canım nesibeyi yakalamak için sorunu yazıp bi yere kopyalayacaksın ve kartları hızlıcaa seçeceksin. ancak öyle yakalarsın. Venus daha kolay yakalamak bi de faceinden msj atınca da kahve için beklemişti ama sen boşu boşuna ona atma, madem kafaya taktın o kadar yorumunu, salla geç derimya da madem o kadar çok taktın msj atıp sor kendisine, paragöz bi tip değildi.. nesibe msjlarına pek bakamıyor sanırım, ben atmıştım da geri dönüş olmamıştı
nesibe için ben neler çektim bir hafta boyunca bildiğin kovalamaca oynuyordum.kadın saniyede giriyor saniye de çıkıyor.Kizlar ben iyice kafayi yedim ya kirk yilin basi bi insan icine karisayim dedim kafenin birine oturdum onume gelene fal attim yanesibeyi bi turlu yakalayamadim 2 gundur boyle oluyor tam kartlari seciyorum yorumcu mesgul oldu diyor dusuyor falim. Bunu bi isaret olarak gordum baktirmamam gerektigini dusundum. Venusu de bi kere enerji alamamisken inatla bi daha beklemekte nedir ya sacmalik kere sacmalik. 50 kredim vardi 30uyla melihe 20siyle adaya attim meger adaya zaten bi kac hafta once atmisim dusunun artik kime ne attigimi takip edemez hale geldim, 2 faldan da hic bisey beklemiyorum su kredilerim de bitsin yeter en azindan venus girdi mi nesibe ciktimi kovalayip durmam. Oyle iste kizlar
ay aynı durumdayıztek fark ben msj falan atmıyorum çünkü onun hayatında biri var
ya ecem benım moralımı acayıp bozdu okdr kotu knustukı ztn durumum da kötüBende ecem i hiçççç begenmedım,, birdaha kendı bıldıklerımden başkasına atmıcam 20 tl çöpte
banada alex yok üstünde kötü enerji var yok hanene kötü kişiler giriyor dilersen sana dua yazar yollarım yok
kötü enerjiyi yok ederiz zart zurt içimi karartmıştı. adamın adı alex ama dua yazmaktan dem vurması da ilginç...
kızlar falsepetindeki melih günle barış can hakkında ne düşünüyosunuz? barış canın profil yazısı çok değişik ilginç geldi merak ettim
Ben melihe attim gelsin yorumumu yaparim canim ama arattim sitede patladigi cok olmus. Ay bide selenaya su attim baba beni affet
Canım duymak istediğin sey nedir? Buraya yaz bırısı soylesın kurtulalım bence:) Nasıl olsa cogu burayı takıp edıyor.Ben melihe attim gelsin yorumumu yaparim canim ama arattim sitede patladigi cok olmus. Ay bide selenaya su attim baba beni affet
Canım rezzanı begenıyor musunuz?ben bugün rezzan a taktım nedense
ben hiç baktırmadım canım ama gelecekte çıkanlarda varmış patlayanlarda merak ediyorum aslında.baktıranlar yorumda bulunabilir miiCanım rezzanı begenıyor musunuz?
Ne dediya ecem benım moralımı acayıp bozdu okdr kotu knustukı ztn durumum da kötü
ben hiç baktırmadım canım ama gelecekte çıkanlarda varmış patlayanlarda merak ediyorum aslında.baktıranlar yorumda bulunabilir mii
Valla Nesibe bana baya bi giydirmişti ondan sonra rezzan da aynı şeyi derse ben giderim herhalde.ben baktırdım geçmiş ve şuanda çok iyiydi gelecek de çoğu baktırdığımla paraleldi ve mantıklıydı. onun dışında enerjisi çok güzel bi kadın insan kendini rahatlamış hissediyo bana sonucun olumsuz olucağını söylemesine rağmen rahatladım dinleyince. tekrar baktırmak isterim kendisine
saraylı nerdeydi canımmVenuse son baktirdigim fali dinledim az once,parayla ilgili soylediklerinden cikanlar olmus..Birde Sarayliyinin sondan bir onceki falini dinlemistim sabah,olaylar aynen anlattigi gibi gelisiyor,beni uyardigi konular dedigi gibi olmus
Bilmiyorlarrrkızlar falsepetindeki melih günle barış can hakkında ne düşünüyosunuz? barış canın profil yazısı çok değişik ilginç geldi merak ettim
tellwesaraylı nerdeydi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?