- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
ben sizlerden özür dilerim,sakinleştim teşekkür ederimesmerellasevag tamam sen de bi sakinleş. olay yanlış anlamayla başladı çorap söküğü gibi geldi gerisi. burada herkesin bir sorunu var. sorunlarını halletmiş olanlar da kurduğu dostluklar nedeniyle burada kopmuyor. kimse burada kimsenin kötü olmasını istemez ve kötü dilekte ise hiç bulunmaz. sen de sakinleş ve normale dön lütfen
ya bana hıc cevap vermedı ılkbaş ben baya bı mesj attm baya hakaretler falaan burdaha bana yazma dedı engelledi yani hiiiç umruna ble gelmedım en başta yazmamasıda yne yazmaya deger gormemesındendi cunku baskasyla yazıyodu cevrımıcıydı yanı aramızda ucurum var o her evreyı atlatmış artk hanı son evre olur ya hayalet olur p kısı senn ıcın onunde olse bakıp gecersn ole olmuş durumum... ben hala dun ayrıldk modundaVallahi suan ben de sok oldum nasil bi tepki aldin peki?
ya bana hıc cevap vermedı ılkbaş ben baya bı mesj attm baya hakaretler falaan burdaha bana yazma dedı engelledi yani hiiiç umruna ble gelmedım en başta yazmamasıda yne yazmaya deger gormemesındendi cunku baskasyla yazıyodu cevrımıcıydı yanı aramızda ucurum var o her evreyı atlatmış artk hanı son evre olur ya hayalet olur p kısı senn ıcın onunde olse bakıp gecersn ole olmuş durumum... ben hala dun ayrıldk modunda
ole oldu canım ztn eger ben o hakaretlerı etmeseydım salak gnı beklemeye devaö ederdım bugn gelcek sımdı gelcek dye adam ıcın ben yokum.. bende sanyrumkı dun ayrılsak bgn kendıne gelemez uzulur ya ole uzuluyo o da benı aramak istyr ama arayamıyor falan... hersy bitmişşş tukenmiş hemde kımblr kaç ay once adam ııcn tarıhım artk ben belkı sımdı benı nasıl sevdgnı ble hatrlamıyordurDedin ya ben daha dun ayrildik modunda diye icim bi kotu oldu ya, ben hep ayni moddayim ama zaman degisiyor iste, insanlar degisiyor duygular degisiyor, biz hayatimizi donduruyoresmen ama onlar hayatlarina devam ediyor. Uzerimizden ne sular aktigini tahmin bile edemiyoruz. Oturup agzimiz acik izliyoruz
ole oldu canım ztn eger ben o hakaretlerı etmeseydım salak gnı beklemeye devaö ederdım bugn gelcek sımdı gelcek dye adam ıcın ben yokum.. bende sanyrumkı dun ayrılsak bgn kendıne gelemez uzulur ya ole uzuluyo o da benı aramak istyr ama arayamıyor falan... hersy bitmişşş tukenmiş hemde kımblr kaç ay once adam ııcn tarıhım artk ben belkı sımdı benı nasıl sevdgnı ble hatrlamıyordur
bizde suç canım.. o kişiye karşı yaptklarmzdan deglde bence dogru zamanda dgru seyı yaapmamızdan.. benö açımdan ole yanı.. şimdi ne kadr tovbe etsemde boş gelıyor..Offffff( ya niye boyle oluyo anlamiyorum, biz de mi suc, kader mi, ya da insan ciddi anlamda kalbine engel olabilir mi cidden bilmiyorum ya. Niye herkes bi sekilde birileriyle mutluyken biz bu eskilere takildik kaldik
ya bana hıc cevap vermedı ılkbaş ben baya bı mesj attm baya hakaretler falaan burdaha bana yazma dedı engelledi yani hiiiç umruna ble gelmedım en başta yazmamasıda yne yazmaya deger gormemesındendi cunku baskasyla yazıyodu cevrımıcıydı yanı aramızda ucurum var o her evreyı atlatmış artk hanı son evre olur ya hayalet olur p kısı senn ıcın onunde olse bakıp gecersn ole olmuş durumum... ben hala dun ayrıldk modunda
Sakın atma para yazıkkkk ben asla onermemrania hawda dedikleri çıkan oldumu canlı fal atcamda binnaz ablada kimi önerirsniz pembe tablocu olmayan ?
:) Cok enteresan bır kısılık cozumlemesı olmuş:)Kişiliğimle alakalı problemlerim var, sorunlu, mutsuz bir çocukluk geçirdim. Hayat beni sevmedi, narsist bir kişilik bozukluğum oluştu ve alınganlığım arttı. İntihara meyilli bir yapım var ve insanların sözlerinden hemen alınıp etkileniyorum. Çubuk krakerle bileğimi kestiğim olmuştur, sırf birinin sözünden alındım diye. Beni alındırtmayın lütfen.
Canım Allah beterinden korusun. Her serde vardır bır hayır. Bence oncelıgın kendı hayatın okulun,isin olsun cok afedersın ama s.. et erkeklerı. Once sen kendı hayatını tamamla sevgılı dedıgın zaten olur. Olmuyorsa da zaten olmayacakaşkım suan ben fal baktrmaktan oyuru 7 ayımı kaybettım. cunku fallara ınandım bekledım bekledı her ay bır suru falcı otekı ayın zamanını verydu soyleyeceklerım ıcımde avere avere aynı dedıgım gbı bende bekledım tabı bu bekleyıste salak gbydım sankı uyutuldum ne okul ne iş hcbrs yapmadım aılemın parasını da sgraya fala heba ettım yuzlerıne bakamıyrum suanda.. falcıya gtmeseydım duygularımı serbest bırakırdım aramak ıstesem arardım yada 2 3 ay aglardım dururdum sımdı 7 ay snra gercekle yuzleşmek zorunda kaldm ve bu 7 ayda herkes hersey degıstı bı ben 7 ay oncesınde kaldım şımdı 2 kat acı cekıyorum yuzum yok Allaha dua edemıyorum
O kadar guzel özetlmişsinki burdaki arkadaslarin durumunu erkek milletini bu kdrönemsemeye luzum yok zaten ama anlatamadik bi turluKızlar bir şey söylemek ıstıyorum. Sızı unutup hayatına devam eden ınsanlarla neden hala vakit kaybediyorsunuz. Emınım hepınız normal bır ortamda cok kolay sevgılı bulacak tıplersınız. Hepınızın karakterı de kısılıgı de gayet gelısmıs. Derdınız ne kıymetınızı bılmeyen ınsanlarla. Sızı haketmeyen, sızden uzak olması daha hayırlı olan ınsanları hayatınıza dahıl etme cabanız nıye? Kendınızın kıymetını bılın. Akıl ve beden sağlığınızın,zekanızın,ıyı nıyetınızın ve ınsanlıgınızın kıymetını bılın. Kendınızı uzmeye devam edersenız sağlığınızdan olacaksınız sadece o olacak? Karsınızdakı ınsan hayatına devam edıyor. Erkekler tek mottosu "nefes alsın yeter". O yüzden o kısının sızı düşünüyor olması ıhtımalı bıle yok neredeyse. Kendınıze ıyı davranın zıra kımse sıze ıyı davranmayacak. Fal baktırmak ıyı gelıyorsa baktırın ama sonrasında unutun gıtsın hayatınıza devam edın. Bu hayattakı en kıymetlı sey sızsınız gerı kalan hersey degısebılır belkı degısım ıyıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?