Binnaz Abla

Ben gretaya fal atıyorum. Dönerse benimdir dönmezse zaten hiç benim olmamıştır. Kızlar iğrenç esprilerimin kusuruna bakmayın artık evde kafayı yedim

telwede greta diye yazıyorsun çıkmıyor. sen daha önce baktırdığın için, senin sayfanda vardır. uzakta mı yazıyor. acınaklı birşeyler yaz, belki geri gelir

gelecekle ilgili dediklerinden çıktı mı peki anda birkaç şey dışında problem yok? sürünsünler valla.
anda çok iyi ama gelecek her zaman çıkmıyor işte.. ama anlık durumları biliyor denilebilir.. Nesibe baştan beri bo oğlanın hisleri var derdi aman ya kızlar bence olumsuz fallar daha iyi, zaman kaybını önlüyor.. keşke baştan beri o da bana Greta gibi Galen gibi deseydi..

nesibe de diğer 15 falcı gibi anlık olarak aynı şeyleri söyledi.ama gelecekte bi o acı biber sürdü agzıma onun dediği çıkacak gibi..

bi ara da MadamSalu rüzgarı esmişti,, o da yok piyasada mesela..ben onu da beğenmiştim

kızlar bu greta ve nesibe nerdeydı? Bu arada Meryem katına fıyatını arttırmış neden acaba:)

telwede greta diye yazıyorsun çıkmıyor. sen daha önce baktırdığın için, senin sayfanda vardır. uzakta mı yazıyor. acınaklı birşeyler yaz, belki geri gelir

aynen öyle yaptım. Sana ihtiyacım var yazdım Valla inşallah gelir, sanmıyorum ama gelirse baktırın kızlar fiyatı da ucuz ben attığımda sanal fincanı 1 liraydı. Arkadaşım ile 1 liram boşa gitmesin diye atmıştık ve okurken şoka sürüklenmiştik. Bu adamın gideceğini bana ondan başka kimse söylemedi.

Bu gecmis takintili erkekler ayri bir tez konusu muhtemelen rasttlamadim ama rastlamakta istemem .Gercekten kötü..Sen yanindasin adamin beyni gecmiste hayret bisiy düsünmek bile istemiyorum.
Aslinda hayali bir karakter yaratiyoruz ve ona asik oluyoruz ama bizim hayalini kurdugumuz kisi o bedende degil gercekle yüzlesince betona tepeden cakilma durumu olabiliyor

kadın ya falı bıraktı yada başka sitelerdedir biz bilmiyoruzdur. ama öyle olsaydı çoktan bulunurdu ama

ben 2 yıldır binnaz abla sitesinde fal baktırıyorum,haa beğendiklerim var beğenmediklerim var,ben bubu çıktım burada söyledim,yine söylüyorum,
diğer sitelere güvenim kalmadığı için,bir kişinin en az 3 profili yada aynı evde çalışan insanlar olduğunu duyduğum için bunuda yakınen duyduğum için,ben hala binnaz ablada fala baktırıyorum,en azında güvenli bir site olduğunu düşünüyorum,yönetimi çok ciddi çalışıyor,iademi kolay alabiliyorrum,ve bu güne kadar bana sert dille çıkan yada mesajımı cevaplamayan hiç yorumcuyla karşılaşmadım,ben beğenmediklerimin ismini yazmak istemedim,çünkü fal işinin enerjiyle alakalı olduğunu düşünüyorum,bunların ismini vermemede gerek görmüyorum,fal elemde var beğendiği bir iki kişi.bunların dışında diğer sitelerde çoğunu denedim ama enerji alamadım,
binnazda çok pembeciler var bunu zaten buradaki arkadaşlar dile getiriyor,ben hala binnazda fal baktırmaya devam ediyorum,
benim yazdığım her şey ortada,çoğu insan zamanında geçmişi çok okudum,bir binnaz furyası tutturmuştu,deliler gibi fal baktırıldı,aslında birazda adil olunmalı ve o yazılarıda gündeme getirmelisiniz,
buradi kişiler sadece rantları için yeni kişileri kullanmaya çalışıyorlar,bunlarada zaten saldırganlıklarıyla öne çıkıyor.
ben bu gün,bilge özdoğru ve elif ışığa fal baktıracağım,
bunlarda dinlemeyi çok sevdiğim yorumcular,kimi sever kimi sevmez,bende bunlarda aklı danışıyorum,
sonrada yine fal baktırasım gelince,yine binnazı tercih edeceğim ve sesli faldan şaşamayacağım.

Loveme bende senin gibi dusunuyordum hatta hala ona karsi sevgi besliorum ama ikinci defada olabiliyor icini ferah tut

Kızlar telwede nöbetcı falcı nezaman cvp verıyo

esmerellasevag kimseyi suçlamak istemem ama çok fazla binnaz abla reklamı kokuyor mesajlarında
canım benim asla öyle bir niyetim yok,ben bu siteye alıştığım için ilk başta baktırdıklarımı yazdım,beninm aslında fal paylaşma gibi bir alışkanlığım yoktur,çıktım burada yeniyimya temiz kalbimle bunu söyledim,haa am gerçekten arada baktırdıklarım var,herkesin kafasına uyan bir falcısı vardır,bunu isimlendirmiyorum,
inan bundan sonrası bu saldırganların yüzünden tamamen inada bindi,bana bir baskı bir suçlama,kendileri fallar diyarı binnaz ablada bilmem şu şunun dışındakiler beş para etmez diyorlar,bende işte o beş para etmezlerin arasında seçtiklerim var,
canım ne var yani anlamadım,
beni tufaya düşürüp alaya almaya çalışmak gibi neler neler,
bana ne gerçekten bana ne.bak sadece benmi söylüyorum,biri çıkıyor kızla binnazda kredim var şumu bumu diye soruyorlar,ben değilki burada çoğu bu siteyi konuşuyor,
ben burada reklam falan yapmıyorum,
ben zaten durumum olumsuz sonuçlandığı için artık fala çok düşmüyorum,ama ayda bir terapi gibi fal baktırıyorum,bunu sadece binnazda yapmıyorum tabiki,ama üstüme o kadar birden saldırınca bu şekilde yazdım bende,ama gerçekten bu gün dinlemeye ihtiyacım var,yine iki falcı seçeceğim.
olay sadece bu inan,art niyetim yok,bazen temiz kalbimle,kötülük düşünmeden içinden geldiği gibi buraya yazıyorum,ama gerçekkten,bazı arkadaşların bu konuya karşı hassasiyetleri olduğunu anladım,sırf burada eski oldukları için insanları taraflarına çekmeye çalışıyorlar,bu güven altındada farlı çalıştıklarını düşünüyorum,ama benide hiç alakadar etmez,amacım buranın huzurunu kaçırmak değil,
zaten her şey son yazımdan sonra patladı,ne olduğunu anlamadım,
ben ıı geldi bu fal konularından dedim,biri çıksada buranın havasını değiştirse,bir hikaye anlatsada içinde bizi durduracak bişey olsa dedim,işte bunlarda değiştirdi havayı,ben sizlerden özür dilerim,gerçekten art niyetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…