Binnaz Abla

son kez dedin de ona güldüm,sen de benım gıbısın:)

kızlar eski fallara baktım da binnaz a zeynep sabaha baktırıpta cıkan var mı?karşımdaki insanın burcuna kadar dogru analiz etmiş bilmişte çogu şeyi.gelecek patlar mı bilemem.
Emine de mesela herkese akrep der ve yalan diyemezsin çünkü ya yükseleni akrepse diye. bu da o hesp :)))

böyle devam edersen mi acı çekeceksin dedi Nesibe ?? alla allaaaa bu kızlara ne olmuş böyle yaw, bi Nesibe bi Venüs bunlar öyle acayip negatif konuşamazlardı, uygun dille aktarırlardı
karşımdaki insanla aramdaki durumları geçmişi hataları kızı kızın vasat oldugunu erkeğin bunu hep dile getirdiğini her şeyi söyledi...Ama erkeğin bana daha fazla acı çektirmek için birkaç kişiyi daha hayatına alıp gözüme sokacagını bunların iyi günlerim oldugunu söyledi.ama şöyle bir durumda var ikimizle ilgili 3-4 şeyde saçmaladı çünkü alakası yoktu söyledikleri tam tersi durumlardı..

evet tatlım greta geçen sene bir fal bakmıştı silkelemmişti adeta beni.. yani neden bu adam olmaz, neden sevmemeliyimi bir güzel acıta acıta anlatmıştı ..

bir
rania hawda dedikleri çıkan oldumu canlı fal atcamda binnaz ablada kimi önerirsniz pembe tablocu olmayan ?
binnazda selin imeri met ediyorlar,ama kanımca burada tanıdıkları çok,buradan bilgi veriyorklar oda burayı takip edebilir,bu bilgilere göre fala bakıyor diye düşüünüyorum.binnazda.

bana da en son ex-esas için, aramaları artacak, gün be gün buna şahit olacaksın ama sende bitmiş demişti.. şu an gidişat o yönde, sürünsünn,... ararsa ve aramalara devam ederse artık acımadan çektircem.. ben ona çok demiştim, bende bittiğinde bitiyor diye, anlamadı Balık adamı..

evet tatlım greta geçen sene bir fal bakmıştı silkelemmişti adeta beni.. yani neden bu adam olmaz, neden sevmemeliyimi bir güzel acıta acıta anlatmıştı ..

Keşke acıtmadan yapsaydı,seni acıttığı için pointlerinden kırıyorum gretanın. Ama hala şoktayım urminaa 1 liralık sanal fincandan bilmiş kadın. Ama ben dediklerinin tersini yaptım. Ahh gretam beni bu sefer acıtacaksan da geri dön, evvel falcım sen oldun ahir falcım sensin gretam

gelecekle ilgili dediklerinden çıktı mı peki anda birkaç şey dışında problem yok? sürünsünler valla.

İnşallah iyi olanlar çıkar canım :))

inşallah canım :)

tamam üzülme canım
bu yüzden okuduğum memlekete gitmemek için farklı illere gidiyorum sen düşün halimi

Kesinlikle kadin tarafi agir yarali olarak atlatiyor olaylari .
Her ne kadar burdaki arkadaslar kadar ben bir ask vs bisiy yasamadim benimkiler belki ask bile olmayabilir o bakimdan bana cok fazla yorum da düsmez ama erkek milletini yillardir izleyen biri olarak gördüklerimi yaziyorum benim acimdan hic degerli degiller .

bir

binnazda selin imeri met ediyorlar,ama kanımca burada tanıdıkları çok,buradan bilgi veriyorklar oda burayı takip edebilir,bu bilgilere göre fala bakıyor diye düşüünüyorum.binnazda.
daha öncede bahsetmiştim.selin bana bir derstten kalacaksın dedi kaldım neden.bilinçaltıma işledi bosver duygusuz sınava gitme dedim gerisi fostu. 14 şubatta elimde gül değil başka çiçekler olacakmıs sevgilimle köşede muck muck olacakmısım.iki kişi olacakmıs ben çok kötü bakıyormusum cocuga falan filan biri yokki ikisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…