- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Ben de baktim simdi ama net bir tarih vermemis hatta hafta sonuna kadar uzar demis ama bakalim artik
Yani venusun fali yuzunden basima gelmeyen kalmadi niye hala ibatla vebus diyorum bilmiyorum bende ciddi anlamda olumsuzu kabul etmeme durumu var alexte de aynisini yaptim ne yaptim ettim o fali 180 derece cevirttim ciddi anlamda bi basina buyrukluk ve kendi bildigine inanma gibi bir durum var bende olan paralarima oluyor ya. Ama venuse bu sefer cok baska bi konu sorucam dayanamiyorum bi gecemi alt ust eden katin mutlaka bi tane daha fal baktirmaliyim ona
thalix, kesinlikle haklısın.. bu adamlar eğer kendi ailelerinden, eski sevgililerinden değer filan görmemişlerse ve o değeri bizde görüyorlarsa afallaıyorrlar, kendilerinde olmayan içi kof bir özgüven geliyor.. kendilerini olmadıkları bişey sanıyorlar.. insan aslında kendi kalbine aşık oluyor, karşıdaki sadece bedeniyle bir ilüzyon ..bir meta..sonra o hissi duygusallıkla kaplıyorz.. iyice tanımadan artık kimseye hak etmediği sevgiyi vermemAsk denilmeye deger biri cikmadi demekki karsima ama ben cok fazla takmiyorum is daha önemli
Kimseye haddinden fazla deger verme degmez..
Ask denilmeye deger biri cikmadi demekki karsima ama ben cok fazla takmiyorum is daha önemli
Kimseye haddinden fazla deger verme degmez..
ah be tatlım, negatiflikle dolacaksan hiç atma ki bence..para mı batıyor kuzum? ya da gözyaşına mı doymadın yapmaaa venus kolay kolay 180 derece dönmüyor alex gibi..
canım yani falcıdan olumlu duyunca oluyor olumsuz duyunca olmuyor diye bir şey yok ki boşuna parana yazık
Thalixcim büyük konuşma kuzum aşk çok farklı birşey.. Sen yerden göğe kadar haklısın. Ben de öyle düşünüyorum. Ama sevince yapamıyorsun olmuyor.. Biz kadınlar erkekler gibi duygusuz değiliz. Maalesefki onlardan daha duygusalız.. İlişkilerde en çok üzülen biz oluyoruz her koşulda.. En güzeli sevmeyi abartmayacaksın en başında mesafeni koruyup.. Bağlanmayacaksın. Bak o zaman nasıl değerli oluyorsun. Kaçan kovalanır misaliO kadar guzel özetlmişsinki burdaki arkadaslarin durumunu erkek milletini bu kdrönemsemeye luzum yok zaten ama anlatamadik bi turlu
Acilen iş bulmak lazım. Beklediğim haberler gelmedi benim deİş olsa ben bu kadar takmam durumu, yine 3 5 gündür takmaya başladım zor tutuyorum kendimi beni bir daha arama seni hayatımda hiçbir anlamda istemiyorum yazmamak için. İş olsa oh mis yavas yavas gider kafadan. Ben yine 3 luk 5 lik fallara dadandım Evde insan saracak bir şey bulamıyor, sarıyor geçmiş günlere. Ah niye onu yaptım vay niye bunu yaptım. O niye böyle yaptım cart curt. Onu bunu bilmem ben yarın gidip saçımı kestircem, sonra da bu arkadaşla konusacağım, ama ben aramam, o arasın o zaman konusacağım. Sonra da önüme bakacağım.
bkz: Oradaki saç kestirme cok önemli bir detayBir de sey demeyi düşünüyor oğlum ben fal baktırmaktan sıkıldım, sen dengesizlikten sıkılmadın.
Bir de arkdaş mesleki anlamda şimdiden başarılı, çoğmuza göre önde başladı. Bilge işle ilgili her seyi yapacak vs vs demişti. Hakkten planlarını yapıyor su an. Bilgeciğim bekle gelecek, gec gelecek dedin ben çöktüm annem bekleyemeyeceğim sanırım, ama iş konusunu bilmişsin tebrikler de işteki başarısı beni pek ilgilendirmiyordu
Ay bence de sac kestirme cok onemli bi ayrinfi bende bu hafta sonu boyaticambana da venus bu adam hayallerini gerceklestirecek dedi benimkinin ne kdr dar kafali oldugunu bilemedi tabi adamin tek hayali sabah 9 aksam 5 dis cekmek onu da mezun olunca yapacak zaten
:)Kizlar son kez fal ile ilgili bi soru soracagim size. Gercekten artik bu son. Bi daha asla fal atmiycam. Sizce, venus mu nesibe mi?
