- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
hahaah yok kuzum aramam ama bunu bana arkadaşları da söylemişti sakın arama o özlüyor zaten diye o kadında aynı cümleleri kurdu bana aynı zaten.selena da kaçııncı sıradasın ? baba kesicek seniCanim inanma sakin takilma icinden geceni yap. Ya melih herkesi evlendirmis bende de adami evlendirdi iste bedevi sansi. Ah tek umudumsun selena ya
aman diyorum,ben zamaninda baktirmistim berbat otesiydi resmenSok oldum suan yani ada ve melih icin parami cope atmmamis olsam direk baktirirdim
hahaah yok kuzum aramam ama bunu bana arkadaşları da söylemişti sakın arama o özlüyor zaten diye o kadında aynı cümleleri kurdu bana aynı zaten.selena da kaçııncı sıradasın ? baba kesicek seni
aman diyorum,ben zamaninda baktirmistim berbat otesiydi resmen
hahha meıh de ben de tırsmıstım noluyo lan korku fılmı gıbı demıstımAynen oyle olacak canim selenada 2. Siradayim ama bu melih gun yani bi de ses degistirme programi kullanmis korktum yeminle ya
denemediğimiz falcı kaldı mı acaba zengin ettik ama paraların yüzde onunu alıyorlar site sahibi yaşadıAynen oyle olacak canim selenada 2. Siradayim ama bu melih gun yani bi de ses degistirme programi kullanmis korktum yeminle ya
canim ben ecren kaila icin dedim..ama melih de cikmiyor merak etmeOhh, yani yemin ederim kalbim bi evliligi kaldiramaz canim. Cok acimasiz oldu bu evlilik lafi yani. Bi de surekli kartlarin adini soyleyip anlamlarini okumuyor mu en sinir oldugum fal bakma yonentemi ya ben yazip ogrenemeyecekmiyim
canim ben ecren kaila icin dedim..ama melih de cikmiyor merak etme
ahım şahım bir şeyi yok canım onun aynen diyorum ya aynı cümlelerle geldi bana ama herkes aynı şeyi diyor o yüzden alışkındım söylediklerine.aman diyorum,ben zamaninda baktirmistim berbat otesiydi resmen
selena tatlım, senin gelişmeler daha hızlı ve net en azından, o nedenle çıkanlar ve çıkmayanlar diye bir liste yapsan bi yacanim ben ecren kaila icin dedim..ama melih de cikmiyor merak etme
canim bana cikanlari hep yazdim,sarayli,ilkay,klotho ve eminenin dedigi gibi ilerliyor..venus de biliyor ama gelecek pek cikmiyor,esther/kirazede ayni sekilde..reikide iyiydi..diger tum onlinelara baktirdim gibi,hicbiri cikmadi..meryem,deniz guven cok iyilerdi,gelecek belli degil daha..besiktas symbol cafe nihal cikti,tel.deki yigit cikti birde..diger hicbiri cikmadi..selena tatlım, senin gelişmeler daha hızlı ve net en azından, o nedenle çıkanlar ve çıkmayanlar diye bir liste yapsan bi ya
canim bana cikanlari hep yazdim,sarayli,ilkay,klotho ve eminenin dedigi gibi ilerliyor..venus de biliyor ama gelecek pek cikmiyor,esther/kirazede ayni sekilde..reikide iyiydi..diger tum onlinelara baktirdim gibi,hicbiri cikmadi..meryem,deniz guven cok iyilerdi,gelecek belli degil daha..besiktas symbol cafe nihal cikti,tel.deki yigit cikti birde..diger hicbiri cikmadi..
allahımmmm çıldıriciiiiiiiim bu emoş bana neden çıkmıyorrcanim bana cikanlari hep yazdim,sarayli,ilkay,klotho ve eminenin dedigi gibi ilerliyor..venus de biliyor ama gelecek pek cikmiyor,esther/kirazede ayni sekilde..reikide iyiydi..diger tum onlinelara baktirdim gibi,hicbiri cikmadi..meryem,deniz guven cok iyilerdi,gelecek belli degil daha..besiktas symbol cafe nihal cikti,tel.deki yigit cikti birde..diger hicbiri cikmadi..
yok canim,selena daha tellweye yeni geldiginde dnemşstşm,dedigi cimamisti sonra baktirmadim bir daha..ecem burada meshur oldugunda da ben fali birakmistim artik..fal mal da baktirmiyorum artik..o pislik baktirsin benim icin bundan sonra..fala verdigim paralarla salsa kursuna yazilacagim..Aa selenaya baktirmadin mi canim, ya da sende cikmadi galiba. Ecem denedin mi?
yok canim,selena daha tellweye yeni geldiginde dnemşstşm,dedigi cimamisti sonra baktirmadim bir daha..ecem burada meshur oldugunda da ben fali birakmistim artik..fal mal da baktirmiyorum artik..o pislik baktirsin benim icin bundan sonra..fala verdigim paralarla salsa kursuna yazilacagim..
Neden bantlandı artık sayfalarda sacma sapan şeyler oluyor, bır sayfada aynı yazı 5 kez cıkıyor.noldu yaaa yine
Kaç gun olmıcakpaccolina ve Grey_ arasında mesajlaşma oldu kesin polemik deyip banladılargitti greyim benim yaa
peki ilkay hakkında düşünceniz nedir burada bi yerde gördüm çok övülmüş bende kahve attım..ama son yorumlarda bulamadım benim içim sıkıldı dinlerken o kadar karışmışki herşey birbirine 2 kişiyle ilgili yorumlar yaptı oraya kadar herşey normal tam evlendiriyodu beni ki vazgeçicen başka biri gelecek dedi öylede bitti fal ağzım açık kalakaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?