Binnaz Abla

Evet benimde çıkmıyor ama anı iyi bilenler var.. tarihde vermiyolar ki bana kontrol edeyimama anda iyi olduğunu hatırlıyorum onun birde Rezzan abla..burada selenadan bahsedilmiş çok meraklandım fenaaa

Ya neden banlıyorlar hemen kib lemişler mi birbirlerini anlamadım Kızlar gereksiz yere niçin polemik yaratan şeyler yazıyorsunuz şurada bir paylaşımda bulunuyoruz ve ben aylardır takip ederim burada bu topikte birbiri yüzünden banlanmaları ilk kez görüyorum. Yapmayınız, şurada iki lafın belini kırıyoruz.

ya bısy yuzunden bn mesnj attm cvp ble vermeden engelledı ama ben 8 ay snra ılkkez mesj attm yanı ınsan bır sasırır falan yok yanı tamamen bıtmışım ben.. hayatmda baskası varmış ztn
Yine cevap vermedimi cok sinir ya uzulme dicem de aci hissedior insan zamaninda biri de benim mesajlarimi okuyup hic cevap vermemisti uyuz pislik

bunların bu evlılık dusmanlıgı benı benden alıyor ustune bıde manyak gıbı fal baktırmaları allahım ya olan greyımızee oldu bende banlanıcam sımdı az kaldı
Artık keyif almıyorum buradan. Aynı benimde aklıma o kişi geldi inanır mısın? offf valla kendi derdimiz bile bu kadar germedi bizi

Yine cevap vermedimi cok sinir ya uzulme dicem de aci hissedior insan zamaninda biri de benim mesajlarimi okuyup cevap vermemisti uyuz pislik
hakaret etmedı dye sukrettım cnku arkdamla cıkmaya calısınca ben baya hakaret etmıştım.. ztn eski sevglm fzla yakışıklıyfı bana bakmazdı artk.. almış yurumuş o bnden ıyılerıne bakar.. gecmış olsn sevglm dedgm adama hayran hayran uzaktn bakmakta varmış kaderde

çok üzüldüm sanki kendim yaşamış gibi bunu okuyunca çok kalpsiz bu erkekler en azından nezaketen cevap ver ya

Aslinda biliyor musun canim, nezaketen cevap vermesi daha kotu. Ben tam bir yildan sonra mesaj attim. Geldi gorustuk tabi sevgilisi de vardi o zamanlar hala da var ayni kiz.. Sonra bende fena bagimlilik yapti. O kdr ozlemisim ki. Buralara da o olaydan sonra geldim iste hep fallar bilmemneler. Yani o gorusme beni mahvetti. Keske bana da hic cvp vermeseydi.

Kızlar selenada su falı olan var mı çok mu sıra, sıranızı söylemeden cok veya az derseniz iyi olur :)

Kızlar selenada su falı olan var mı çok mu sıra, sıranızı söylemeden cok veya az derseniz iyi olur :)

Canim fallar ayri ayri mi ki yani su fali ayri sira katina ayri sira, sira az ama ayni sirada iki kisi var garip bir sekilde
Bir de sira ne zamandir ilerlemiyor bu selenaya ulasmanin bi yolu olsa keske. Gerci melihle ada btn enerjimi aldilar benimkine yarin baksa super olrda neyse

ay çok saçma bir şey oldu ben bu kadına fal attım fal orucumu bozdum.içimden de arayacagım sesini duyacagım ınceldiği yerden kopsun dedim.o sırada bu hatun falı gönderdi cümle aynen şu:sakın arayıp mesaj atma sakın reddedileceksin yoksa o gelecek dedi.afalladım

fal zaten içimizden aklımızdan geçenlerin yansıması gibi bir şey bence canım. Bir de kimdi bu kadın. Yine atma sen bari mesaj filan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…