Binnaz Abla

Kizlar, ada yildiza iki hafta once katina attigimi unutup bgn kahve atmistim ya hani, sanirim beni hatirlamamis. Iki hafta once, bir ay sonra bi barisma var demisti ve ben soylemedigm halde ayrilik sebebi ucuncu kisi demisti. Bugn, fincanimda eski sevgilimle ilgili bsy cikmadigini bu yzden kart cektigini ama herseyin bittigini soylemis. Saka mi simdi bu ya ikinci bir alex vakasi hayir bi de niye hep benim basima gelir ki hahah

eger sorumu da degistirebiliyor olsaydim herhalde asla o kdr beklemez hemen ecwme atardim ama bekliycem canim ecemi cogu kisi begenmedi ama sen de begenmissin ben de begendim selenayla da enerjimin tutacagini dusunuyorum bu yuzden

ben de bir bende olur sanmıştım böyle tuhaflıklar. Yalnız değilmişim ıyı mı kotu mu bılemedım ama:)
Yalnız degılsın:)

eger sorumu da degistirebiliyor olsaydim herhalde asla o kdr beklemez hemen ecwme atardim ama bekliycem canim ecemi cogu kisi begenmedi ama sen de begenmissin ben de begendim selenayla da enerjimin tutacagini dusunuyorum bu yuzden
Sen Eceme baktırdın ya loveme. Bidahamı atacaksın?

off ben selenaya temmuzda katına atmısım mevcut durumu bıle bılememıs gelecekte cıkmadı zaten

En azından falı begenmeyebılırsın:) Bosver hangısının cıkacagını hıcbırımız bılmedıgımıze gore hala sansın var demektır:)

Canim bu kiz faldan hic anlamiyor bence sifir. Yazin bana is gormus yeni birini gormus bi onceki fali da pespembeydi zaten oradan anlamam lazimdi su 3. Kisi olayini da atnis tutmus. Ya burda birilerinin gunahini almak en son isteyecegim sey gercekten ama bu kdri da fazla degil mi sizce de

keşke başkasına baktırsaydın

Hahah bi de soruma cvp olarak diger falin hic onemli degil canim ben her fali ayri ayri degerlendiririm demis. Off deep niye ben ya
pesssss diyorum kuzum bu cevaba. kıvıramadım diyememiş ayrı değerlendiririm demiş tamam süreç içerisinde değişiklikler olur, neticede zaman akıyor fakat 180 derece ne yaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…