Binnaz Abla

"Şu işim olsun, hepinize birşeyler ısmarlayacağım kızlar" bu söz bi yerlerden tanıdık geldi mi acaba Cansuumm??? :))

Ahahhahaha hatirladimmmmm soyleyin hadi ne istiyorsunuz (tabi ben olacgna ihtml vermdgm icin oyle konusuyodum) dermisimmmmm

Ahahhahaha hatirladimmmmm soyleyin hadi ne istiyorsunuz (tabi ben olacgna ihtml vermdgm icin oyle konusuyodum) dermisimmmmm

Cansu:)) sabah sabah ne guzel bir haber bu.. Cok sevindim tatlımm:)) Maşallah cok cok mutlu ol insallah:)

kızlar ya falaleme giricem mail adresimi giriyorum böyle bir mail adresi kayıtlı değildir diyor. valla o kadar fal puanım var acaba ondan mı sildiler artık psikoya bağladım:)) buarada geçen ay 16 defa fal baktırmışım kredi kart ekstrem cozutmuşşşş

canım yeni gördüm valla ben de çooook mutlu oldum darısı benim başımaaa bundan sonra inş hiç fallarla işin olmaz:))))

Canım hayatta herseyin bir sebebi var biliyorsun, Allah'ım senin icin cok daha iyisini yazmıştır. Üzülme sakın

Graice ve zeybekkk canlarimmmm cok teskkr edrrmmmmm darisiii sizlerin basinaaaa ins hep duacinimizzz heppppppde burdayim fal baktrmyi birkmk yokkkk beyzosummmm sana burdan biseyyyyy gonderiyimmm soyle bna ne istersennnnn :)))

Graice ve zeybekkk canlarimmmm cok teskkr edrrmmmmm darisiii sizlerin basinaaaa ins hep duacinimizzz heppppppde burdayim fal baktrmyi birkmk yokkkk beyzosummmm sana burdan biseyyyyy gonderiyimmm soyle bna ne istersennnnn :)))

Canimin iciiii sen cooookkk mutlu ol ben baska bisey istemiyorum senden :)) fal baktirmayi birakacagin 1 an olsun gecmedi aklimdan zaten :))

Canım cansuuu daha da mutlu ol canım benim... Bu sadece bir başlangıc olsun mutluluğunda:))) guzel dileklerin ve temiz kalbin icin tesekkurler canım ve her zamanki dileklerimiz gibi darısı ayırtetmeden hepimizin başına :)))

Son düzenleme:
Herşeyin hayırlısı olsun kızlar hayırsızsa hiç olmasın...Herkes kaderindekileri yaşıyor bazen değiştirmek mümkün değil umarım ileriki zamanlarda neden bu kadar üzüldüm neden bu kadar kendimi yıpratmışım demezsiniz... ben bunu çoktan öğrendim...Elbette sizde mutlu olucaksınız hep böyle gitmeyecek ya..

Bu arada rezzan ablacığımın bir dediği oluyor aileden bir erkek bireyin gideceği bir yolculuk var demişti yarın gerçekleşicek,,bu kişi babam :)) bişeyin gerçekleşmesinede az kaldı nesibe ve rezzan abla yine söylemişti :)

arkadaşlar bugun serraya baktırdım tek kelimeyle muhteşem.hatta galiba sizden birileri facebooktan bilgilerimize mmi bakıor demişti ben baktırmadan facebooku kapattım önce.bu arada diğer favorilerim kiraze,nesibe,kahinvangada çok iyiydi.allahım o kadar çok baktırdımki:)))

fal sepetinde kahvem var, kime baktırayım bilemedim. orda en iyi kahve bakan kim? biliyormusun?

canimm tahaya baktiriyordum ben ama simdi o kahve bakmiyor su an.baskada yok kimse tavsiye edebilecegim sarina mi samira var istersen ona baktir

bu sarayli hanim ne kadar kibar ve tatli bir kadin cok sevdim.tavsiye eden arkadasa tesekkur ederim.binnazdakiler gorsun 15 ytl ye 3-4 satir fal bakanlar utansinlar

Kizlaaar, acaip birşey oldu.
3 saat önce Rezzana baktirdim, bir dediği bir saat sonra çikti bile !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…