arkadaşlar bugun serraya baktırdım tek kelimeyle muhteşem.hatta galiba sizden birileri facebooktan bilgilerimize mmi bakıor demişti ben baktırmadan facebooku kapattım önce.bu arada diğer favorilerim kiraze,nesibe,kahinvangada çok iyiydi.allahım o kadar çok baktırdımki:)))
Kizlar kahvede haleh ve rezzan disinda onerebilceginiz biri var mi goya birakmistim ama dayanamadim yine :) ben diyar demire baktirdim hic begenmedim ata diyar nasil acaba bir isim onerin lutfen cok baktirasim geldi :)
Fahriye isiksacan ve sevval abla iyidir
Cok tesekkur ederim sevval hanima baktirmistim fahriye hanimi deniyim yakalarsam
Kizlar kahvede haleh ve rezzan disinda onerebilceginiz biri var mi goya birakmistim ama dayanamadim yine :) ben diyar demire baktirdim hic begenmedim ata diyar nasil acaba bir isim onerin lutfen cok baktirasim geldi :)
İlkay kahve falı bakıyor. Kahvede nasıl iyi bakıyor mu? :44: Daha önce baktıran oldu mu aranızda?
Canımcım ben kahve baktırdım o sıralar Binnaz'daydı , ikinci baktırdığım kişiydi kendisi... Çok memnun kalmıştım çünkü isteklerimi bir bir sıraladı aklımdan geçen her şeyi söyledi, bunlar olacak dedi hiçbiri olmadı hatta çok farklı gelişti her şeyKendi ilave ettiği şeyler de oldu onlardan da tutturabildiği olmadı... Aklından geçenleri biliyor olabilir ama geleceğe dair dedikleri nanay
Kizllllllarrrrrrrrrr varmiiii gelismelerrrr yeniii falciiiii varmiii kesfttgmizzzz ahahhhabende baktrrrm sizlee valla yeni birini kesfttysekk kontrm hazir yaniiii bekliyorum sizi
Bu arada kızzlaarr Nesibemi 5 lemiş olmanın rahatlığıyla geldim bu defa :)) yorum yapmayacağım falıyla ilgili, siz zaten biliyosunuzzz :))
Valla beyzosum bnde nesibyi dsnuyodm zatn bugun :)))
serra binnazablada 10 liraya tarot baktrıdım ben beğendim ama inşallah sende memnun kalırsın.bi de fal manyağı olduğum için dün telvede falcıkatinaya baktrıdım o da çok iyi biliyor bence.serra hangi sitede canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?