Binnaz Abla

Adamlar nirmal olsa zaten terk etmezler
Ama kadinlarda az degil erkek gordumu tamam diyip atliyorlar erkekleri simarttilar boyle sanki bulunmaz hint kumasi haline getirdiler kadinlar bu kdr ragbet gosterince bisi sandilar kendilerini

Hic asik oldunuz mu acaba cok merak ettim

Hic asik oldunuz mu acaba cok merak ettim
Bir dönem aşik oldugğumu sandigim oldu ama simdi dusundugumde tam anlamiyla olmamisim diyorum
Hayatimda ebeveyn ve benzeri erkek akrabalardan darbeler aldim bu yuzden erkeklerden nefret ediyorum

ben en fazla binnaz abla sitesinde baktırdım.fal alem,telve ,fal sepeti bunlardada baktırdım fakat kim hangi sitedeçok aklımda tutmadım,gezerek yorumcu seçtim hep.aralarında iyi olanlar var

çağan arimanın yorumları banada her zaman mantıklı gelmiştir,güzel ve detaylı bakar,
uzun zamandır online olmuyor,bekliyorum açar açmaz tekrar fal atacağım.

kesira sirel,benna küçüker,bilge özdoğru bunlar direk hiç uğraştırmıyor ne varsa iyi veya kötü,okuyorlar,aşk falı katina seçmelisin.benim fikrim.

kızlar bişe diycemde bana kızmayın,tamamı
binnaza bi ryorumcu gelmiş bu erkek bunun kahvesini met ettiler
adı emre dinç olması lazım,ben sadece söyledim

Anladim canim peki face adresini biliyor musun orda ne zaman online olacagi yaziyormus sanirim ne zamandir yok
Şunuda belirtiyim o asik oldugumu sandigim insan icin fal atmadim cok eskide kaldi en bastan birbirimize uymuyorduk zorlasam belki olurdu ama uzulen ben olurdum sonu olmayan bisi olurdu
Vazgectim ve unuttum onu genclik anisi gibi kaldi bende ondan nefret etmedim ins iyidir..

Kizlar son kez fal ile ilgili bi soru soracagim size. Gercekten artik bu son. Bi daha asla fal atmiycam. Sizce, venus mu nesibe mi?

bence ikisi de değil. Nesibe Venüs e göre daha iyi bildi beni ama ikiside olmadı çıkmadı canım bence hiç atma

katinayı açıyo mu bilmiyorum ama tarotu açar ben de face'de ekli sanki kahve tarot açıcam gibi bi yazısını gördüm sanki

Ben de baktim simdi ama net bir tarih vermemis hatta hafta sonuna kadar uzar demis ama bakalim artik

Bende venus derim canim

Yani venusun fali yuzunden basima gelmeyen kalmadi niye hala ibatla vebus diyorum bilmiyorum bende ciddi anlamda olumsuzu kabul etmeme durumu var alexte de aynisini yaptim ne yaptim ettim o fali 180 derece cevirttim ciddi anlamda bi basina buyrukluk ve kendi bildigine inanma gibi bir durum var bende olan paralarima oluyor ya. Ama venuse bu sefer cok baska bi konu sorucam dayanamiyorum bi gecemi alt ust eden katin mutlaka bi tane daha fal baktirmaliyim ona

Ah canim ya :) :) ben her gun asik olup nefret edip sevip unutup sinirlenip hak verip tekrar nefret edip tekrar asik oluyorum sen sanslisin yani. Bunun sebebi de ben bi insanin 2 defa asik olabilecegini dusunmuyorum. Asik olma hakki her insana bir kere veriliyormus gibi geliyor

Ask denilmeye deger biri cikmadi demekki karsima ama ben cok fazla takmiyorum is daha önemli
Kimseye haddinden fazla deger verme degmez..

ah be tatlım, negatiflikle dolacaksan hiç atma ki bence.. para mı batıyor kuzum? ya da gözyaşına mı doymadın yapmaaa venus kolay kolay 180 derece dönmüyor alex gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…