- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
CooooookkkBir de rezzan a baktırıp geleceği patlayan varmı?
Ben gretaya fal atıyorum. Dönerse benimdir dönmezse zaten hiç benim olmamıştır. Kızlar iğrenç esprilerimin kusuruna bakmayın artık evde kafayı yedim
neyse 4. günümdeyim fal orucuma devamCooooookkk
anda çok iyi ama gelecek her zaman çıkmıyor işte.. ama anlık durumları biliyor denilebilir.. Nesibe baştan beri bo oğlanın hisleri var derdigelecekle ilgili dediklerinden çıktı mı peki anda birkaç şey dışında problem yok? sürünsünler valla.
nesibe de diğer 15 falcı gibi anlık olarak aynı şeyleri söyledi.ama gelecekte bi o acı biber sürdü agzıma onun dediği çıkacak gibi..anda çok iyi ama gelecek her zaman çıkmıyor işte.. ama anlık durumları biliyor denilebilir.. Nesibe baştan beri bo oğlanın hisleri var derdiaman ya kızlar bence olumsuz fallar daha iyi, zaman kaybını önlüyor.. keşke baştan beri o da bana Greta gibi Galen gibi deseydi..
telwede greta diye yazıyorsun çıkmıyor. sen daha önce baktırdığın için, senin sayfanda vardır. uzakta mı yazıyor. acınaklı birşeyler yaz, belki geri gelir
kızlar bu greta ve nesibe nerdeydı? Bu arada Meryem katına fıyatını arttırmış neden acaba:)
thalix, kesinlikle haklısın.. bu adamlar eğer kendi ailelerinden, eski sevgililerinden değer filan görmemişlerse ve o değeri bizde görüyorlarsa afallaıyorrlar, kendilerinde olmayan içi kof bir özgüven geliyor.. kendilerini olmadıkları bişey sanıyorlar.. insan aslında kendi kalbine aşık oluyor, karşıdaki sadece bedeniyle bir ilüzyon ..bir meta..sonra o hissi duygusallıkla kaplıyorz.. iyice tanımadan artık kimseye hak etmediği sevgiyi vermem
aynen öyle yaptım. Sana ihtiyacım var yazdımValla inşallah gelir, sanmıyorum ama gelirse baktırın kızlar fiyatı da ucuz ben attığımda sanal fincanı 1 liraydı. Arkadaşım ile 1 liram boşa gitmesin diye atmıştık ve okurken şoka sürüklenmiştik. Bu adamın gideceğini bana ondan başka kimse söylemedi.
kadın ya falı bıraktı yada başka sitelerdedir biz bilmiyoruzdur. ama öyle olsaydı çoktan bulunurdu ama
Loveme bende senin gibi dusunuyordum hatta hala ona karsi sevgi besliorum ama ikinci defada olabiliyor icini ferah tutAh canim ya :) :) ben her gun asik olup nefret edip sevip unutup sinirlenip hak verip tekrar nefret edip tekrar asik oluyorumsen sanslisin yani. Bunun sebebi de ben bi insanin 2 defa asik olabilecegini dusunmuyorum. Asik olma hakki her insana bir kere veriliyormus gibi geliyor
Kım bu kızlarrkadın ya falı bıraktı yada başka sitelerdedir biz bilmiyoruzdur. ama öyle olsaydı çoktan bulunurdu ama
Kım bu kızlarr
canım benim asla öyle bir niyetim yok,ben bu siteye alıştığım için ilk başta baktırdıklarımı yazdım,beninm aslında fal paylaşma gibi bir alışkanlığım yoktur,çıktım burada yeniyimya temiz kalbimle bunu söyledim,haa am gerçekten arada baktırdıklarım var,herkesin kafasına uyan bir falcısı vardır,bunu isimlendirmiyorum,esmerellasevag kimseyi suçlamak istemem ama çok fazla binnaz abla reklamı kokuyor mesajlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?