Binnaz Abla

fal zaten içimizden aklımızdan geçenlerin yansıması gibi bir şey bence canım. Bir de kimdi bu kadın. Yine atma sen bari mesaj filan :)
ay valla inceden bi tüm duaları okudum bilmediğimi sandıklarımı da beynim biliyormus atmıs alt tarafa fal alem ecren kaila canım.yok at deseler bile atmam bu saatten sonra.baktırdığım 1500. fal da aynı şeyi söyledi benim beklemem lazım galiba

serra Güngören diye biri var merak ediyordm ve girmiş ve meşgule bile düşmüşyine kaçırdımmmmmm yoruu olan var mıdır????????
ben varım canım allahım ya herkese baktırmışım... 3 fal attım 1.de farmlı2.farklı3.de farklı dedı nıtekım olumlu knusanlardandı mantıklı da gelmişti ama hiç dedgi gbi olmadı ztn 3.yude olesıne atmıştım terapist gbi ya falcı degl

ben aradım reddedıldım sen arama

ben aradım reddedıldım sen arama
onlar gelince biz saf gibi konusuyoruz ama biz onlara gidince cevap vermiyorlar ya da engelliyorlar canım bunun hırsı var bende.iki defa mesaj attım herif cevap atma lüksünde bile bulunmadı daha da hırçınlaştı.

Oha suan sok oldum kim o kadin

Bizi evlilik delisi olmakla asagilayan kendini yukarlarda goren insanlar neden bu foruma dadaniyor anlamiyorum insanin sevdiğiyle evlenmek istemesinden daha dogal ne olabilir bu insanlar ya hic sevmemis ya da gercekten evlilikle ilgili sikintilari var sanki evlenmek istesek evlenemeyecegiz mevzumuz yurek meselesi bunu anlamayacak ne var madem o kadar begenmiyorsunuz girmeyin baktirmatin fal bu kadar basit buraya girip insanlara laf cambazligi yapmak hoslarina gidiyor galiba

peki ilkay hakkında düşünceniz nedir burada bi yerde gördüm çok övülmüş bende kahve attım..ama son yorumlarda bulamadım benim içim sıkıldı dinlerken o kadar karışmışki herşey birbirine 2 kişiyle ilgili yorumlar yaptı oraya kadar herşey normal tam evlendiriyodu beni ki vazgeçicen başka biri gelecek dedi öylede bitti fal ağzım açık kalakaldım

sezon finaline mi girdi acaba konu?bildiğin bizim diziler formatında yapmıs olayı.

Ama sok oldum gercdkfen, fali da mi iade etti. Bu nsl bir kesinlik. Saka gibi
yok kuzum falı iade etmedi sana fal atmıstım ya meryemin onu söyledi ve diğer sitelerde baktırdıklarımın aynısını söyledi.ama cidden tam arıyordum o sırada fal geldi öyle cümleye girince afalladım ne alaka düşüncelerimi mi okudu kadın anlamadım dedim.

Sok oldum suan yani ada ve melih icin parami cope atmmamis olsam direk baktirirdim

Sok oldum suan yani ada ve melih icin parami cope atmmamis olsam direk baktirirdim
çok ince ayrıntılar ya da şok olacagım şeyler söylememiş ama dediğim gibi bana herkes aynı şeyi söylüyor alışkanlık yaptı galiba.Melih patladımı

çok ince ayrıntılar ya da şok olacagım şeyler söylememiş ama dediğim gibi bana herkes aynı şeyi söylüyor alışkanlık yaptı galiba.Melih patladımı

Canim inanma sakin takilma icinden geceni yap. Ya melih herkesi evlendirmis bende de adami evlendirdi iste bedevi sansi. Ah tek umudumsun selena ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…