Binnaz Abla

Canim ya vedud sevgi icin okunuyor ya fettahta blokajlari acmak engelleri acmak icin ikisini birlestirince sevgideki engelleri acmak ve s evgiyi cogaltmak kismet acikligi icin okuyorum ya fettah 489 ya vedud 20 kez ikisinin toplami olarak okuyorum

O bahsettiğin arkadaşlarımız burada uzun zamandır var ve kurgu diye birşey yok. Şiir falının şaka olduğunu herkes anladı zaten yani bizler tanıyoruz birbirimizi. Kaynana, anne ayağına dediğin arkadaşımız ailece fal baktıran biri ve o da beğendiğini ve beğenmediğini ayrıca anne ve ablasının da beğenip beğenmediklerini paylaşıyor. Bir yönlendirme söz konusu değil. Ona bakarsan benim de binnaz ablada üç beğendiğim falcı var ve bana pembe tablo çizmediler ve dedikleri gibi oldu sadece bu üçlüden selin imer durum analizi doğruydu ve tarihi daha çıkmadı bana pembe bi tablo yoktu ama ben bunların üstüne bi dünya fal baktırdım ve olumlu olumsuz paylaştım. Beğendiğimi burada söylemem reklamsa hepimizin ki reklam ama bizler az çok kimin reklam yapıp yapmadığını anlayabiliyoruz. Şu anda bile o arkadaşları itham ettin ve halen daha iyi niyet diyosun. İyi niyetli olabilirisin ama yazılanları iyi okumaya ve anlamaya çalış o zaman ayrımına kendin varısın canım. Sıkıldım dünden buyana bu konudan o nedenle benim bu konudaki son açıklamamdır. Bu arada kötü bulduğun ya da beğenmediğin falcının adını yazmaman senin iyi olduğunu ya da iyi niyetini göstermez bunu o şekilde algılama. Aksine sen de ismen paylaş bizler de yazıyoruz ve yeri geliyo uyarıcı oluyo. Birine tutan bir başkasına tutmayabilir. Ben bi dünya fal baktırdım ama kimse kafama silah dayamadı ben bu falcıyı beğendim deepbluem sen de buna baktıracaksın ve beğeneceksin diye. Ben özgür irademle baktırdım ve fikrimi de paylaştım. Sende dene...

ben anlamadım gerçekten neyin içine düştüm,bular zaten 3 kişi senaryoyu hazılamışlar,işte şiir falı....
esmerallacım konuyu net bilmiyorum, şimdi bilmeden dalmayayım ama bence ciddi bir durum yok.. yani burda kimse kimseyi reklamcılıkla suçlamıyor ki ?!? biz ancak yeni üyelerden şüphe duyuyoruz onda da genelde haklı çıktık, reklamcı çıktılar olay o..
yoksa sen binnazı beğenirsin öbürü tellwe der. bu kişisel tercih.. ona bakarsan toplamda 3 site dışındaki siteleri konuşmuyoruz bile..son zamanlarda biryolunvar eklendi, o da emoş sayesinde. yani bana sorsan falsepetinden nesibe-venüs gitse, onu da burda konuşmayız artık.. geriye tellwe kalır. tellweden de ben nefret ederim mesela. bekle babam bekle, ciddiyetsiz, fal iadesi şansı düşük.. bin tane nane.. ama iyi bi falcı çıkarsa da baktırırım buradaki güvendiğim arkadaşların yorumlarıyla..
ya sen çok takmışsın bu binnaz meselesini.. boşver

ya reklamsa ben demin nesibe'ye fal attım mesela, çünkü hiç öğrenemeyeceğim bir konu ile ilgili yoruma ihiyacım vardı. birinin günahını mı alıyorum ilgisi var mı konuyla bir yorum almak istedim, venuse yeni baktırdım, selenaya zaten artık mümkün değil, saraylı desen ortada yok, meryemgiller muammalı..
neyse kızlar nesibe ne zamana yollar acep yaa

bana 4-5 saatte yolladı canım..

