Adamlar nirmal olsa zaten terk etmezler
Ama kadinlarda az degil erkek gordumu tamam diyip atliyorlar erkekleri simarttilar boyle sanki bulunmaz hint kumasi haline getirdiler kadinlar bu kdr ragbet gosterince bisi sandilar kendilerini
Ben venüs derimKizlar son kez fal ile ilgili bi soru soracagim size. Gercekten artik bu son. Bi daha asla fal atmiycam. Sizce, venus mu nesibe mi?
O kadar guzel özetlmişsinki burdaki arkadaslarin durumunu erkek milletini bu kdrönemsemeye luzum yok zaten ama anlatamadik bi turlu[/QUOTE
Ikiside sanki degil
Ben venüs derim
Venus Amber diye arat profil fotosu falsepeti'ndeki ile aynı canım. bu arada ben kahve atmıştım onaAnladim canim peki face adresini biliyor musun orda ne zaman online olacagi yaziyormus sanirim ne zamandir yok
Bir dönem aşik oldugğumu sandigim oldu ama simdi dusundugumde tam anlamiyla olmamisim diyorumHic asik oldunuz mu acaba cok merak ettim
Venus Amber diye arat profil fotosu falsepeti'ndeki ile aynı canım. bu arada ben kahve atmıştım ona
katinayı açıyo mu bilmiyorum ama tarotu açar ben de face'de ekli sanki kahve tarot açıcam gibi bi yazısını gördüm sankiBen de kahve atmistim ama beni mahvetti kahvesi ya. Katina deniycem son kez galiba.
Bende venus derim canimKizlar son kez fal ile ilgili bi soru soracagim size. Gercekten artik bu son. Bi daha asla fal atmiycam. Sizce, venus mu nesibe mi?
ben en fazla binnaz abla sitesinde baktırdım.fal alem,telve ,fal sepeti bunlardada baktırdım fakat kim hangi sitedeçok aklımda tutmadım,gezerek yorumcu seçtim hep.aralarında iyi olanlar var
aklımda kaldığı kadar,baktırdıklarım,
iyi veya kötü olumlu olumsuz,
şevval erdal,gizem stare,marzuka yavuz,kötü değilleramaönceleri iyidi sonrasında olumsuz cyorumlar yaptılar,
ester kira,kiraze saraylı bunlarda hep bağlayıcı olumlu yormlar yapıyorlar,ufak tefek tutturdukları oldu bana deil arkadaşlara.
benna küçüker.bilge öz doğru elif ışık kartlara bağlı yorum yaparlar,kötü değil.
benanın bir falı arkadaşımın hiç umudu yokken tutu,
bilge birine kesin olacak dedi olmadı,başka birine olacak dedi oldu dediği gibi tekrar ayrılık oldu,enerji işi
açelya tuğra kızda his var,söylemediğim şeyleri bildi,açtı,fakat kendinden korkar gibi hislerinden korkuyor sanki fazla derine inmiyor ama biliyor,iyi yorumcu,
alev tansel hümeyra taş pınar,iyile ancak yazılı fallara pek sık gitmiyorum,sesli daha anlaşılır ve net oluyor,
selin imer selene çok olumlu yorum yapıyorlar,her defasında olacak derler ancak bana olmadı,falları dinleniyor,
kesira sirel iyidir bana hep olmayacak dedi ve olmadı tabiki arkadaşıma olacak dedi bekliyor,ilk falda sonunu söyleyenlerden,açıkcası bazen çekinerek seçiyoruz,
çağan ariman çok disiplinli bir kart yorumcusudur,gerçekcidir ve hisleri var
serra güngörendi sanıyorum,buda tatlı dillle anlatan yorumu dinlenir,
nesibe,rezzan abla ilkay gür bunlarıda denedim iyi yorumcular bana hiç çıkan olmadı,ama arkadaşlarım ve ben arara fal baktırırız,yani yorumu dinlenen sesli yorum yapan kişiler tercihimdir,
sürekli dinlemek için seçtiklerim,
açelya tuğra,rezzan abla,kesira sirel,benna küçüker,bige özdoğru,elif ışık,çağan ariman,yine aklıma gelen bunlar,
aylin meryem saraylı bunlarada baktırdım,önceleri iyidi sonradan duyduklarım ve yorumlarının benzerlikleri kafamı karıştırdı baktırmıyorum,
falların olumsuzluğu birazda bilere bağlı,bir günde bunların hepsine fal atmasakta neredeyse yarısına fal atıyoruz,her şey birbirine karışıyor,
ben şu anda fal için değil artık rahatlamak için baktırıyorum,beklentim olmasada,dinlerken mutlaka bir şeyler aldığıma inanıyorum,hiç bir zaman eski ve sesli bakanlardan şaşmamak lazım,şu anda bunların arkadaşlara bildikleri oldu ben deteya fazla girmeden.yazdım,sizin merak ettiğiniz bunlardan sormak istediğiniz varsa bildiğim kadar söylerim,
çağan arimanın yorumları banada her zaman mantıklı gelmiştir,güzel ve detaylı bakar,
uzun zamandır online olmuyor,bekliyorum açar açmaz tekrar fal atacağım.
