Binnaz Abla

Tamam da sen şimdi bunları nerden çıkardın anlamadım? Ne alaka? Ben burda şakalaşıyorum.. Evlilik için ölüp bitmiyorum arkadaşım.. Niye böyle derin konuştun anlayamadım??? Evlilik le ilgili bir yaran mı var?

Yazdıklarımın tamamını okursan zaten senınle alakalı olmadığını anlarsın evlılık ve ulkemızle ılgılı bır genelleme sadece. Ayrıca evlılıkle ılgılı herhangı bır yaram yok zaten evlıyım. Benım yazdığımın da herhangı bır cıddıyet ıcermedıgını anlamış olsaydın sanırım bu cumlelerı kurmamıza gerek kalmayacaktı. Bence yazdığın cumlelerı bıraz daha "nezaket" ıcerır sekılde yazmalısın. Burada kavga etmıyoruz neden mahalle ağzıyla yazdığını anlamadım? Senın medenı durumun ya da tercıhlerınle ılgılı bır derdım yok sorgulamıyorum da.

Enteresan bır kadın. Bana soyledıklerı de cok enteresandı

grey sende saraylı nasıldı baktırdınmı ona?

Venüsün bana anı tuttu ama gelecekle ilgili mayıs ayından sonra dedi ( Geçen yıl attım) ve daha doğru zaman gelmedi demek ki^^
gecen sene attın ama o kadar uzun zaman verdı ha şaşırdım

kime baktırdın. tuttu mu gerçekten. :)

Hey Allahım çattık :))
yav tamam he he. Sen Salon hanfendisisin.. Muhatap olup yorumuma cevap vermezsin olur biter..

Hey Allahım çattık :))
yav tamam he he. Sen Salon hanfendisisin..
Yok sadece mahalle ağzınının ıse yaramadığını öğrenecek kadar buyudum dıyelım. Kımseye laf dokundurmak ya da aşağılamak gıbı bır derdım yok sadece falcılarla ılgılı yorumları okuyorum. Fıkırlerını ve deneyımlerını paylasan cok güzel ve ıyı nıyetlı ınsanlar var burada. Ben de baktırdıklarımı paylaşıyorum kendımce. Sanırım olması gereken de buydu. Forumda ınsanların "ıletısım" kurmak ıcın bulunduğunu dusunmustum ben ama sanırım herkesle degılmıs. Ogrettıgın ıcın teşekkür ederım

Greycim selenaya baktirdin mi bi de selena cok bekletiyor sanirim dogru mu Grey_
Selenayı ben 5 gün bekledim.. Aslında bana falı çıktı hemde tarihiyle. Bir ay içinde barışma olacak demişti tarot falında.. Ve dediği olmuştu.. Ama ben ondan neden bilmiyorum çok negatif bir enerji alıyorum.. O yüzden baktırmayı düşünmüyorum.. Ama denemediysen kesinlikle bekle derim çekme falını kuzum.. İyi falcıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…