Binnaz Abla

Şu anda tekrar dinliyorum falı anlık durumlardan bazıları tutmamıs ben de katina atmıstım.
Emineye attim arkadaslar sok etti beni bu kadar ani durumu bilmesine asiri sasirdim diger falinda cikanlar olmustu ama burda harf vs solemis daha usturuplu bakmis

kızlar bende şimdi baktırıcam tüm yorumları okumaya üşendim ama Efsun iyiymiş baya sanırım ne dersiniz???

Deep canim cok sasirdim cidden ilk kez gecen falida iyiydi ama bu kez baya iyi
İlk baktığı fallarla ikinciler daha farklı yani daha özenli daha detaylı, daha az daldan dala ve minimum kripto. Kadın geliştiriyo kendini bence

Umarim kotu degildir
pek iyi sayilmaz canim,sarayli uyarmisti zaten..dedigi gibi oluyor olaylar..fakat benim acimdanda tahmin etmedigim seyler gelisiyor,ve bunlari da soylemisti sarayli..benim soguyup kendimi cekecegimi soylemisti,birsey oldu acayip sogudum bir anda adamdan,hani cok istedigin birsey vardir sonra bir anda mideni bulandirmaya baslar ya..oyle cok kotu birsey yaptigida yok ama bilmmiyorum ne oldu..bir anda hic ilgilendirmez oldu beni..Allahtanmi nedir..Sarayli bunuda soylemisti,o zaman hic inanmiyordum..Oh be sanki bir buyuden kurtulup yeniden hayata donnmus gibi hissediyorum kendimi..Gunde 10 kere whatsapi acip,ordami diye bakan ben tum gun bir defa bile bakmadim

Emineye attim arkadaslar sok etti beni bu kadar ani durumu bilmesine asiri sasirdim diger falinda cikanlar olmustu ama burda harf vs solemis daha usturuplu bakmis
canim banada ilk fali cok geneldi ve esas olay disinda bir suru geyik sey yazmisti..ama 2.falinda falan tamamen konuma odakli ve daha dogru duzgun,daha uzun uzun yazmis,gereksiz seylere girmemisti

canim banada ilk fali cok geneldi ve esas olay disinda bir suru geyik sey yazmisti..ama 2.falinda falan tamamen konuma odakli ve daha dogru duzgun,daha uzun uzun yazmis,gereksiz seylere girmemisti
Aynen bende de bu kez sasirdim cunku beklemedigim kadar nokta atisi var

Nasil bir hafifliktir kimbilir bu selena.. Insallah devami da gelir cnm

Canım duymak istediğin sey nedir? Buraya yaz bırısı soylesın kurtulalım bence:) Nasıl olsa cogu burayı takıp edıyor.

Duymak istedigim bi cok seyi duydum zaten canim, benim aradigim mesela ecem gibi beni yine sok edecek biri cikar mi diye. Falsepetinde kredim vardi kullandim, selenayi da cok ovdunuz dayanamadim. Yoksa bi falcinin soyledigi iki guzel cumleye kalmadi tabi ki de umutlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…