"Şu işim olsun, hepinize birşeyler ısmarlayacağım kızlar" bu söz bi yerlerden tanıdık geldi mi acaba Cansuumm??? :))
Ahahhahaha hatirladimmmmm soyleyin hadi ne istiyorsunuz (tabi ben olacgna ihtml vermdgm icin oyle konusuyodum) dermisimmmmm
Ahahhahaha hatirladimmmmm soyleyin hadi ne istiyorsunuz (tabi ben olacgna ihtml vermdgm icin oyle konusuyodum) dermisimmmmm
MUTLULUKTAN HAVALARA UÇUCAM KIZLARRRRRRRRR KKOŞUNNNN
BEYZAM SANADA BURDAN HABER VERMEK İSTEDİM
CANLARRR BENİM DİLEĞİM SONUNDA KABUL OLDUUUUU O KADAR MUTLUYUMKİ RABBİM HEPİNİZİN DUALRINI KABUL ETSİN HEP AMA HEP DUACINIMIZŞimdi benim muradım gercekleştigine göre gelelim kimin fallları cıkmışşşş başlıyorum
kiraze,kahinvanga,saraylihanım,meral,tornisha,yagmur bunlar kesinlkle bu ayyy dediler ve olduuuu unuttgm varsa ekliycem ama kim bunların zıttı dedi asla cıkmayan kim var diye sorarsan taha ve nurdanus bu 2si cıkmayan digerleride zaten bu ayı vermyenlermutllktan kafayı yicemmmmmmmmm
Kızlar üzülerek söylüyorum bütün fallar patladıkısaca anlatayım hoşlandığım birisi var tam olacakken eski kız arkadaşı aradı işler karıştı mayıstan beri karmakarışık herşey baktırdığım bütün falcılar( nesibe rezzan haleh ilkay elif yağmur deniz çağan....) eskisiyle asla olmayacak dedi senimişn kısmetin dediler ve adam bu haftasonu eskisiyle evlenmiş
Graice ve zeybekkk canlarimmmm cok teskkr edrrmmmmm darisiii sizlerin basinaaaa ins hep duacinimizzz heppppppde burdayim fal baktrmyi birkmk yokkkkbeyzosummmm sana burdan biseyyyyy gonderiyimmm soyle bna ne istersennnnn :)))
Graice ve zeybekkk canlarimmmm cok teskkr edrrmmmmm darisiii sizlerin basinaaaa ins hep duacinimizzz heppppppde burdayim fal baktrmyi birkmk yokkkkbeyzosummmm sana burdan biseyyyyy gonderiyimmm soyle bna ne istersennnnn :)))
fal sepetinde kahvem var, kime baktırayım bilemedim. orda en iyi kahve bakan kim? biliyormusun?
bu sarayli hanim ne kadar kibar ve tatli bir kadin cok sevdim.tavsiye eden arkadasa tesekkur ederim.binnazdakiler gorsun 15 ytl ye 3-4 satir fal bakanlar utansinlar
Evettt bnde onu tavsiyeee etmstm canimmm :))
ne kadar uzun bir fal bakmis bana.Gec kalacak diye 2 kez mesaj yazmis..Cok sevdim tarzini tavrini..
Kizlaaar, acaip birşey oldu.
3 saat önce Rezzana baktirdim, bir dediği bir saat sonra çikti bile !!
ne demisti onemlimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?