canım Nesibe'yi yakala o zaman, o her gün giriyor kesinlikle 3 gibi.. Venus nasıl yaklaşmış merak ettim, o da böyle patır patır kalp kırmaz ama dedikleri seni etkilemiş demek ki.. mesela bende tellwede 1-2 falcı vardı biri greta idi sanırım diğeri kimdi şimdi hatırlamıyorum, patır patır neler demişlerdi..bu adam seni hiç sevmiyor, hiç düşünmüyor vs vs.. öyle gibi miydi?Cok haklisin canim benim cook
Yine de cidden bi gecede beni bu kdr yerle bir edebilecek ne vardi bu kiza onu merak ettim galiba ya. Cunku cidden dinledigim ilk olumsuz fal degil. Bana senin sucun ettin cek simdi diyen bile cikti he he diyip gectim, venusun fali beni mahvetti ki daha bi ay oncesinin faliydi yani. Tekrar dinlemistim. Amaaan keske kredi gonderebilseydik size gonderirdim hepsini ya
Bence yanılıyorsun. Ask kımyasal bır durtu. "Ureme" durtusu yanı:) Ten uyumu dedıklerı sey kısaca. Asık olabılırsın ama hayatında cok fazla erkegı sevemezsın. Isın ıcıne duygular ve alışkanlıklar gırınce unutmak zor oluyor.Ah canim ya :) :) ben her gun asik olup nefret edip sevip unutup sinirlenip hak verip tekrar nefret edip tekrar asik oluyorumsen sanslisin yani. Bunun sebebi de ben bi insanin 2 defa asik olabilecegini dusunmuyorum. Asik olma hakki her insana bir kere veriliyormus gibi geliyor
Nesibe anlık durumu çok iyi analiz etmişti ben de katina baktırdım.canım Nesibe'yi yakala o zaman, o her gün giriyor kesinlikle 3 gibi.. Venus nasıl yaklaşmış merak ettim, o da böyle patır patır kalp kırmaz ama dedikleri seni etkilemiş demek ki.. mesela bende tellwede 1-2 falcı vardı biri greta idi sanırım diğeri kimdi şimdi hatırlamıyorum, patır patır neler demişlerdi..bu adam seni hiç sevmiyor, hiç düşünmüyor vs vs.. öyle gibi miydi?
özet geçersem Nesibe'yi yakala derim. anlık durumu net öğrenirsin hiç olmazsa
valla adam hayallerini gerçekleştiriyor, bir de bana daha iyisi senin olsun demez mi, al küreği vur ağzına.
canım Nesibe'yi yakala o zaman, o her gün giriyor kesinlikle 3 gibi.. Venus nasıl yaklaşmış merak ettim, o da böyle patır patır kalp kırmaz ama dedikleri seni etkilemiş demek ki.. mesela bende tellwede 1-2 falcı vardı biri greta idi sanırım diğeri kimdi şimdi hatırlamıyorum, patır patır neler demişlerdi..bu adam seni hiç sevmiyor, hiç düşünmüyor vs vs.. öyle gibi miydi?
canım Nesibe'yi yakala o zaman, o her gün giriyor kesinlikle 3 gibi.. Venus nasıl yaklaşmış merak ettim, o da böyle patır patır kalp kırmaz ama dedikleri seni etkilemiş demek ki.. mesela bende tellwede 1-2 falcı vardı biri greta idi sanırım diğeri kimdi şimdi hatırlamıyorum, patır patır neler demişlerdi..bu adam seni hiç sevmiyor, hiç düşünmüyor vs vs.. öyle gibi miydi?
Nesibe anlık durumu çok iyi analiz etmişti ben de katina baktırdım.
Düşünceleri,karşıdaki insanı ne düşünüyor ne ediyor tek tek söyledi ve dogruydu.tek istediğim geleceğinin patlaması çok acı çekeceğin günler gelecek dedi
Nesibe anlık durumu çok iyi analiz etmişti ben de katina baktırdım.
Düşünceleri,karşıdaki insanı ne düşünüyor ne ediyor tek tek söyledi ve dogruydu.tek istediğim geleceğinin patlaması çok acı çekeceğin günler gelecek dedi
böyle devam edersen mi acı çekeceksin dedi Nesibe ?? alla allaaaa bu kızlara ne olmuş böyle yaw, bi Nesibe bi VenüsNesibe anlık durumu çok iyi analiz etmişti ben de katina baktırdım.
eğer venüse baktıracaksan da ben genelde kahvesini yakalamaya çalışıyorum, sen eğer kahve attıysan katina dene derim..ağırığı fazla geliyor mesela katinanın ama sana uyuyorsa iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?