Binnaz Abla

Canim inanma sakin takilma icinden geceni yap. Ya melih herkesi evlendirmis bende de adami evlendirdi iste bedevi sansi. Ah tek umudumsun selena ya
hahaah yok kuzum aramam ama bunu bana arkadaşları da söylemişti sakın arama o özlüyor zaten diye o kadında aynı cümleleri kurdu bana aynı zaten.selena da kaçııncı sıradasın ? baba kesicek seni

hahaah yok kuzum aramam ama bunu bana arkadaşları da söylemişti sakın arama o özlüyor zaten diye o kadında aynı cümleleri kurdu bana aynı zaten.selena da kaçııncı sıradasın ? baba kesicek seni

Aynen oyle olacak canim selenada 2. Siradayim ama bu melih gun yani bi de ses degistirme programi kullanmis korktum yeminle ya

Ohh, yani yemin ederim kalbim bi evliligi kaldiramaz canim. Cok acimasiz oldu bu evlilik lafi yani. Bi de surekli kartlarin adini soyleyip anlamlarini okumuyor mu en sinir oldugum fal bakma yonentemi ya ben yazip ogrenemeyecekmiyim
canim ben ecren kaila icin dedim..ama melih de cikmiyor merak etme

selena tatlım, senin gelişmeler daha hızlı ve net en azından, o nedenle çıkanlar ve çıkmayanlar diye bir liste yapsan bi ya
canim bana cikanlari hep yazdim,sarayli,ilkay,klotho ve eminenin dedigi gibi ilerliyor..venus de biliyor ama gelecek pek cikmiyor,esther/kirazede ayni sekilde..reikide iyiydi..diger tum onlinelara baktirdim gibi,hicbiri cikmadi..meryem,deniz guven cok iyilerdi,gelecek belli degil daha..besiktas symbol cafe nihal cikti,tel.deki yigit cikti birde..diger hicbiri cikmadi..

Aa selenaya baktirmadin mi canim, ya da sende cikmadi galiba. Ecem denedin mi?

allahımmmm çıldıriciiiiiiiim bu emoş bana neden çıkmıyorr

Aa selenaya baktirmadin mi canim, ya da sende cikmadi galiba. Ecem denedin mi?
yok canim,selena daha tellweye yeni geldiginde dnemşstşm,dedigi cimamisti sonra baktirmadim bir daha..ecem burada meshur oldugunda da ben fali birakmistim artik..fal mal da baktirmiyorum artik..o pislik baktirsin benim icin bundan sonra..fala verdigim paralarla salsa kursuna yazilacagim..

Hahah helal olsun sana canim ya. Darisi basima insallah.

ilkay öyle en heycanlı yerinde zart diye bitiriveriyo bana da yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…