Binnaz Abla

melih gune kredıne yazık olmus ya ben ıkı kere baktırdım hıc cıkmadı cıkanıda duymadım

Aynen canim onu da sonradan farkettim ama birilerine atmasaydim 7 24 venus nesibe fln kovalayacaktim kredim bitsin de bi daha giremeyeyim dedim. Bildigin ada da melih gun de çöp yani olan 50 lirama oldu

selenanın bana dediğide cıktı cok olumsuzdu ve hemen oldu.. umrunda deglsn o adaöın demişti o da dgru cıkt.

Herkese merhaba..yeni üyeyim ve fala bayaaa bi saranlardanım:) burayıda takip ediyodum ama üye değildim bu akşam fal atmamak için kendimi zor tutarken en iyisi K.k.ya üye olayım da bu akşamı atlatayım dedim:)))..Deniz Devrimi bekliyorum bayadır ama kendisinin nezaman gireceği belli olmuyo sanırım ben bir kere baktırdım ama tekrar baktırmak için yakalayamdım bu konuda yorum bulamadım o kadar çok sayfa var ki..Deniz Devrimle ilgili var mıdır yorumlarınız???

Ya cnm bunu nasil anladin o mu soyledi ( cok aci bir soz
ya bısy yuzunden bn mesnj attm cvp ble vermeden engelledı ama ben 8 ay snra ılkkez mesj attm yanı ınsan bır sasırır falan yok yanı tamamen bıtmışım ben.. hayatmda baskası varmış ztn

deniz devrıme ben aymıştım olumluydu yok barısma bılmem ne... hıc brseyı cıkmadı... yanı taöaöen fosss.. ztn falı cıkanlarada hayret edyrum benm bukdr cıkmyrken

ya bısy yuzunden bn mesnj attm cvp ble vermeden engelledı ama ben 8 ay snra ılkkez mesj attm yanı ınsan bır sasırır falan yok yanı tamamen bıtmışım ben.. hayatmda baskası varmış ztn

çok üzüldüm sanki kendim yaşamış gibi bunu okuyunca çok kalpsiz bu erkekler en azından nezaketen cevap ver ya

yaaa yemınnn edıyorumm surayaaa gırıyorumm ıkı uc tane sevdıgım ınsan var arada konusmaları okuyorum ..
ama yıne gereksız cıkıntılar bas gostermısss bılemıycem bana bu konusmalar xx adlı kullanıcıyı hatırlattı greyınde dedıgını nasıl ve nerenlee okuduguna baglı arkadasımm !!
yemın edıyorum mıllet kafayı yemıss ..
her evlenmek ısteyen aıle baskısı toplum duzenı yok bılmem ne cart curt dıyee fırlayan arkdaşlar ya hıc sevmemıs yada hıc seven bı ınsanları yok hayatlarında ! kısacası evde kalmıss karsındakıne b.k atan tıpler bende sızı genelledım arkdaşım hos oldumuu !!!
o zaman canımm cok bılmısss,her konuda ahkamm kesenn arkadaşlar,burda dertli olan kı cogunlukla ASK tan yakınan ınsanların konustugu formda bulunmayın bu kdar toplum baskısı cart curt dogmaaa dedıgınızz seyler var yaa FALLLDAAA baktırmayınn !! cok mantıklıı,super zekaa ınsanlarsınız ya , ayrıcaa ınsanların yazdıgı seyede atlayıp onlar hakkında abuk sabuk yorumlarda ve yargılardada bulunmayın yeter valla yeter tadı falan kalmadı buranın !!!

gereksiz gereksiz konuşma üzerine kız cevap hakkını kullandı ama gel görki banlandı keyfi kaçtı buranın iyice

bunların bu evlılık dusmanlıgı benı benden alıyor ustune bıde manyak gıbı fal baktırmaları allahım ya olan greyımızee oldu bende banlanıcam sımdı az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…