kesira sirel,benna küçüker,bilge özdoğru bunlar direk hiç uğraştırmıyor ne varsa iyi veya kötü,okuyorlar,aşk falı katina seçmelisin.benim fikrim.
burada konuşulanlar bizi etkiliyor,fal atıyoruz burada paylaşıyoruz ama herkes o falcı şöyle böyle dediği için fal attığımız kişi doğru yorum yapsada inanmıyoruz,aslında o falın zamanını beklemek yerine sırf burada memnun olmayanlar var diye başkalarını deniyoruz ve resmen maddi manevi çöküyoruz,sonrada falcılara yükleniyor ve bilip bilmeden kötülüyoruz,aslında fal baktırınca beklemek en doğrusu,ne canım yaa fal fal,resmen fal kafa olduk yeter artık.
kızlar bişe diycemde bana kızmayın,tamamı
binnaza bi ryorumcu gelmiş bu erkek bunun kahvesini met ettiler
adı emre dinç olması lazım,ben sadece söyledim
Şunuda belirtiyim o asik oldugumu sandigim insan icin fal atmadim cok eskide kaldi en bastan birbirimize uymuyorduk zorlasam belki olurdu ama uzulen ben olurdum sonu olmayan bisi olurduAnladim canim peki face adresini biliyor musun orda ne zaman online olacagi yaziyormus sanirim ne zamandir yok
Kizlar son kez fal ile ilgili bi soru soracagim size. Gercekten artik bu son. Bi daha asla fal atmiycam. Sizce, venus mu nesibe mi?
katinayı açıyo mu bilmiyorum ama tarotu açar ben de face'de ekli sanki kahve tarot açıcam gibi bi yazısını gördüm sanki
Bende venus derim canim
Şunuda belirtiyim o adik oldugumu sandigim insan icin fal atmadim cok eskide kaldi en bastan birbirimize uymuyorduk zorlasam belki olurdu ama uzulen ben olurdum sonu olmayan bisi olurdu
Vazgectim ve unuttum onu genclik anisi gibi kaldi bende ondan nefret etmedim ins iyidir..
bence ikisi de değil. Nesibe Venüs e göre daha iyi bildi beni ama ikiside olmadı çıkmadı canım bence hiç atma
Ask denilmeye deger biri cikmadi demekki karsima ama ben cok fazla takmiyorum is daha önemliAh canim ya :) :) ben her gun asik olup nefret edip sevip unutup sinirlenip hak verip tekrar nefret edip tekrar asik oluyorumsen sanslisin yani. Bunun sebebi de ben bi insanin 2 defa asik olabilecegini dusunmuyorum. Asik olma hakki her insana bir kere veriliyormus gibi geliyor
Ben de baktim simdi ama net bir tarih vermemis hatta hafta sonuna kadar uzar demis ama bakalim artik
Yani venusun fali yuzunden basima gelmeyen kalmadi niye hala ibatla vebus diyorum bilmiyorum bende ciddi anlamda olumsuzu kabul etmeme durumu var alexte de aynisini yaptim ne yaptim ettim o fali 180 derece cevirttim ciddi anlamda bi basina buyrukluk ve kendi bildigine inanma gibi bir durum var bende olan paralarima oluyor ya. Ama venuse bu sefer cok baska bi konu sorucam dayanamiyorum bi gecemi alt ust eden katin mutlaka bi tane daha fal baktirmaliyim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?