 ayımı kaybettım. cunku fallara ınandım bekledım bekledı her ay bır suru falcı otekı ayın zamanını verydu soyleyeceklerım ıcımde avere avere aynı dedıgım gbı bende bekledım tabı bu bekleyıste salak gbydım sankı uyutuldum ne okul ne iş hcbrs yapmadım aılemın parasını da sgraya fala heba ettım yuzlerıne bakamıyrum suanda.. falcıya gtmeseydım duygularımı serbest bırakırdım aramak ıstesem arardım yada 2 3 ay aglardım dururdum sımdı 7 ay snra gercekle yuzleşmek zorunda kaldm ve bu 7 ayda herkes hersey degıstı bı ben 7 ay oncesınde kaldım şımdı 2 kat acı cekıyorum yuzum yok Allaha dua edemıyorumAl benden de o kadar bebegim ya. Sana bi sey diyim mi bu arada, ben senin olayini hic bilmiyorum yazdiysan gozumden kacmis kusuruma bakma. Ama senin olayin olumsuz sonuclanmayacak ya gorursun. Benim bi kac sene onceki halimdesin cunku suan. Umutlar sifir moraller sifir en dipte gibi davraniyorsun ya ben avare gibi geceleri sokaklarda dolasiyordum allahim gordu halimi resmen mucizevi bi sekilde duzeldi olaylar. He sonra yinldu bak yine buralardayim ama hayirlisi buynus demekki. Sen bi icini ferah tut canim nolur ama artik ya. Duzelicek gorursun.
noldu kızkızlarrr benimmm gördüğümüüü sizdee görüyonuz muuu
sana mesajj attımmm gelmedimiii kızznoldu kız
canım nesıbe 1 yıl bynca bana da tuttrdu ayda 1 atardım başkada kımseye atmazdım ama snra o enerjı kayboldu resmen sacmalamaya basladı. ssanaaaa nesibee boşş bacımm ama o kadınınnn tutturduklarıı cok bizdeee cevremdeee tavsiye verirr işe yararr sanadaa tutann birii olsunn inşallah kuzummm fal buu sen su eski falcınıı bi bull annem bilee meraklandıı onaa o kadınıı merak ettik asıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?