Binnaz Abla

canım nesıbe 1 yıl bynca bana da tuttrdu ayda 1 atardım başkada kımseye atmazdım ama snra o enerjı kayboldu resmen sacmalamaya basladı. s
bacımmm enerjimidirrr ne haltsaa odurrr ama bizz seviyoruzz o kadınıı atma sendee kızz fal buu sana cıkanlaraaa at biri bişii yazmıştııı sanaaa seninn iş olacakk diyeee amann hadii inşallahh gözümm kapanıoo uykudann bulamadımmm ama inşallahh dedimm bacımm

Canim bak ben de fallardan cok etkilendim ama hep basima buyruk davrandim. Bana da cok dediler bekle diye ariycak diye. Asla donmez sakin arama kendini rezil etme de dediler. Ne dinleyip bekledim ne de bitti artik diyip umudumu kestim. Bak dun agzima geleni yazdim. Pisman miyim, asla. Valla kimin hisleri var kim bilir kim görür bilmem, ama biz neyi unutuyoruz biliyor musun canim allah hepimizi goruyor bu attigimiz fallari verdigimiz paralari. Fal baktirmanin ne kdr buyuk gunah oldugunu unutuyoruz. Inan bana bzn bu gunahin bedeli seklnde yasadigimizi bile dusunuyorum bazi kotu olaylari.

ne var bunda falcıların işi zor dedimse evet dedim,hemen sen bunun altında ne buldun ne aradın,konuşma yasağımı var,ben ne konuşacağımı yada sanamı danışacağğım.sana ne oluyor,bu durumda senin niye zoruna gidiyor,anlamadım,sen bana bi cepe aldın durup dururken,bu ana kadar bunu demedin,sana soru sordum diye bunları dedin,aylin fama meryem bunlar aynı evdeler bunlar kardeş dedim,aman nerden dedim sen fena saldırıya geçtin.
sen hem durumu ileri derecede saptırmaya çalışşıyorsun,ben falcıları korumuyorum böyle bir niyetimde yok,insan gibi fikrimi söylüyorum,buradaki insanları benden önce tanıyorsunuz diye onları bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz,ben ikinizin derdini anlamadım.

can evimdenn vurdunn allah bizi affetsinnn su fal paralarınaa kaç fakirr doyururdumm ya sigaraadan kesipp fal attığımm zamanlarr var benimmm sonraa sigarayııı yazdır marketeee rezillik

okumadımm bacımm ne yazdığını sadece biz evde üç kişiyizzz her birimiz için yazcam HE HE HE

her yazdığını okudukk kızz biz evde üçkişiyizz falcıların işi zor demişsinnn herkes aynı andaa geliosaa ne bulcaklar diyecekk falcılaraaa yüklenmeyinnn demişsinn vallaaa onca yıldırr fal baktırıyozzz falcıı iyiyse iyi derimm banane milletin dediğindeennn neysee yaaa binnazdaaa pembecii yokkk selin dışındaaa hepsii pembecii okeyyy

falcılarııı iyilemenn bana niye dokunsunn bacımmm kötülemedinn kii senn allah içinn evett falcıyımmm şiirr falıı bakıozz evde üç kişi istermisinnn dur durr ne vereyimm ablamaaa
hee iyi baccım allah gönlünüze göre versin kolay gelsin,ben bu güne kadar hiç bir insanın kalbini kırdığımı sanmıyorum bundan sonrada allah nasip etmesin,
ben falcıları yine kötülemem onlar zorla almıyor bu paraları bizden biz tekrar tekrar gidip kendimiz döküyoruz,helal olsun bakana yine helal olsun,ama bu üçlüye sonuna kadar haram olsun,

falcılarııı iyilemenn bana niye dokunsunn bacımmm kötülemedinn kii senn allah içinn evett falcıyımmm şiirr falıı bakıozz evde üç kişi istermisinnn dur durr ne vereyimm ablamaaa
bende evde bakla tesbih atıyom baccım bende falcıyım iyi anlaşırız ozzaman

ya ınanmıyorum bende 3 gun once agzıma gelenı yazdım ne bekledım ne de umudumı kestim... ayy ınanöyrum canım resöen aynı seyı yasamısız şoktayım suan

işte bende bunu anlatıyorum,falcılara gelen sorunlu kişilerin enerjileri falcılar,fal baktıranlara geçiyor sana fazlasıyla işlemiş bu yüzden olumsuz düşünüyosun.hani falcılar söylüyorya olumlu düşün hayatın olumlu olsun,binnazda benim babaannem desem onuniçin korumaya aldım

o sadece kalbi iyi olmayanlara görünür,hatm indirsen yine gitmez,kırk yıl gözyaşı döksen yine dinmez

ben her zaman affediciyim,allah görsün insanları inciten kalp kıran insanları ben her zaman allaha haval ediyorum,kalp kırıldıktan sonra o duaların hiç bir anlamı olamaz,kalp iyi olamazsa o okunan dualar ters döner kara kara yılan olur ve geceleri insanın boynuna dolanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…