Binnaz Abla

serra hangi sitede canım..

Nesibeye nihayet baktırdım elektrik aldım yani sonunda :)) Fakat telefonla da baktırmak istiyorum telefonda baktıran var mı hiç aranızda?

Kizlar kahvede haleh ve rezzan disinda onerebilceginiz biri var mi goya birakmistim ama dayanamadim yine :) ben diyar demire baktirdim hic begenmedim ata diyar nasil acaba bir isim onerin lutfen cok baktirasim geldi :)

Kizlar kahvede haleh ve rezzan disinda onerebilceginiz biri var mi goya birakmistim ama dayanamadim yine :) ben diyar demire baktirdim hic begenmedim ata diyar nasil acaba bir isim onerin lutfen cok baktirasim geldi :)

Fahriye isiksacan ve sevval abla iyidir

ata cikmadi canim onermem

Nesibe ablaya acil ihtiyacim var ya bugun lanet olsunki kacirdim. Yarinda insallah gec girmez gec girersede yandim. Off :)

İlkay kahve falı bakıyor. Kahvede nasıl iyi bakıyor mu? :44: Daha önce baktıran oldu mu aranızda?

İlkay kahve falı bakıyor. Kahvede nasıl iyi bakıyor mu? :44: Daha önce baktıran oldu mu aranızda?

Canımcım ben kahve baktırdım o sıralar Binnaz'daydı , ikinci baktırdığım kişiydi kendisi... Çok memnun kalmıştım çünkü isteklerimi bir bir sıraladı aklımdan geçen her şeyi söyledi, bunlar olacak dedi hiçbiri olmadı hatta çok farklı gelişti her şey Kendi ilave ettiği şeyler de oldu onlardan da tutturabildiği olmadı... Aklından geçenleri biliyor olabilir ama geleceğe dair dedikleri nanay

Melih nasıl kızlar?

Offffff çok kararsızım baktırsam mı baktırmasam mı rüyamda onla birlikteydik,sorularımın cevaplarını gördüm, saat 4ten sonra uyandım başladım ağlamaya o kadar güzeldi ki

Sanki fal baktırırsam olmayacakmış gibi geliyor :26:

:13:
hımmm. saol cnm. baktırmaktan vazgeçtim o vakit.

Kizllllllarrrrrrrrrr varmiiii gelismelerrrr yeniii falciiiii varmiii kesfttgmizzzz ahahhha bende baktrrrm sizlee valla yeni birini kesfttysekk kontrm hazir yaniiii bekliyorum sizi

Kizllllllarrrrrrrrrr varmiiii gelismelerrrr yeniii falciiiii varmiii kesfttgmizzzz ahahhha bende baktrrrm sizlee valla yeni birini kesfttysekk kontrm hazir yaniiii bekliyorum sizi

Birileri yine rahat duramıyo galibaaaa :))) kızım bi duuurrr yok falcı malcı hepsi birden istifa etmiş, kimse fal bakmıyomuş artık :)))

Benim şu işim bi hallolsun hayırlısıyla sadece 1 kişiye gideceğim, o da ayda 1 kere, sırf özlediğimden :) bence sen de seç birini ayda 1 kere sırf özlediğin için git :) tabii yine beni dinlemeyeceksin ya ben yine de bir umut sana söyleyeyim dedim :))

Bu arada kızzlaarr Nesibemi 5 lemiş olmanın rahatlığıyla geldim bu defa :)) yorum yapmayacağım falıyla ilgili, siz zaten biliyosunuzzz :))

Kızlar şu indirim kuponunu kupon bölümüne yazıyorum olmuyor nasıl yapcam yardım eder misiniz off bu falsepeti de ne değişik binnazda böyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…