ben teşekkür edrim iyi niyetin için,
artık gerçekten bende sıkıldım bu konudan,artık tek kelime açıklama yapmayacağım umarım bu konu burada kapanır gider,

ben takmadım binnaz meselesine işte böyle bahsi geçince bende binnaz kelimesini yazıyorumya o nedenlede takmış görünüyorum,şu anda bu binnaz bahsi olmasa bende binnaz demeyeceğim işte durum bu,
bu binnaz artık bana sıkıtı getirdi,en çok başkaları dile getiriyor bende cevap verdim için oluyor

Canim ya vedud sevgi icin okunuyor ya fettahta blokajlari acmak engelleri acmak icin ikisini birlestirince sevgideki engelleri acmak ve s evgiyi cogaltmak kismet acikligi icin okuyorum ya fettah 489 ya vedud 20 kez ikisinin toplami olarak okuyorum

Marple her saatte okusam olur mu, şimdi okusam mesela gezegen saatlerine bakmadan

Selena su falı şart oldu galiba. Karşı tarafın ne doğum tarihini biliyorum ne ana adını sadece benimkiler yeter mi ki selana tarotta başarılı değil mi ya ben su falından korkuyorum,bir önyargım var
Korkacak bişey yok kuzum ben de baktırdım

Hatırladığım fal serüvenlerimi paylasayım.Sorularda sadece 'ne olacak' yazdım..
Binnaz abla:
Gizem Sitare:4 ay önce baktırdım .Tarot baktırmıştım arada başka biri var geçmişteki insanla.Kalpler bir çıkmış ben ayrı olduğunuza bile inanamadım bir ara demişti.Şubata kadar ya da bir ay gecikmeli barışma var dedi.Bekliyorum..
Benna Küçüker:Aynı şeyleri söylediler.Ona da olaylar tazeyken baktırmıştım..
Selin İmer:Malum yeni biri eski biri çiçek böcek muhabbeti..
Pınar Akça:Edebiyat.Hastanede rutin kontrolleri varmış kan vermiş gelmiş yorulmuş onları falan anlattı sağolsun.Hayatıma kim girecek dedim.Allah kimi istiyorsan onu soksun gönlüne tekrar amin dedi.Sonra saydırdı.
Umut Işık:Verdiği tarihler 4 - 7 - 12 Şubat.Mart sonuna kadar birleşme var dedi.Bakalım.
Ekin Sarpen: Hayatıma yeni biri girecekmiş.Eskisini unut dedi.

Fal Alem
Meryemedikleri doğruydu.Gelecekle ilgili söylediğini güvendiğim bir isim daha söylemişti.Beklemedeyim.

Fal sepeti:
Nesibe
:Bazı yerler tutarsızdı.Ben bile kendimden şüphe ettim.Ama an ve geçmişte dogru olan kısımlar vardı.Geçmiş için söyledikleri tutarsa bonibonla intiharı düşünüyorum.Şeker komasına girerim belki
Alex:Söyledikleri doğruydu.Gelecekle ilgili o da mart nisan aylarında barışma var dedi.Beklemedeyim.

Telwe:
kocaalem:eskiyle barışmalar var dedi olumlu konustu o durumla ilgili birkaç konuyu bildi.
Shamanix:ona göre hayatıma girecek kişi playboymuş.hatta kızlar peşinde kosuyormus o da benim peşimden kosacakmıs cümle aynen böyleydi.Ama başta erkek seni beğeniyor dedi sonra ilgi çekeceksin seni beğenecek dedi.Anlamadım gitti.

Falımpir:
Onların hepsini genel olarak söyleyeyim.Onlara göre bende büyü,muska var.Hatta karşı tarafta da var ama birinin söylediği çıktı.Karşı tarafta bu konuyla ilgiili bir durum olduğu için ters dönmüş bir şey.
Şu ana kadar baktırdığım tüm fallardaki ortak nokta aranızdaki sevgi çok güçlü.Bu dogru ama hala ayrıyız

falımpirin adını bence muskimpir veya büyümpir olarak değiştirsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…