Venüs bende fena bommladı.. Şuanki durumun tam tersini söyledi.. Ben sevgilimden evlenme teklifi bekliyorum. Baskı kuruyorum. Venüs bana sen evlenmeyi düşünmüyorsun bu kişiye dedi.. Yani çok saçmaladı..Canim galiba öyle ben hic ayline baktirmadim ama, meryem bende banko patlar yani. Eger meryem patlamazsa venus alex bilge falan patlar ki bu ucu de cok patliycak gibi tipler degil
Cnm benim iki falimda zit birbirine ve ayni isimle baktirdimKızlar bu arada meryeme katina baktırdım.. Beğendim.. Doğru yorumu vardı. Ama aklıma takılan bir durum var.. Aylinle aynı durumdan söz etmiş.. Birde Aylinin faliyla Son Veda cümlesi tıpatıp aynı... Ben deAngel of Love gibi düşünüyorum.. Onunla da konuştuk zaten.. Aylin =meryem bencede
Venüs bende fena bommladı.. Şuanki durumun tam tersini söyledi.. Ben sevgilimden evlenme teklifi bekliyorum. Baskı kuruyorum. Venüs bana sen evlenmeyi düşünmüyorsun bu kişiye dedi.. Yani çok saçmaladı..
Alexin bir kaç dediği çıktı. Onu beğenmiştim.
Ben Aylinide çok beğenmiştim aslında. Meryemide beğendim bu arada.
İşin ilginç yanı bende farklı isimler verdim.. Farklı şekillerde sordum.. Ama falları çok paralel.. İkisinin Falının da son cümlesi şu şekilde ;Cnm benim iki falimda zit birbirine ve ayni isimle baktirdim
meryem benim soguk kişilikte oldugumu anladımı naptı direkt iyi aksamlar dedi bu kadar..İşin ilginç yanı bende farklı isimler verdim.. Farklı şekillerde sordum.. Ama falları çok paralel.. İkisinin Falının da son cümlesi şu şekilde ;
SORUNUZA GÖRE YOĞUNLAŞTIĞIMDA HİSLERİM BU YÖNDE!!
Tıpatıp aynı cümleler.. Yani tesadüf olamaz gibi geliyor bana. Of bilemedim
ayline baktıranlar oluyor meryem ordan direkt konuyu çakıyor galiba.Peki aylin ve meryemin aynı kişi olması bu nicklerin sahibine ne sağlıyor? Nasıl bir çıkarı var?
Vallahi kuruyorum baskı kuzum ne yalan söyleyeyim.. Bu sıralarda acayip evlilik hevesim var.. Bundan bir sene öncesini sor.. Hayatta düşünmüyordum.. 30 dan önce evlenmem diyordum.. Hatta sevgilim ters tepki veriyordu böyle düşünmeme.. Geç diye kızıyordu. Ama şimdi tam tersi. Neden bilmiyorum. Belki bütün kız arkadaşlarım evlendi ondan heraldeMeryemi ben de begendim begenmekten ziyade, sevdim harika bi enerjisi var. Gelecek icin soyledigine de insallah diyim canim o zamanama sakiin baski kurma ya ne guzel yaninda iste sevmese yaninda olur muydu allahin izniyle eninde sonunda olur insallah evlilikte
Vallahi kuruyorum baskı kuzum ne yalan söyleyeyim.. Bu sıralarda acayip evlilik hevesim var.. Bundan bir sene öncesini sor.. Hayatta düşünmüyordum.. 30 dan önce evlenmem diyordum.. Hatta sevgilim ters tepki veriyordu böyle düşünmeme.. Geç diye kızıyordu. Ama şimdi tam tersi. Neden bilmiyorum. Belki bütün kız arkadaşlarım evlendi ondan heralde
saraylı hangi sitedeydıben suan inanıyorum eğer bizim için hayırlı değilse soguyorsunuz ve bunu çok yakın zamanda anladım şuan şükrediyorum olmadığı için
tabkiiii yaaa okuyolardırCanim kim o? Ya bence herkes burayi okuyor yuzde yuz okuduguna emin oldugum nesibe var cunku bi kere burayla ilgili upuzuun bi yazi yazmisti feysine gerci bi kac yil onceydi yazisinda da okumuyorum ama duyuyorum falan demisti. Ama kesin okuyor. Ya bide mesela google a atiyorum bilge ozdogru fal yazin ilk sirada binnaz abla sonra bu konu cikiyor. Ve bence yuzde yuz isimlerini aratiyorlardir
Öncelikle hoş geldin bitanemmmmyaklaşık 1ay kadar aradan sonra merhaba guzellıkleren son derin ın kahve şokundan beri gırmıyordum :) an konusunda şoktan sabaha dek uyuyamamıştım ve bugun yıne okuyunca 3gun,3hafta v3ya 3 ay sonra olacak dedıgı şey, 24.gün oldu. emine bana komık gelıyor yafff cıdden lerısı için cıkan oldu mu?
Ona toplum baskısı ve dogmatik toplum düzeni diyorlar. Doğdugun ılk andan ıtıbaren anne ve eş olarak yetıstırılıyorsun. Sonra toplum sana dayatmaya başlıyor: E ne zaman evleniyorsun?Okul varsa bıraz erteleniyor. Ama o da bıtıp ıs bulunca başka bahane kalmıyor. Bu arada senın gıbı yetıstırılmıs homosapıens lerde evlendıklerı ıcın kendını ıcten ıce yetersız hıssedıyorsun. Bu ülkede prof da olsan bırının esı olmadığın surece mısyonunu tamamlamış olmuyorsun ne yazık kı:) Ama bırsey dıyeyım mı sadece evlenince de bıtmıyor ne yazık kı. Bu sefer de:ne zaman çocuk yapacaksınız dıye devam edıyor:)Vallahi kuruyorum baskı kuzum ne yalan söyleyeyim.. Bu sıralarda acayip evlilik hevesim var.. Bundan bir sene öncesini sor.. Hayatta düşünmüyordum.. 30 dan önce evlenmem diyordum.. Hatta sevgilim ters tepki veriyordu böyle düşünmeme.. Geç diye kızıyordu. Ama şimdi tam tersi. Neden bilmiyorum. Belki bütün kız arkadaşlarım evlendi ondan heralde
Venüs çok beğeniliyor.. Çok da tatlı bir bayan.. Sanırım benimle hiç enerjisi uyuşmadı.. Hiçbirşey tutmadı bende. Ama çoğu kişiye falı çıktı.. Sende anı tutturduysa geleceği de çıkabilir.. Tabi olumluysa çıksın kuzum olumsuzsa patlasınnAhah aynen canim bak onun cok etkisi olmus olabilir :) acaba bu venus gecmisi mi bildiya kadin biseyler goruyor eminim ama an mi gecmis mi gelecek mi emin degilim
Aman yeterki güzel olanlar çıksın vallahoş buldum ruhtaşımmmmgüzel bır şey cıktı
Venüs çok beğeniliyor.. Çok da tatlı bir bayan.. Sanırım benimle hiç enerjisi uyuşmadı.. Hiçbirşey tutmadı bende. Ama çoğu kişiye falı çıktı.. Sende anı tutturduysa geleceği de çıkabilir.. Tabi olumluysa çıksın kuzum olumsuzsa patlasınn
Venüs çok beğeniliyor.. Çok da tatlı bir bayan.. Sanırım benimle hiç enerjisi uyuşmadı.. Hiçbirşey tutmadı bende. Ama çoğu kişiye falı çıktı.. Sende anı tutturduysa geleceği de çıkabilir.. Tabi olumluysa çıksın kuzum olumsuzsa patlasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?