Binnaz Abla

Kızlar bu arada bi önerim olucak bi cocuğa uzun süredir baktırıorum ve dediklerinde hep tutarlı asla pembeci diil ve basarılı bence.. Kurtuluş die bi cocuk telefonda bakıo denemek isteyen olursa telini özelden yollarım.. Bnm dısımda biride baktırırsa mukayese edebiliriz cok ünlü diil topicte o yüzden yorum bulamıoruz:/

Benım kendı problemımle ılgılı bılmek ıstedıgım tek sey var ama ancak Allah bılır. Hep aynı soruyu soruyorum Ecem 23 de dahıl hepsı olumlu olduğunu soyledı ama yıne de bu benım ıcımdekı sıkıntıyı gıdermıyor. Sadece okuduğum an ıyı hıssedıyorum o kadar. Esım de dahıl olmak uzere kımse fal baktırdığımı bılmıyor bu arada. Cok sukur kendı telefon faturamı kendım oduyorum da kımsenın haberı olmayacak. Ama bu fal ne kadar etkılı olursa olsun hıcbırımızın tam anlamıyla ınandıgını sanmıyorum. Insallah kalbınde yer edecek hayırlı kışı kımse bır an once karsına çıksın. Eger su andakı kısıyse de yolunuz bırlessın.

Kaça bakıyo memnun musun ödeme nasıl oluyo :)

Icinden gecene inan derdim aslinda sana icim sıkıntılı demeseydin canim ama suan ecem olumlu dediyse, ona inan diyorum :) aynen oyle bi nevi bagimlilik bu fal baktirmak ne bileyim alkol gibi sigara gibi bisey. Hatta antidepresan gibi tesekkur ederim canim guzel dileklerin icin ayrica

Kaça bakıyo memnun musun ödeme nasıl oluyo :)
Valla 50 ye bakıo ben memnunum henüz yanılmadı bende suan bi geri dönüş bekliorum yasarsam o zmn süper diebilirim zmnı var ama genelde tutarlı.. Yiğite baktırırdım eskiden ama o pembeci gelio bana ona kalsa şimdiye cocugum olurdu.. Bu daha mantıklı geldiği için buna döndüm..

ben hiç baktırmadım canım ama gelecekte çıkanlarda varmış patlayanlarda merak ediyorum aslında.baktıranlar yorumda bulunabilir mii
Rezzan ablanın falı bana çıktı..hemde tarih vermişti. Tarihiyle birlikte.. Severim kendisini.. Konuşması yeter onun ya.. Terapi gibi geliyor bana.

Bir şeyin olmasını çok isteyip de yapacak hiç bir şeyinizin olmaması çok kötü bir his. Umutla ve umutsuzlukla beklediğiniz o zaman dilimi o kadar uzun geliyor ki insana. Sanırım o yüzden falla vakit öldürüyorum. Bagımlı olacağım ama o kadar cok ısım var kı sayenizde karar veremiyorum kıme baktırayım. Kımsenın enerjısı kimseyle tutmuyor ortalama:)

Emineye attim arkadaslar sok etti beni bu kadar ani durumu bilmesine asiri sasirdim diger falinda cikanlar olmustu ama burda harf vs solemis daha usturuplu bakmis
emine ne kadara bakıyordu canım neredeydi?
aynı şey benim içinde geçerli..böyle bir de sessizlik olunca bir şeyler durgun olunca fal baktırmak bağımlılık değil de bir arayış bir çıkış yolu gibi oluyor.sabır et diyorlar ama sabredemiyorum..

Aynen canim kimsenin enerjisi kimseyle tutmuyor bi de bu fal konularinda aklimi en cok karistiran sey, mesela bi falcinin adini aratiyorum taa 2014 yazinda daha onceden falan fal atan arkadaslar cikiyor yani ya falci herkese coook uzun tarihler verdi hala bekliyorlar ya da genel olarak hic bir falxi hic birsey tutturmadi. Yani 2014 yazindan bu yana olaylarin cooktan sonuclanmasi ya da en azindan fal cikacak mi cikmayacak mi bi sekilde belli olmasi gerekmiyor mu. Valla benm en cok kafami karistiran sey bu

Kızlar bu arada meryeme katina baktırdım.. Beğendim.. Doğru yorumu vardı. Ama aklıma takılan bir durum var.. Aylinle aynı durumdan söz etmiş.. Birde Aylinin faliyla Son Veda cümlesi tıpatıp aynı... Ben de @deepbluem gibi düşünüyorum.. Onunla da konuştuk zaten.. Aylin =meryem bencede

Canim galiba öyle ben hic ayline baktirmadim ama, meryem bende banko patlar yani. Eger meryem patlamazsa venus alex bilge falan patlar ki bu ucu de cok patliycak gibi tipler degil

ben suan inanıyorum eğer bizim için hayırlı değilse soguyorsunuz ve bunu çok yakın zamanda anladım şuan şükrediyorum olmadığı için

Emine bir yolun var da

bence burayı okuyo cunku bukdr bılmesı zor duyguları karısıkmış baskası varmış ısterse cddı olurmus syle byle

Canim kim o? Ya bence herkes burayi okuyor yuzde yuz okuduguna emin oldugum nesibe var cunku bi kere burayla ilgili upuzuun bi yazi yazmisti feysine gerci bi kac yil onceydi yazisinda da okumuyorum ama duyuyorum falan demisti. Ama kesin okuyor. Ya bide mesela google a atiyorum bilge ozdogru fal yazin ilk sirada binnaz abla sonra bu konu cikiyor. Ve bence yuzde yuz isimlerini aratiyorlardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…