bacımmm enerjimidirrr ne haltsaa odurrr ama bizz seviyoruzz o kadınıı atma sendee kızz fal buu sana cıkanlaraaa at biri bişii yazmıştııı sanaaa seninn iş olacakk diyeee amann hadii inşallahh gözümm kapanıoo uykudann bulamadımmm ama inşallahh dedimm bacımmcanım nesıbe 1 yıl bynca bana da tuttrdu ayda 1 atardım başkada kımseye atmazdım ama snra o enerjı kayboldu resmen sacmalamaya basladı. s
aşkım suan ben fal baktrmaktan oyuru 7 ayımı kaybettım. cunku fallara ınandım bekledım bekledı her ay bır suru falcı otekı ayın zamanını verydu soyleyeceklerım ıcımde avere avere aynı dedıgım gbı bende bekledım tabı bu bekleyıste salak gbydım sankı uyutuldum ne okul ne iş hcbrs yapmadım aılemın parasını da sgraya fala heba ettım yuzlerıne bakamıyrum suanda.. falcıya gtmeseydım duygularımı serbest bırakırdım aramak ıstesem arardım yada 2 3 ay aglardım dururdum sımdı 7 ay snra gercekle yuzleşmek zorunda kaldm ve bu 7 ayda herkes hersey degıstı bı ben 7 ay oncesınde kaldım şımdı 2 kat acı cekıyorum yuzum yok Allaha dua edemıyorum
ne var bunda falcıların işi zor dedimse evet dedim,hemen sen bunun altında ne buldun ne aradın,konuşma yasağımı var,ben ne konuşacağımı yada sanamı danışacağğım.sana ne oluyor,bu durumda senin niye zoruna gidiyor,anlamadım,sen bana bi cepe aldın durup dururken,bu ana kadar bunu demedin,sana soru sordum diye bunları dedin,aylin fama meryem bunlar aynı evdeler bunlar kardeş dedim,aman nerden dedim sen fena saldırıya geçtin.falcılarııı kötülemiyosunnn senn yokk falcılarınn işi zorrr yokk binnaz ablanınn müşteriii işlerii cok iyii filann diyosunn bizimm evde dikkattt ettikk hep öyleee kötülediğinn yokk o şiir falıı şakasındann sonra cogniviteee falcılarıı kötüledii asıll sen ona sendee fala başlıcaktınn dedinn neyse bacımmm hadiii iyigecelerrr
can evimdenn vurdunnCanim bak ben de fallardan cok etkilendim ama hep basima buyruk davrandim. Bana da cok dediler bekle diye ariycak diye. Asla donmez sakin arama kendini rezil etme de dediler. Ne dinleyip bekledim ne de bitti artik diyip umudumu kestim. Bak dun agzima geleni yazdim. Pisman miyim, asla. Valla kimin hisleri var kim bilir kim görür bilmem, ama biz neyi unutuyoruz biliyor musun canim allah hepimizi goruyor bu attigimiz fallari verdigimiz paralari. Fal baktirmanin ne kdr buyuk gunah oldugunu unutuyoruz. Inan bana bzn bu gunahin bedeli seklnde yasadigimizi bile dusunuyorum bazi kotu olaylari.
okumadımm bacımm ne yazdığını sadece biz evde üç kişiyizzz her birimiz için yazcam HE HE HEne var bunda falcıların işi zor dedimse evet dedim,hemen sen bunun altında ne buldun ne aradın,konuşma yasağımı var,ben ne konuşacağımı yada sanamı danışacağğım.sana ne oluyor,bu durumda senin niye zoruna gidiyor,anlamadım,sen bana bi cepe aldın durup dururken,bu ana kadar bunu demedin,sana soru sordum diye bunları dedin,aylin fama meryem bunlar aynı evdeler bunlar kardeş dedim,aman nerden dedim sen fena saldırıya geçtin.
sen hem durumu ileri derecede saptırmaya çalışşıyorsun,ben falcıları korumuyorum böyle bir niyetimde yok,insan gibi fikrimi söylüyorum,buradaki insanları benden önce tanıyorsunuz diye onları bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz,ben ikinizin derdini anlamadım.
