Binnaz Abla

kızlar eski fallara baktım da binnaz a zeynep sabaha baktırıpta cıkan var mı?karşımdaki insanın burcuna kadar dogru analiz etmiş bilmişte çogu şeyi.gelecek patlar mı bilemem.
yanlış anlamayın arkadaşlar,hala binnazda fal baktıranlar var ve burada paylaşıyorlar,insanlar beğen tıklıyor seleri çıkmıyor ben binnazda fal baktırdım dedim kıyamey koptu işte en kısa örnek,kusura bakma canım,inşllah falın çıkar gönlüne göre olur her şey.

esmerellasevag forumdaki konunun adı bınnaz abla daha ne kadar reklamı yapılabılır kı zaten:)
evt bu gün bile herkes bu formda bundan bahsediyor,çünkü fal konusu oluyor,ve binnaz abla adı sık sık geçiyor,ben geldim diye başlamadı bu durum.tamamen doğru söyledin canım.

Bu arkadasimizin pek reklam yapicagini düsünmüyorum canim sen begeniyosan baktirmaya devam et ne diyelim biz yanilmis oluruz da diyemiyorum burda istatistiklere göre senin begendigin insanlar burdaki hepi topu 10-15 kisi kadariz bizlere uymamis tutmamis sana tutuyor iste ne güzel
ama falcilara akil danisma olayi o kdr mantikli degil orasi sana kalmis..
bu saldirgan dediklerinin icindeysem sadece burda dogru olani yaziyorum benim burda hicbir falciyi savunmaya ihtiyacim yok zaten bi ton para kaptirdik bundan sonra falin f sini duymak istemiyorum insanlari uyarmakta bizlere düsüyor

Ben binnazda ilk defa fal baktırmadım canım 8 tane fal baktırdım hepsi patladı yazdım ve diğer sitelerde de baktırıp yorumlarımı yazıyorum.ordakilerin cogu pembe tablocu eski falımdan bahsettim sadece,baktıran var mı dedım o kadar.

Kızlar çok gereksiz şeyler bunlar, binnaz abla topiği en aktif topik olduğu için burada yazıyoruz, topiğin aktif olması da yine bizlerin sayesinde zaten, ismi binnaz abla diye değil yani. Farkındaysanız zaten tellweden, bir yolun vardan başka sitelerdeki falcılardan da bahsediyoruz. Binnaz ablada 2 kişiye baktırdım. İkisi de olumluydu. Ben sadece bilgeyi öneririm. Ama bu forumda hepsini denemiş ve pembe tablocu olduğunu görmüş insanlar var,onlar da uyarıyorlar. Bkz: olabilir ilişki sansınız var vs demek farklı ayyy evleniyorsunuz pembe panjur çıkmıs bu adam senin kaderin demek farklı. Binnazdakiler anladığım kadarıyla biraz böyle. Uzatmaya da gerek yok, herkes özgürce ne düşündüğünü söyleyebilir. Yani reklam yaptığınızı da düşünebilirler. Baldankabak greta reklamı yapıyor diye de düşünebilirler,sonuçta beni tanımıyorlar ki haklılar. Bu arada evet greta reklamı yapıyorum, ahh geri dön gretam

Hahah ah geri don greatam yazina cok guldum, aslinda ben de cok fena ecem reklami yapardim da, bi dayanagim olsun istiyorum. Kibrisa doneyim dedigi ciksin direk yazicam ecem ecem diye burda :) :) bu arada ecem de bana olumlu konusmadi kizlar sadece bi telefon gelecek dedi ve gelicek o tlfn hissediyorum. Ecem beni tek sok eden internet falcisiydi. Dehset bildi.

Halen daha anlamamışsın maalesef. Konu sadece binnaz abla olayı değil. espirileri ciddiye alıp eleştirmen ya da dalga geçen başka youm yapman oldu. orada da kalsa iyiydi üstelik açıklama da yapıldı ama sen peş peşe kötü kalplilerin duası kabul olmaz şöyleydi böyleydi diye bi sürü mesaj yazdın. Mesajların duruyo. kimse kimsenin kalbini bilemez canım bunu sakın unutma. sen ben asla kalp kırmam derken anlamadığın bir yrumla dalga geçerek belki kırdın farkında değilsin. ayrıca kendince belirli falcılardan memnun kalmış olman güzel, herkes kiminle ya da kimlerle uyuşursa onlara devam ediyor ama binnaz abla sitesinde denenmemiş falcı nerdeyse kalmadı ama sen aşırı alınganlık gösterip işi farklı boyuta taşıyarak ben temiz kalpliyim siz kötüsünüze getiriyosun ve beddua niteliğinde yazılar yazıyosun bu da hoş değil... ben de reklam yaptığını düşünmüyorum ama sürekli bi ajitasyon da hoş değil

Loveme bende senin gibi dusunuyordum hatta hala ona karsi sevgi besliorum ama ikinci defada olabiliyor icini ferah tut

Ah canim, insallah olacaksa da allah hayirlilarini nasip etsin hepimize. Bu arada su ya fettah ya vedud esmasini cok merak ettim. Ne icin okuyorsun canim. Biliyorum cok konusuldu esmalar hakkinda suan resmen konu dagitiyorum ama esmalar bana o kdr agirlik yapti ki o esma muhabbetlerini takip etmemistim hic.

ahahaha ben de bolca Fatima reklamı yapmıştım zamanında ama ne gelen var ne giden nereye kayboluyo bunlar bilmiyorum ki.. işe filan mı giriyolar, evleniyorlar mı nedir

canım ben zamanında esas oğlan için ya Vedud çekmiştim bolca, şöyle bir etkisi olmuştu ki zaten normalde de varmış, bolca kısmet çekmiştim, ama benim salak kafam başkasını görmediği için, olmuyor dua da işlemiyor diyip bırakmıştım ..

