ahahahahahabiri benden bozmak için 300 lira istedi
Bir de bunu ordaki en aktif olan kişi söyledi indirimli fiyatmışSen de deseydin biz zaten o kadar parayla aylık fal baktırarak kafayı bozuyoruz muskayıda kendimiz bozarız diye
Herkese aynı şeyleri söylüyorlar canım.Bozduran varmış baya denk geldim.Şikayet etseydiniz. Allah korusun başka birisini kandırır felan.
hahaha aynen canım.Hadi ya sana da öyle mi demişlerdi.Bana da şey dedi kısmetin kapalı erkekler gelemiyor sana yazdı sonra yoo çevremde çok sayıda var dedim lafı değiştirdi sonra ben o manada demedim özel hayatınıza kimse giremiyor manasında dedim dedi ben de yo girmek istiyorlar seçim için bekliyorum dedim bi daha cevap gelmedi nedenseahahahahahane içiyorlarsa aynısından istiyorum.. biri de bana bir sınavımla ilgili sana kötü enerji yapmışlar, sana tılsım yapmazsam sınavdan kalacaksın demişti gecen sene
hayır her şeyi geçtim de biri bana neden sınavımla ilgili kötü enerjili bişey yapsın
grip oldum yazsak, gel sana bir muska yazalım da geçsin yoksa öleceksin diyecekler
ne çaresiz insanlar var,işte bunlara aldanan ve bu paraların daha fazlasını vernler var maalesefbiri benden bozmak için 300 lira istedi
Bende ecem i hiçççç begenmedım,, birdaha kendı bıldıklerımden başkasına atmıcam 20 tl çöpteBen de kendim için yeni bir falci arayisindaydim ve ecem e attım ama benim için doğru bir seçim değilmiş yine de çıkarsa paylaşırım buradan
Venüs amber e de yolladım geçen hafta başarılı buldum açıkçası farklı biseyler var bu kadinda yaklaşık 8aylik bir zaman dilimi verdi çıkarsa keza paylaşırım burada
Urminacim nesibeye saat 15 gibi yollamistim bir keresinde sabaha karşı göndermiş
Greta dediniz benim aklıma da lucia düştü yine tellwe den bir isim aşk hayatımi süper bilmiş sonradan anladım kıymetini ama o da kayboldu gitti geç buldum çabuk kaybettim
''Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup 'aşk' sanıyorsunuz..'' demiş Shaekspeare.. çok da doğru.. çoğumuzun yanılgısı bu .. önce beğeniyle başlıyoruz,ruhunu seviyormuşuz gibi geliyor aşkı ekliyoruz üstüne.. ruhuna kök salamadığımız veya ruhumuza kök salamayan bedenlerden de olgun meyveler bekliyoruz.. sorun bu.. ( neden böyle bold oldu anlamadım)Bu gecmis takintili erkekler ayri bir tez konusu muhtemelen rasttlamadim ama rastlamakta istemem .Gercekten kötü..Sen yanindasin adamin beyni gecmiste hayret bisiy düsünmek bile istemiyorum.
Aslinda hayali bir karakter yaratiyoruz ve ona asik oluyoruz ama bizim hayalini kurdugumuz kisi o bedende degil gercekle yüzlesince betona tepeden cakilma durumu olabiliyor
bence cafelere falan gıdıyorlar. Burada unlu olunca teklıf geliyordur:)ahahaha ben de bolca Fatima reklamı yapmıştım zamanında ama ne gelen var ne gidennereye kayboluyo bunlar bilmiyorum ki.. işe filan mı giriyolar, evleniyorlar mı nedir
selma aydın mı... poffff.. hep pembedir oooGünaydınnn cici kızlarrrr
yaaa binnazda puan vermişlerdi bana ,
bende selma diye bir kadına attım .
Gelecekle ilgili oda olumlu konuştu ama nokta atışları vardı , yani fena değildi.
biraz konuşması çok tuaftı ama kesik kesik anlatıyor :)
Baktıran var mı bu hatuna
Ben pınardan sonra koptum:)[/QUOTE]Pınar Akça:Edebiyat.Hastanede rutin kontrolleri varmış kan vermiş gelmiş yorulmuş onları falan anlattı sağolsun.Hayatıma kim girecek dedim.Allah kimi istiyorsan onu soksun gönlüne tekrar amin dedi.Sonra saydırdı.
selmanın bana geçmişte aynı falı iki kez gönderdiğini biliyorum.söyledikleri çok olumludur ama çıkmadıselma aydın mı... poffff.. hep pembedir ooo, tarih de sallar bol bol.. ama elde var bomboş
Canim tabi olur bence duanin saati olmaz diye dusunurum ne zaman aklina gelirse okuyabilirsinMarple her saatte okusam olur mu, şimdi okusam mesela gezegen saatlerine bakmadan
hahaha aynen canım.Hadi ya sana da öyle mi demişlerdi.Bana da şey dedi kısmetin kapalı erkekler gelemiyor sana yazdı sonra yoo çevremde çok sayıda var dedim lafı değiştirdi sonra ben o manada demedim özel hayatınıza kimse giremiyor manasında dedim dedi ben de yo girmek istiyorlar seçim için bekliyorum dedim bi daha cevap gelmedi nedense
valla öksürüyorum gel sana muska yazalım iki güne bir şeyin kalmaz diyecekler
selma aydın mı... poffff.. hep pembedir ooo, tarih de sallar bol bol.. ama elde var bomboş
canım nesibeyi yakalamak için sorunu yazıp bi yere kopyalayacaksın ve kartları hızlıcaa seçeceksin. ancak öyle yakalarsın. Venus daha kolay yakalamak bi de faceinden msj atınca da kahve için beklemişti ama sen boşu boşuna ona atma, madem kafaya taktın o kadar yorumunu, salla geç derimKizlar ben iyice kafayi yedim ya kirk yilin basi bi insan icine karisayim dedim kafenin birine oturdum onume gelene fal attim yanesibeyi bi turlu yakalayamadim 2 gundur boyle oluyor tam kartlari seciyorum yorumcu mesgul oldu diyor dusuyor falim. Bunu bi isaret olarak gordum baktirmamam gerektigini dusundum. Venusu de bi kere enerji alamamisken inatla bi daha beklemekte nedir ya sacmalik kere sacmalik. 50 kredim vardi 30uyla melihe 20siyle adaya attim meger adaya zaten bi kac hafta once atmisim dusunun artik kime ne attigimi takip edemez hale geldim, 2 faldan da hic bisey beklemiyorum su kredilerim de bitsin yeter en azindan venus girdi mi nesibe ciktimi kovalayip durmam. Oyle iste kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?