Amin bebegim hayirlisi :) bu arada masallah diyim de ben selenada 6. Siradan 3. Siraya ne cabuk dusmusum ya
Tamam da sen şimdi bunları nerden çıkardın anlamadım? Ne alaka? Ben burda şakalaşıyorum.. Evlilik için ölüp bitmiyorum arkadaşım.. Niye böyle derin konuştun anlayamadım??? Evlilik le ilgili bir yaran mı var?Ona toplum baskısı ve dogmatik toplum düzeni diyorlar. Doğdugun ılk andan ıtıbaren anne ve eş olarak yetıstırılıyorsun. Sonra toplum sana dayatmaya başlıyor: E ne zaman evleniyorsun?Okul varsa bıraz erteleniyor. Ama o da bıtıp ıs bulunca başka bahane kalmıyor. Bu arada senın gıbı yetıstırılmıs homosapıens lerde evlendıklerı ıcın kendını ıcten ıce yetersız hıssedıyorsun. Bu ülkede prof da olsan bırının esı olmadığın surece mısyonunu tamamlamış olmuyorsun ne yazık kı:) Ama bırsey dıyeyım mı sadece evlenince de bıtmıyor ne yazık kı. Bu sefer de:ne zaman çocuk yapacaksınız dıye devam edıyor:)
hahah ben de yarım saattır 3.sıradayım??Amin bebegim hayirlisi :) bu arada masallah diyim de ben selenada 6. Siradan 3. Siraya ne cabuk dusmusum ya
Selenanın falını geldiğinde bana atar mısınız sakıncası yoksa? Durumu az çok biliyorum da selena ne diyecek çok merak ediyorum
hahah ben de yarım saattır 3.sıradayım??
Yazdıklarımın tamamını okursan zaten senınle alakalı olmadığını anlarsın evlılık ve ulkemızle ılgılı bır genelleme sadece. Ayrıca evlılıkle ılgılı herhangı bır yaram yok zaten evlıyım. Benım yazdığımın da herhangı bır cıddıyet ıcermedıgını anlamış olsaydın sanırım bu cumlelerı kurmamıza gerek kalmayacaktı. Bence yazdığın cumlelerı bıraz daha "nezaket" ıcerır sekılde yazmalısın. Burada kavga etmıyoruz neden mahalle ağzıyla yazdığını anlamadım? Senın medenı durumun ya da tercıhlerınle ılgılı bır derdım yok sorgulamıyorum da.Tamam da sen şimdi bunları nerden çıkardın anlamadım? Ne alaka? Ben burda şakalaşıyorum.. Evlilik için ölüp bitmiyorum arkadaşım.. Niye böyle derin konuştun anlayamadım??? Evlilik le ilgili bir yaran mı var?
hahha koptum yaa fal çesıdıne gore mı sıra ayrı dıyecegım ama sanmamAma bn de 3. Siradayim nasil oluyor ayni anda mi bakacak acaba
Enteresan bır kadın. Bana soyledıklerı de cok enteresandıyaklaşık 1ay kadar aradan sonra merhaba guzellıkleren son derin ın kahve şokundan beri gırmıyordum :) an konusunda şoktan sabaha dek uyuyamamıştım ve bugun yıne okuyunca 3gun,3hafta v3ya 3 ay sonra olacak dedıgı şey, 24.gün oldu. emine bana komık gelıyor yafff cıdden lerısı için cıkan oldu mu?
hahha koptum yaa fal çesıdıne gore mı sıra ayrı dıyecegım ama sanmambu işte bir iş var
grey sende saraylı nasıldı baktırdınmı ona?Venüs çok beğeniliyor.. Çok da tatlı bir bayan.. Sanırım benimle hiç enerjisi uyuşmadı.. Hiçbirşey tutmadı bende. Ama çoğu kişiye falı çıktı.. Sende anı tutturduysa geleceği de çıkabilir.. Tabi olumluysa çıksın kuzum olumsuzsa patlasınn
gecen sene attın ama o kadar uzun zaman verdı ha şaşırdımVenüsün bana anı tuttu ama gelecekle ilgili mayıs ayından sonra dedi ( Geçen yıl attım) ve daha doğru zaman gelmedi demek ki^^
kime baktırdın. tuttu mu gerçekten. :)yaklaşık 1ay kadar aradan sonra merhaba guzellıkleren son derin ın kahve şokundan beri gırmıyordum :) an konusunda şoktan sabaha dek uyuyamamıştım ve bugun yıne okuyunca 3gun,3hafta v3ya 3 ay sonra olacak dedıgı şey, 24.gün oldu. emine bana komık gelıyor yafff cıdden lerısı için cıkan oldu mu?
Bana geçen senenin Mayıs ayı demiştigecen sene attın ama o kadar uzun zaman verdı ha şaşırdım
ynen demınden berı yenılıyorum ve 3.diyor.ustelık 1saatten fazladır yanı ılk attıgımdan berı 3.yumYa yuz kere sayfa yeniledim hala 3um. Simdi her sirada 2 kisi oldugunu dusunursek bizden baska 4 kisi daha var demektir
desene sazan gibi atladımBana geçen senenin Mayıs ayı demiştiÇıkmadı tabi o tarihte aynı monotonluğa devam ettim
Hey Allahım çattık :))Yazdıklarımın tamamını okursan zaten senınle alakalı olmadığını anlarsın evlılık ve ulkemızle ılgılı bır genelleme sadece. Ayrıca evlılıkle ılgılı herhangı bır yaram yok zaten evlıyım. Benım yazdığımın da herhangı bır cıddıyet ıcermedıgını anlamış olsaydın sanırım bu cumlelerı kurmamıza gerek kalmayacaktı. Bence yazdığın cumlelerı bıraz daha "nezaket" ıcerır sekılde yazmalısın. Burada kavga etmıyoruz neden mahalle ağzıyla yazdığını anlamadım? Senın medenı durumun ya da tercıhlerınle ılgılı bır derdım yok sorgulamıyorum da.
Yok sadece mahalle ağzınının ıse yaramadığını öğrenecek kadar buyudum dıyelım. Kımseye laf dokundurmak ya da aşağılamak gıbı bır derdım yok sadece falcılarla ılgılı yorumları okuyorum. Fıkırlerını ve deneyımlerını paylasan cok güzel ve ıyı nıyetlı ınsanlar var burada. Ben de baktırdıklarımı paylaşıyorum kendımce. Sanırım olması gereken de buydu. Forumda ınsanların "ıletısım" kurmak ıcın bulunduğunu dusunmustum ben ama sanırım herkesle degılmıs. Ogrettıgın ıcın teşekkür ederımHey Allahım çattık :))
yav tamam he he. Sen Salon hanfendisisin..
grey sende saraylı nasıldı baktırdınmı ona?
Saraylı bende tutmadı tolincim.. Maalesef dediğinin tam tersi oldu
Selenayı ben 5 gün bekledim.. Aslında bana falı çıktı hemde tarihiyle. Bir ay içinde barışma olacak demişti tarot falında.. Ve dediği olmuştu.. Ama ben ondan neden bilmiyorum çok negatif bir enerji alıyorum.. O yüzden baktırmayı düşünmüyorum.. Ama denemediysen kesinlikle bekle derim çekme falını kuzum.. İyi falcıdırGreycim selenaya baktirdin mi bi de selena cok bekletiyor sanirim dogru muGrey_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?