Allahımmm sen affet, ne salakmışımm

canım yanlış anlama lütfen ben saldırgan derken sadece bana saldıranlrı kasdettim,lafım tabkii sana değil,
bende sizler gibi bazı olumsuzluklar yaşadım elbet ama hayat devam ediyor,ben her zaman kendi aklımın ardından giden bir insanım,ama aklı danışıyorum dedim,evet ara sıra anlamaya çalıştığım şeyin başkasının bakaışıylada dinlemek istemek demek daha doğru olur,işte bunun önüne geçilmiyor,insan belli aralılarla fal baktırmak istiyor,bende hayatımda artık yenilik yaşamak istiyorum ve arasıra falcılara sorduğum şeyler oluyor,bu kadar,

ahahaha ben de bolca Fatima reklamı yapmıştım zamanında ama ne gelen var ne giden nereye kayboluyo bunlar bilmiyorum ki.. işe filan mı giriyolar, evleniyorlar mı nedir

valla kredim vardı hem kahve hem sanal yolladım yarın tekrar yollmayı düşünüyorum, olmazsa falı geri çekip yeniden yollarım çokça bildirim gitsin Nasıl olsa işsizim yapcak işim yok

Canim ya burda o kdr cok soyledim ki bunu, yasini deneyin mutlaka :) ama onun adina okuyacaksiniz ondan olmuslerine diye:) of esek sipalarinin azicik sevabi olsun hem fenami:) bana hic bir esma fayda etmedi esmalar bende cok agirlik yapti bildigin aglayarak yataktan sicrayarak uyaniyordum ya. Sonra ben de 99 ismi de bastan sona okumaya basladim en mantiklisi o. Cokda degil 5 kere 10 kere bastan sona hepsini okuyorum birine kafayi takip binlerce kez okuyunca heyheylerim tepeme cikiyor ya

çılgınsın sen ya

Kizlar bu arada asiri sekilde yanlis anliyoruz birbirimizi sanirim. Hepimizin amaci birbirimize destek olmak bana bu forum o kadar iyi geliyor ki kafam dagiliyor en yakin arkadaslarima soyleyemediklerimi gelip burda sizlerle paylasiyorum ben kimsdnin kotu bi niyeti olduguna inanmiyorum bosu bosuna gerilmeyin lutfen ya

Amaan cilgin miyim salak mi anlamadim herifin sevabini bild ben dusunuyorum selinaxim ya bi daha gorusursek ne buyusu yaptin lan bana diycem artik kesin kara buyu bu kesiinn

iç dünyanı dışarı çok yansıtan birisin, birde şimdi karşıdaki kişiye yoğun duygular yaşıyorsun. o yüzden böyle yazıyorsundur. kara büyü değilde erosun oku seni tam kalbinden vurmuş belli

Evet canim ya cidden inanamiyorum artik fallari sana mi atsam iste al sana tespit yani ben cidden icime atamiyorum hic biseyi, erosun oku konusundada cok guzel seyler soylerdim de banlanmak istemiyorum

ben anlamadım gerçekten neyin içine düştüm,bular zaten 3 kişi senaryoyu hazılamışlar,işte şiir falı,arkadaşlar bizlr şu şu şu kişileriz biz burada eskiyiz diyerekte girişi yapmışlar,,şimde bende binnazda baktırdım falanları geçmişte okumuşlar,tamamen kurulu gelmişler,
benimde bu şiir falı durumuna atlayınca,tamam dediler balık oltada,vuracaklarya sağdan soldan,beni önce alaya almayla incitmeyle başladılar,ben yine anlamadım,sonra bir espiri yaptım,bunlar iste o zaman bana iyice sardılar,yaa allah aşkına siz onların yazılarını hiç okumuyomusunuz,kız bar bar bağırıyor,binnazda selin imer diye,bu kimin reklamını yapıyor.ben dedimmi hiç buda illada bu falcı tek falcı başka tanımama dedimmi,sadece baktırdım iyidi dedim,aralarıda yi olmayanlarda var dedim,ama kimseyi incitmemek için isim vermedim,yada kırıcı olmadan söylemeye çalıştım,
ben acıtasyon falan yapmıyorum,elbette kinin kalbi temiz kimin değil allah bilir,arada kendileri kaynana hikayesi abla anne hikayesi ile insanları bazıfalcılara yöneltmeye çalışıyorlar,ben burayı uzun zaman dışarıdan takip ettim ve geçmişide biliyorum,ve kimin ne olduğunu anlayabiliyorum,
ne demek bana binnazı kötülüyoruz savunmaya geçiyorsun demek,
kendisi aslında oradaki bi falcıyı koruma altına almış,bal gibi reklam yapıyor,
bende çok pembe hikayeler dinlediim ben bunları hiç inkar etmedim,
onlar başlayınca bende karşılık verdim,yok bu hanım efndiye dedektör lazım diyorlarda,şiir falı hikayesi uyduruyorlarda,bende ufaktan dokununca zıplıyorlarda,
benim varya kimseye bedda ettiğim yok allah bilir kimin ne olduğunu.önce adil olması gerekir kişinin,
onlar 3 kişi bana yürüyünce bende yetmek için allaha haval ettiğimi söyledim,çünkü hepsine laf yetiştirecek halim yok üstelik saçma sapan bir suçlama yapıyorlar,
ne deseydim allah görüyor dedim başkada gücüm yetmedi demekki,
bana doğal ol falan ,ben gayet doğalım,,zaten doğal olduğum için bu başıma geldi,
kusura bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…