pesssss diyorum kuzum bu cevaba. kıvıramadım diyememiş ayrı değerlendiririm demiştamam süreç içerisinde değişiklikler olur, neticede zaman akıyor fakat 180 derece ne yaaa???
melih gune kredıne yazık olmus ya ben ıkı kere baktırdım hıc cıkmadı cıkanıda duymadımAmaaan vallahi yoruldum artik bu ne boyle ne melih gune hevesim kaldi ne selenaya
Amaaan vallahi yoruldum artik bu ne boyle ne melih gune hevesim kaldi ne selenaya
Melih evlendirir kesin cnm moral bozmak gibi olmayayim da pembeciydi bana cikmadi hicAmaaan vallahi yoruldum artik bu ne boyle ne melih gune hevesim kaldi ne selenaya
melih gune kredıne yazık olmus ya ben ıkı kere baktırdım hıc cıkmadı cıkanıda duymadım
Melih evlendirir kesin cnm moral bozmak gibi olmayayim da
Selenaya da baktırıp biraz ara verin bence. Sürekli size nasihat veriyormuşum gibi geliyor ama aynı şeyleri yaşadığımız için zamanındaKusuruma bakmayın cidden
selenanın bana dediğide cıktı cok olumsuzdu ve hemen oldu.. umrunda deglsn o adaöın demişti o da dgru cıkt.Selenayı ben 5 gün bekledim.. Aslında bana falı çıktı hemde tarihiyle. Bir ay içinde barışma olacak demişti tarot falında.. Ve dediği olmuştu.. Ama ben ondan neden bilmiyorum çok negatif bir enerji alıyorum.. O yüzden baktırmayı düşünmüyorum.. Ama denemediysen kesinlikle bekle derim çekme falını kuzum.. İyi falcıdır
noldu yaaa yineofffff offf uyuz oluyorum ortalığı karıştıranlara yaaa @Grey_ banlandı
selenanın bana dediğide cıktı cok olumsuzdu ve hemen oldu.. umrunda deglsn o adaöın demişti o da dgru cıkt.
Ya cnm bunu nasil anladin o mu soylediselenanın bana dediğide cıktı cok olumsuzdu ve hemen oldu.. umrunda deglsn o adaöın demişti o da dgru cıkt.
melih beni de evlendrmıştı saglsn gecen yaz agustostaAy bi o kalmisti bak beni raina disinda kimse evlendirmedi melihte bi evlendirsin bakalimacaba ada icin olan kredimi geri mi istesem ya
melih beni de evlendrmıştı saglsn gecen yaz agustosta
gereksiz gereksiz konuşma üzerine kız cevap hakkını kullandı ama gel görki banlandınoldu yaaa yine
ya bısy yuzunden bn mesnj attm cvp ble vermeden engelledı ama ben 8 ay snra ılkkez mesj attm yanı ınsan bır sasırır falan yok yanı tamamen bıtmışım ben.. hayatmda baskası varmış ztnYa cnm bunu nasil anladin o mu soyledi( cok aci bir soz
deniz devrıme ben aymıştım olumluydu yok barısma bılmem ne... hıc brseyı cıkmadı... yanı taöaöen fosss.. ztn falı cıkanlarada hayret edyrum benm bukdr cıkmyrkenHerkese merhaba..yeni üyeyim ve fala bayaaa bi saranlardanım:) burayıda takip ediyodum ama üye değildim bu akşam fal atmamak için kendimi zor tutarken en iyisi K.k.ya üye olayım da bu akşamı atlatayım dedim:)))..Deniz Devrimi bekliyorum bayadır ama kendisinin nezaman gireceği belli olmuyo sanırım ben bir kere baktırdım ama tekrar baktırmak için yakalayamdım bu konuda yorum bulamadım o kadar çok sayfa var ki..Deniz Devrimle ilgili var mıdır yorumlarınız???
ya bısy yuzunden bn mesnj attm cvp ble vermeden engelledı ama ben 8 ay snra ılkkez mesj attm yanı ınsan bır sasırır falan yok yanı tamamen bıtmışım ben.. hayatmda baskası varmış ztn
gereksiz gereksiz konuşma üzerine kız cevap hakkını kullandı ama gel görki banlandıkeyfi kaçtı buranın iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?