- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
Yine cevap vermedimi cok sinir ya uzulme dicem de aci hissedior insan zamaninda biri de benim mesajlarimi okuyup hic cevap vermemisti uyuz pislikya bısy yuzunden bn mesnj attm cvp ble vermeden engelledı ama ben 8 ay snra ılkkez mesj attm yanı ınsan bır sasırır falan yok yanı tamamen bıtmışım ben.. hayatmda baskası varmış ztn
Artık keyif almıyorum buradan. Aynı benimde aklıma o kişi geldi inanır mısın? offf valla kendi derdimiz bile bu kadar germedi bizibunların bu evlılık dusmanlıgı benı benden alıyorustune bıde manyak gıbı fal baktırmaları allahım ya olan greyımızee oldu bende banlanıcam sımdı az kaldı
hayatım pek nazik bit mesj da atmamıştm ztn ama...çok üzüldüm sanki kendim yaşamış gibi bunu okuyuncaçok kalpsiz bu erkekler en azından nezaketen cevap ver ya
hakaret etmedı dye sukrettım cnku arkdamla cıkmaya calısınca ben baya hakaret etmıştım.. ztn eski sevglm fzla yakışıklıyfı bana bakmazdı artk.. almış yurumuş o bnden ıyılerıne bakar.. gecmış olsn sevglm dedgm adama hayran hayran uzaktn bakmakta varmış kaderdeYine cevap vermedimi cok sinir ya uzulme dicem de aci hissedior insan zamaninda biri de benim mesajlarimi okuyup cevap vermemisti uyuz pislik
çok üzüldüm sanki kendim yaşamış gibi bunu okuyuncaçok kalpsiz bu erkekler en azından nezaketen cevap ver ya
Ben yenı helal ve bedava bır yol buldum bundan sonra onu yapıcam. İSTİHARE..
merhaba aniston..ben istihare yaptım ve yaptırdım ama çıkmadıCanim ya, basimizi kapatmadan sadece abdest alarak istihare duasi okursakta olur mu ben hic oyle denemedim de
Kızlar selenada su falı olan var mı çok mu sıra, sıranızı söylemeden cok veya az derseniz iyi olur :)
Canim fallar ayri ayri mi ki yani su fali ayri sira katina ayri sira, sira az ama ayni sirada iki kisi var garip bir sekilde
kime attınız acaba ??ay çok saçma bir şey oldu ben bu kadına fal attım fal orucumu bozdum.içimden de arayacagım sesini duyacagım ınceldiği yerden kopsun dedim.o sırada bu hatun falı gönderdi cümle aynen şu:sakın arayıp mesaj atma sakın reddedileceksin yoksa o gelecek dedi.afalladım
ay çok saçma bir şey oldu ben bu kadına fal attım fal orucumu bozdum.içimden de arayacagım sesini duyacagım ınceldiği yerden kopsun dedim.o sırada bu hatun falı gönderdi cümle aynen şu:sakın arayıp mesaj atma sakın reddedileceksin yoksa o gelecek dedi.afalladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?