- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Insallah canim,artik cok yoruldum sanirim..falida biraktim belki etkisi oluyordurNasil bir hafifliktir kimbilir bu selena.. Insallah devami da gelir cnm
Bu gidişle hepimizin kurtuluşu "Emine Kurtuluş"
Benım kendı problemımle ılgılı bılmek ıstedıgım tek sey var ama ancak Allah bılır. Hep aynı soruyu soruyorum Ecem 23 de dahıl hepsı olumlu olduğunu soyledı ama yıne de bu benım ıcımdekı sıkıntıyı gıdermıyor. Sadece okuduğum an ıyı hıssedıyorum o kadar. Esım de dahıl olmak uzere kımse fal baktırdığımı bılmıyor bu arada. Cok sukur kendı telefon faturamı kendım oduyorum da kımsenın haberı olmayacak. Ama bu fal ne kadar etkılı olursa olsun hıcbırımızın tam anlamıyla ınandıgını sanmıyorum. Insallah kalbınde yer edecek hayırlı kışı kımse bır an once karsına çıksın. Eger su andakı kısıyse de yolunuz bırlessın.Duymak istedigim bi cok seyi duydum zaten canim, benim aradigim mesela ecem gibi beni yine sok edecek biri cikar mi diye. Falsepetinde kredim vardi kullandim, selenayi da cok ovdunuz dayanamadim. Yoksa bi falcinin soyledigi iki guzel cumleye kalmadi tabi ki de umutlarim.
Kızlar bu arada bi önerim olucak bi cocuğa uzun süredir baktırıorum ve dediklerinde hep tutarlı asla pembeci diil ve basarılı bence.. Kurtuluş die bi cocuk telefonda bakıo denemek isteyen olursa telini özelden yollarım.. Bnm dısımda biride baktırırsa mukayese edebiliriz cok ünlü diil topicte o yüzden yorum bulamıoruz:/
Benım kendı problemımle ılgılı bılmek ıstedıgım tek sey var ama ancak Allah bılır. Hep aynı soruyu soruyorum Ecem 23 de dahıl hepsı olumlu olduğunu soyledı ama yıne de bu benım ıcımdekı sıkıntıyı gıdermıyor. Sadece okuduğum an ıyı hıssedıyorum o kadar. Esım de dahıl olmak uzere kımse fal baktırdığımı bılmıyor bu arada. Cok sukur kendı telefon faturamı kendım oduyorum da kımsenın haberı olmayacak. Ama bu fal ne kadar etkılı olursa olsun hıcbırımızın tam anlamıyla ınandıgını sanmıyorum. Insallah kalbınde yer edecek hayırlı kışı kımse bır an once karsına çıksın. Eger su andakı kısıyse de yolunuz bırlessın.
Valla 50 ye bakıo ben memnunum henüz yanılmadı bende suan bi geri dönüş bekliorum yasarsam o zmn süper diebilirim zmnı var ama genelde tutarlı.. Yiğite baktırırdım eskiden ama o pembeci gelio bana ona kalsa şimdiye cocugum olurdu.. Bu daha mantıklı geldiği için buna döndüm..Kaça bakıyo memnun musun ödeme nasıl oluyo :)
bana çıkmadıı :)kızlar bende şimdi baktırıcam tüm yorumları okumaya üşendim ama Efsun iyiymiş baya sanırım ne dersiniz???
Rezzan ablanın falı bana çıktı..hemde tarih vermişti. Tarihiyle birlikte.. Severim kendisini.. Konuşması yeter onun ya.. Terapi gibi geliyor bana.ben hiç baktırmadım canım ama gelecekte çıkanlarda varmış patlayanlarda merak ediyorum aslında.baktıranlar yorumda bulunabilir mii
Rezzan ablanın falı bana çıktı..hemde tarih vermişti. Tarihiyle birlikte.. Severim kendisini.. Konuşması yeter onun ya.. Terapi gibi geliyor bana.
emine ne kadara bakıyordu canım neredeydi?Emineye attim arkadaslar sok etti beni bu kadar ani durumu bilmesine asiri sasirdim diger falinda cikanlar olmustu ama burda harf vs solemis daha usturuplu bakmis
aynı şey benim içinde geçerli..böyle bir de sessizlik olunca bir şeyler durgun olunca fal baktırmak bağımlılık değil de bir arayış bir çıkış yolu gibi oluyor.sabır et diyorlar ama sabredemiyorum..Bir şeyin olmasını çok isteyip de yapacak hiç bir şeyinizin olmaması çok kötü bir his. Umutla ve umutsuzlukla beklediğiniz o zaman dilimi o kadar uzun geliyor ki insana. Sanırım o yüzden falla vakit öldürüyorum. Bagımlı olacağım ama o kadar cok ısım var kı sayenizde karar veremiyorum kıme baktırayım. Kımsenın enerjısı kimseyle tutmuyor ortalama:)
Bir şeyin olmasını çok isteyip de yapacak hiç bir şeyinizin olmaması çok kötü bir his. Umutla ve umutsuzlukla beklediğiniz o zaman dilimi o kadar uzun geliyor ki insana. Sanırım o yüzden falla vakit öldürüyorum. Bagımlı olacağım ama o kadar cok ısım var kı sayenizde karar veremiyorum kıme baktırayım. Kımsenın enerjısı kimseyle tutmuyor ortalama:)
Kızlar bu arada meryeme katina baktırdım.. Beğendim.. Doğru yorumu vardı. Ama aklıma takılan bir durum var.. Aylinle aynı durumdan söz etmiş.. Birde Aylinin faliyla Son Veda cümlesi tıpatıp aynı... Ben de @deepbluem gibi düşünüyorum.. Onunla da konuştuk zaten.. Aylin =meryem bencede
bence burayı okuyo cunku bukdr bılmesı zor duyguları karısıkmış baskası varmış ısterse cddı olurmus syle byleNe dedi
Evet ya..çıkmasada baktırırım ona..güzel bir enerjisi var..Bana da terapi gibi geliyor canim ya ciksa da cikmasa da
ben suan inanıyorum eğer bizim için hayırlı değilse soguyorsunuz ve bunu çok yakın zamanda anladım şuan şükrediyorum olmadığı içinpek iyi sayilmaz canim,sarayli uyarmisti zaten..dedigi gibi oluyor olaylar..fakat benim acimdanda tahmin etmedigim seyler gelisiyor,ve bunlari da soylemisti sarayli..benim soguyup kendimi cekecegimi soylemisti,birsey oldu acayip sogudum bir anda adamdan,hani cok istedigin birsey vardir sonra bir anda mideni bulandirmaya baslar ya..oyle cok kotu birsey yaptigida yok ama bilmmiyorum ne oldu..bir anda hic ilgilendirmez oldu beni..Allahtanmi nedir..Sarayli bunuda soylemisti,o zaman hic inanmiyordum..Oh be sanki bir buyuden kurtulup yeniden hayata donnmus gibi hissediyorum kendimi..Gunde 10 kere whatsapi acip,ordami diye bakan ben tum gun bir defa bile bakmadim
Emine bir yolun var daemine ne kadara bakıyordu canım neredeydi?
aynı şey benim içinde geçerli..böyle bir de sessizlik olunca bir şeyler durgun olunca fal baktırmak bağımlılık değil de bir arayış bir çıkış yolu gibi oluyor.sabır et diyorlar ama sabredemiyorum..
bence burayı okuyo cunku bukdr bılmesı zor duyguları karısıkmış baskası varmış ısterse cddı olurmus syle byle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?