- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ay valla inceden bi tüm duaları okudum bilmediğimi sandıklarımı da beynim biliyormus atmıs alt tarafafal zaten içimizden aklımızdan geçenlerin yansıması gibi bir şey bence canım. Bir de kimdi bu kadın. Yine atma sen bari mesaj filan :)
ben varım canım allahım ya herkese baktırmışım... 3 fal attım 1.de farmlı2.farklı3.de farklı dedı nıtekım olumlu knusanlardandı mantıklı da gelmişti ama hiç dedgi gbi olmadı ztn 3.yude olesıne atmıştım terapist gbi ya falcı deglserra Güngören diye biri var merak ediyordm ve girmiş ve meşgule bile düşmüşyine kaçırdımmmmmm yoruu olan var mıdır????????
fal alem ecren kaila canım.ahım şahım bir şey söylememiş ya da bana herkes aynı şeyi söylüyor ben de alışkanlık yaptı.kime attınız acaba ??
ben aradım reddedıldım sen aramaay çok saçma bir şey oldu ben bu kadına fal attım fal orucumu bozdum.içimden de arayacagım sesini duyacagım ınceldiği yerden kopsun dedim.o sırada bu hatun falı gönderdi cümle aynen şu:sakın arayıp mesaj atma sakın reddedileceksin yoksa o gelecek dedi.afalladım
serraya geçen sene 2 kere baktırmıştım ve kesinlikle çıkmadı... pembeydi..serra Güngören diye biri var merak ediyordm ve girmiş ve meşgule bile düşmüşyine kaçırdımmmmmm yoruu olan var mıdır????????
onlar gelince biz saf gibi konusuyoruz ama biz onlara gidince cevap vermiyorlar ya da engelliyorlar canım bunun hırsı var bende.iki defa mesaj attım herif cevap atma lüksünde bile bulunmadı daha da hırçınlaştı.ben aradım reddedıldım sen arama
vaaayyy % 100 ü görünce ne biliyim ne zamandır aklımdaydıserraya geçen sene 2 kere baktırmıştım ve kesinlikle çıkmadı... pembeydi..
ay çok saçma bir şey oldu ben bu kadına fal attım fal orucumu bozdum.içimden de arayacagım sesini duyacagım ınceldiği yerden kopsun dedim.o sırada bu hatun falı gönderdi cümle aynen şu:sakın arayıp mesaj atma sakın reddedileceksin yoksa o gelecek dedi.afalladım
fal alem Ecren Kaila canım.herkesin söylediğini söyledi benim beklemem lazım artık ya ciddenOha suan sok oldum kim o kadin
fal alem Ecren Kaila canım.herkesin söylediğini söyledi benim beklemem lazım artık ya cidden
sezon finaline mi girdi acaba konu?bildiğin bizim diziler formatında yapmıs olayı.peki ilkay hakkında düşünceniz nedir burada bi yerde gördüm çok övülmüş bende kahve attım..ama son yorumlarda bulamadım benim içim sıkıldı dinlerken o kadar karışmışki herşey birbirine 2 kişiyle ilgili yorumlar yaptı oraya kadar herşey normal tam evlendiriyodu beni ki vazgeçicen başka biri gelecek dedi öylede bitti fal ağzım açık kalakaldım
yok kuzum falı iade etmedi sana fal atmıstım ya meryemin onu söyledi ve diğer sitelerde baktırdıklarımın aynısını söyledi.ama cidden tam arıyordum o sırada fal geldi öyle cümleye girince afalladım ne alaka düşüncelerimi mi okudu kadın anlamadım dedim.Ama sok oldum gercdkfen, fali da mi iade etti. Bu nsl bir kesinlik. Saka gibi
sıteden yazan kısmımda namaz kılcak durumda olmayan duasylada yapar dyr hayatımCanim ya, basimizi kapatmadan sadece abdest alarak istihare duasi okursakta olur mu ben hic oyle denemedim de
yok kuzum falı iade etmedi sana fal atmıstım ya meryemin onu söyledi ve diğer sitelerde baktırdıklarımın aynısını söyledi.ama cidden tam arıyordum o sırada fal geldi öyle cümleye girince afalladım ne alaka düşüncelerimi mi okudu kadın anlamadım dedim.
çok ince ayrıntılar ya da şok olacagım şeyler söylememiş ama dediğim gibi bana herkes aynı şeyi söylüyor alışkanlık yaptı galiba.Melih patladımıSok oldum suan yani ada ve melih icin parami cope atmmamis olsam direk baktirirdim
çok ince ayrıntılar ya da şok olacagım şeyler söylememiş ama dediğim gibi bana herkes aynı şeyi söylüyor alışkanlık yaptı galiba.Melih patladımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?