her yazdığını okudukk kızz biz evde üçkişiyizzne var bunda falcıların işi zor dedimse evet dedim,hemen sen bunun altında ne buldun ne aradın,konuşma yasağımı var,ben ne konuşacağımı yada sanamı danışacağğım.sana ne oluyor,bu durumda senin niye zoruna gidiyor,anlamadım,sen bana bi cepe aldın durup dururken,bu ana kadar bunu demedin,sana soru sordum diye bunları dedin,aylin fama meryem bunlar aynı evdeler bunlar kardeş dedim,aman nerden dedim sen fena saldırıya geçtin.
sen hem durumu ileri derecede saptırmaya çalışşıyorsun,ben falcıları korumuyorum böyle bir niyetimde yok,insan gibi fikrimi söylüyorum,buradaki insanları benden önce tanıyorsunuz diye onları bana karşı kışkırtmaya çalışıyorsunuz,ben ikinizin derdini anlamadım.
hee iyi baccım allah gönlünüze göre versin kolay gelsin,ben bu güne kadar hiç bir insanın kalbini kırdığımı sanmıyorum bundan sonrada allah nasip etmesin,falcılarııı iyilemenn bana niye dokunsunn bacımmm kötülemedinn kii senn allah içinnevett falcıyımmm şiirr falıı bakıozz evde üç kişi istermisinnn dur durr ne vereyimm ablamaaa
bende evde bakla tesbih atıyom baccım bende falcıyım iyi anlaşırız ozzamanfalcılarııı iyilemenn bana niye dokunsunn bacımmm kötülemedinn kii senn allah içinnevett falcıyımmm şiirr falıı bakıozz evde üç kişi istermisinnn dur durr ne vereyimm ablamaaa
ya ınanmıyorum bende 3 gun once agzıma gelenı yazdım ne bekledım ne de umudumı kestim... ayy ınanöyrum canım resöen aynı seyı yasamısız şoktayım suanCanim bak ben de fallardan cok etkilendim ama hep basima buyruk davrandim. Bana da cok dediler bekle diye ariycak diye. Asla donmez sakin arama kendini rezil etme de dediler. Ne dinleyip bekledim ne de bitti artik diyip umudumu kestim. Bak dun agzima geleni yazdim. Pisman miyim, asla. Valla kimin hisleri var kim bilir kim görür bilmem, ama biz neyi unutuyoruz biliyor musun canim allah hepimizi goruyor bu attigimiz fallari verdigimiz paralari. Fal baktirmanin ne kdr buyuk gunah oldugunu unutuyoruz. Inan bana bzn bu gunahin bedeli seklnde yasadigimizi bile dusunuyorum bazi kotu olaylari.
işte bende bunu anlatıyorum,falcılara gelen sorunlu kişilerin enerjileri falcılar,fal baktıranlara geçiyor sana fazlasıyla işlemiş bu yüzden olumsuz düşünüyosun.hani falcılar söylüyorya olumlu düşün hayatın olumlu olsun,binnazda benim babaannem desem onuniçin korumaya aldımher yazdığını okudukk kızz biz evde üçkişiyizzfalcıların işi zor demişsinnn herkes aynı andaa geliosaa ne bulcaklar diyecekk falcılaraaa yüklenmeyinnn demişsinn vallaaa onca yıldırr fal baktırıyozzz falcıı iyiyse iyi derimm banane milletin dediğindeennn neysee yaaa binnazdaaa pembecii yokkk selin dışındaaa hepsii pembecii okeyyy
ya ınanmıyorum bende 3 gun once agzıma gelenı yazdım ne bekledım ne de umudumı kestim... ayy ınanöyrum canım resöen aynı seyı yasamısız şoktayım suan
sen okumadınsa bacım ben yüzüne bile bakmadımokumadımm bacımm ne yazdığını sadece biz evde üç kişiyizzz her birimiz için yazcam HE HE HE
canımsın sen ya,senin kalbin o kadar temizki allah senin ağzınla cevabını nasıl verdiyor,mübarek insan,allah gönlünün muradını versin kıızzIste allah kimin ne ciktigini neyi hakettigini nasil da guzel goruyor
canımsın sen ya,senin kalbin o kadar temizki allah senin ağzınla cevabını nasıl verdiyor,mübarek insan,allah gönlünün muradını versin kıızz
Görme bacım yat uyuyaaa uyuyacamm ama yine girdimm BUNU BURDAN ALINN bi bizmii gördükk yaaa kızlarrr bi okuyunnn günahkarr oluyum yoksaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?