Binnaz Abla

Amaan kismet degilmis ikisi de canim :) neyse en azindan bekleyen kredim olmasin da yeter artik fal atmiyim. Melih gunden gram umutlu degilim. Adadan biraz umutluyum 2 hafta onceki falinda ben soylemedigim halde iletisimsizligin sebebinin 3. Bi kisi olduguna eminim demis. Ama birazcik umitliyim yani kucucuk. Hem kiz 2 haftada daha ne soylesin ki yani :) oyle iste canim ya bu arada subat sonuna tarih verenler var bana, muhtemelen hepsi patlayacak. Su subat bi bitsin bir bir yazicam :)

nesibe için ben neler çektim bir hafta boyunca bildiğin kovalamaca oynuyordum.kadın saniyede giriyor saniye de çıkıyor.

bana da öyle yaptı o ya büyü var sende bozdurmazsan bütün hayatın mahvolucak bilmemne başka hiç bişey de anlatmadı bi de dua yazmış yollamış sonra sinir olmuştum

kızlar falsepetindeki melih günle barış can hakkında ne düşünüyosunuz? barış canın profil yazısı çok değişik ilginç geldi merak ettim

kızlar falsepetindeki melih günle barış can hakkında ne düşünüyosunuz? barış canın profil yazısı çok değişik ilginç geldi merak ettim

Ben melihe attim gelsin yorumumu yaparim canim ama arattim sitede patladigi cok olmus. Ay bide selenaya su attim baba beni affet

Bence bırısı gonullu olsun maıl atalım kendisine, ıstatıstık yapsın. Canı sıkılan, kafa dağıtmak isteyen, merak eden bir arkadaş var mı buralarda:)

Mesela bu melıh gun nesıbe kadar kısıye bakmış neredeyse hıc adını duymadım?

ben hiç baktırmadım canım ama gelecekte çıkanlarda varmış patlayanlarda merak ediyorum aslında.baktıranlar yorumda bulunabilir mii

ben baktırdım geçmiş ve şuanda çok iyiydi gelecek de çoğu baktırdığımla paraleldi ve mantıklıydı. onun dışında enerjisi çok güzel bi kadın insan kendini rahatlamış hissediyo bana sonucun olumsuz olucağını söylemesine rağmen rahatladım dinleyince. tekrar baktırmak isterim kendisine

Valla Nesibe bana baya bi giydirmişti ondan sonra rezzan da aynı şeyi derse ben giderim herhalde.

Venuse son baktirdigim fali dinledim az once,parayla ilgili soylediklerinden cikanlar olmus..Birde Sarayliyinin sondan bir onceki falini dinlemistim sabah,olaylar aynen anlattigi gibi gelisiyor,beni uyardigi konular dedigi gibi olmus
saraylı nerdeydi canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…