- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Benim için söyledi..acı çekeceğin günleri kime söyledi, sana mı? karşı tarafa mı?
son kez dedin de ona güldüm,sen de benım gıbısın:)Ayy hakkatten yaama gercekten daha iyileri senin olsun da gorsun gununu canimmm
canim son keze mi guldun sectigim isimlere mi
Ya aslinda kalbimi kirmadi hayatina yasadgn yerden kumral biri gircek vs vs dedi de yasadigim yer kucucuk yani tanimadigim kimse yok imkansiz gelecekle ilgili soyledikleri zaten ama beni an bitirdi. Kimsenin iliskisine meze olna gibi bi soz kullandi elim ayagim titredi sinirden ya. Ki cidden ben yeni sevgilisinin beni bilmedigine eminim. Ortak arkadasimiz o kdr cok ki
yok kuzum ona baktırmadım Nesibe beni yerle bir etti çünkü.hala etkisindeyim ve falı dinleyemiyorum..Patlayacagina inan hatta unut gitsin bebegim peki venus bakmis miydi
Emine de mesela herkese akrep der ve yalan diyemezsin çünkü ya yükseleni akrepse diye. bu da o hesp :)))kızlar eski fallara baktım da binnaz a zeynep sabaha baktırıpta cıkan var mı?karşımdaki insanın burcuna kadar dogru analiz etmiş bilmişte çogu şeyi.gelecek patlar mı bilemem.
karşımdaki insanla aramdaki durumları geçmişi hataları kızı kızın vasat oldugunu erkeğin bunu hep dile getirdiğini her şeyi söyledi...Ama erkeğin bana daha fazla acı çektirmek için birkaç kişiyi daha hayatına alıp gözüme sokacagını bunların iyi günlerim oldugunu söyledi.ama şöyle bir durumda var ikimizle ilgili 3-4 şeyde saçmaladı çünkü alakası yoktu söyledikleri tam tersi durumlardı..böyle devam edersen mi acı çekeceksin dedi Nesibe ?? alla allaaaa bu kızlara ne olmuş böyle yaw, bi Nesibe bi Venüsbunlar öyle acayip negatif konuşamazlardı, uygun dille aktarırlardı
evet tatlım greta geçen sene bir fal bakmıştı silkelemmişti adeta beni.. yani neden bu adam olmaz, neden sevmemeliyimi bir güzel acıta acıta anlatmıştı ..NEEEEEEEEEEE greta mı Urminaaammm gretadan sonrasını okuyamadım o ben de tek bilen falcıdır, ah geri dön greta.. Aaa sana öyle mi dedi bana da sen anladığını sanıyorsun ama bu adam hiçbir sey anlamıyor senin hataların cok acık ol demişti, ben yine tersini yapmıştım ama adamın başka sehre gideceğini 1 liralık sanal fincandan bildi.
o zaman o da patladı gitti:) ama meryemcikle aynı tarihleri vermiş.hepsi patlarsa şaşırmam:)Emine de mesela herkese akrep der ve yalan diyemezsin çünkü ya yükseleni akrepse diye. bu da o hesp :)))
binnazda selin imeri met ediyorlar,ama kanımca burada tanıdıkları çok,buradan bilgi veriyorklar oda burayı takip edebilir,bu bilgilere göre fala bakıyor diye düşüünüyorum.binnazda.rania hawda dedikleri çıkan oldumu canlı fal atcamda binnaz ablada kimi önerirsniz pembe tablocu olmayan ?
İnşallah iyi olanlar çıkar canım :))o zaman o da patladı gitti:) ama meryemcikle aynı tarihleri vermiş.hepsi patlarsa şaşırmam:)
bana da en son ex-esas için, aramaları artacak, gün be gün buna şahit olacaksın ama sende bitmiş demişti.. şu an gidişat o yönde, sürünsünn,... ararsa ve aramalara devam ederse artık acımadan çektircem.. ben ona çok demiştim, bende bittiğinde bitiyor diye, anlamadı Balık adamı..karşımdaki insanla aramdaki durumları geçmişi hataları kızı kızın vasat oldugunu erkeğin bunu hep dile getirdiğini her şeyi söyledi...Ama erkeğin bana daha fazla acı çektirmek için birkaç kişiyi daha hayatına alıp gözüme sokacagını bunların iyi günlerim oldugunu söyledi.ama şöyle bir durumda var ikimizle ilgili 3-4 şeyde saçmaladı çünkü alakası yoktu söyledikleri tam tersi durumlardı..
selin pembeci.. bence bulaşmabir
binnazda selin imeri met ediyorlar,ama kanımca burada tanıdıkları çok,buradan bilgi veriyorklar oda burayı takip edebilir,bu bilgilere göre fala bakıyor diye düşüünüyorum.binnazda.
evet tatlım greta geçen sene bir fal bakmıştı silkelemmişti adeta beni.. yani neden bu adam olmaz, neden sevmemeliyimi bir güzel acıta acıta anlatmıştı ..
at nesibeye,kadın gibi kadın,hiç olmazsa lafı dinlenir,hisleride var kadının.Kizlar son kez fal ile ilgili bi soru soracagim size. Gercekten artik bu son. Bi daha asla fal atmiycam. Sizce, venus mu nesibe mi?
bana da en son ex-esas için, aramaları artacak, gün be gün buna şahit olacaksın ama sende bitmiş demişti.. şu an gidişat o yönde, sürünsünn,... ararsa ve aramalara devam ederse artık acımadan çektircem.. ben ona çok demiştim, bende bittiğinde bitiyor diye, anlamadı Balık adamı..
İnşallah iyi olanlar çıkar canım :))
bu yüzden okuduğum memlekete gitmemek için farklı illere gidiyorum sen düşün halimitamam üzülme canım
Thalixcim büyük konuşma kuzum aşk çok farklı birşey.. Sen yerden göğe kadar haklısın. Ben de öyle düşünüyorum. Ama sevince yapamıyorsun olmuyor.. Biz kadınlar erkekler gibi duygusuz değiliz. Maalesefki onlardan daha duygusalız.. İlişkilerde en çok üzülen biz oluyoruz her koşulda.. En güzeli sevmeyi abartmayacaksın en başında mesafeni koruyup.. Bağlanmayacaksın. Bak o zaman nasıl değerli oluyorsun. Kaçan kovalanır misali
daha öncede bahsetmiştim.selin bana bir derstten kalacaksın dedi kaldım neden.bilinçaltıma işledi bosver duygusuz sınava gitme dedimbir
binnazda selin imeri met ediyorlar,ama kanımca burada tanıdıkları çok,buradan bilgi veriyorklar oda burayı takip edebilir,bu bilgilere göre fala bakıyor diye düşüünüyorum.binnazda.
Ben gretaya fal atıyorum. Dönerse benimdir dönmezse zaten hiç benim olmamıştır. Kızlar iğrenç esprilerimin kusuruna bakmayın artık evde kafayı yedim
greta nerdeydi??Ben gretaya fal atıyorum. Dönerse benimdir dönmezse zaten hiç benim olmamıştır. Kızlar iğrenç esprilerimin kusuruna bakmayın artık evde kafayı yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?